En barfodet sko kunne ikke være bedre!

Besser geht ein Barfußschuh nicht!

Er du klar til et nyt niveau af stil og komfort? Vi præsenterer Expeq - den barfodede sko, som ikke kun er lavet til udendørs eventyr, men skærer også en stor figur i hverdagen!

Stilfuld gennem byen og sikker gennem terrænet

Med ExpEQ får du enestående funktionalitet og et ædelt design, der passer til enhver lejlighed.

Du er velkommen, føler ZAQQ.

Udendørs barfodede sko mænd
Expeq: Fra læder til vegansk

Disse halvhøje, vandtætte udendørs sko fås i tre elegante farvevariationer: sorte, forskellige nuancer af brun og blågray.

Og det bedste? Du kan vælge mellem forskellige materialer, fra læder til vegansk, afhængigt af din personlige stil og din tro.

>> ekspeq <<Udendørs barfodede sko brune kvinder

Komfort og funktionalitet

Slid -resistent gummisål giver dig glidemodstand og er især holdbar. Ikke desto mindre drager du fordel af en fleksibel barfodet sål. Så du kan opfatte overfladen med hvert trin og træne dine fodmuskler.

I slutningen af ​​skaftet har vi givet den halvhøj udendørs sko en særlig blød kalvpude. Dette sikrer, at intet presser eller gnider.

>> ekspeq <<Vandtæt barfodesko
I solskin og regn

Uanset om du rejser i naturen eller slentre gennem byens gader, ser du altid godt ud med Expeq og føler dig godt tilpas.

Det vandtætte design med høj vejrtrækningsaktivitet gør altid denne udendørs sko passende, uanset vejret.

Gør Expeq din nye ledsager, det være sig på vej til kontoret, et møde med venner eller på dit næste eventyr i ørkenen. Dine fødder vil takke dig!

>> ekspeq <<

Tilbage til blog
1 af 3