Aktiv gennem sommeren med Quiq barfodsko

Wandern ZAQQ Barfußschuhe

I ZAQQ -butikken finder du den rigtige barfodesko til hvert vejr. Ikke kun sandaler er tilgængelige til sommeren, men også vandresko, der er særligt luftige. Med vores model Quiq er en omfattende tur virkelig sjov, selv ved høje temperaturer.

Med sit fleksible meshvæv er denne barfodede sko især blød og tilpasser sig perfekt til enhver fodform. Striberne, der er lavet af læder og sort version, bringer stabilitet, der er lavet af vegansk materiale. Med vores udendørs sål har du den bedste beskyttelse i marken og godt greb til helt sikkert at vises på alle overflader.

Nu er det kun vigtigt at faktisk tage Zaqqs og løbe af, for selv i midtsommeren gør det dig sjovt at være aktiv med det rigtige fodtøj.

Zaqq udendørs barfodesko quiq


Er du altid meget motiveret, eller er du mere af dem, der skal overvinde deres indre bastard, før den går til sportslige aktiviteter?

Måske er det for koldt, for varmt, for blæsende eller for vådt? Er du træt eller har for meget at gøre? Nu er det tid til at narre den indre jævel. For hvis du er ærlig over for dig selv, kan du undskylde og gode grunde adskiller sig godt fra hinanden.

Zaqq Barefoot sko vandrer quiq


Faktisk er der gode grunde til, at sportslige aktiviteter kan undvære. For eksempel, hvis du er syg, skal du behandle din krop for at hvile og foretrække at skifte et gear tilbage. En afslappet strækenhed kan bidrage til hurtigere bedring. Men lyt altid til din egen krop i tilfælde af sygdom for ikke at overbelaste den!

Zaqq Barefoot sko quiq vandrende sko


Ofte er der dog ingen gyldige grunde til bevægelsen, men dovne undskyldninger. Før din indre bastard vinder, skal du altid stille dig selv spørgsmålet om, hvorvidt du har en faktisk grund til at lade dine aktiviteter slibe, eller om det kun er undskyldninger. Hvis du er ærlig over for dig selv, vil du være i stand til at motivere dig selv! For da er der ikke for kold, for varm, for blæsende, for træt eller for lidt tid.

Hvor der er en vilje, er der en måde!
Og så siger det: ind i Zaqq barfodesko og ud i naturen! Og det betyder ikke noget, om du kun tager en kort gåtur eller en udvidet vandretur. Det er meget vigtigere, at du besejrede den indre jævel.

Hver begyndelse er vanskelig! Men hvis du flytter regelmæssigt, finder du det ikke længere udmattende. Tværtimod udvikler en beroligende rutine, der er god for din krop og sjæl. Bevægelse i hverdagen er ikke længere en udfordring, men noget der simpelthen følger med det uden at skulle tænke over det eller motivere dig selv.

Vandring Zaqq Quiq Barefoot skoLyder for smuk. at være sand? Prøv det selv, og prøv at holde dine nye bevægelsesrutiner ud i mindst en måned.

Det er bedst at planlægge en fast tid hver dag. Det betyder ikke noget, om det er 15 minutter eller 2 timer, det vigtigste er, at du holder dig tunet og ikke lader bevægelsesrutinen stoppe. Gå ind i dine Zaqq barfodesko aftenen før. Så et blik som en hukommelse og komforten af ​​Quiq vil være nok til at motivere dig på egen hånd, at glide ind og løbe af.

Hvad venter du på?

Du er velkommen, føl zaqq.

Tilbage til blog
1 af 3