FREMSTILLING

design

Zaqq barfodesko er simpelthen den smukkeste form barfodet. Vores påstand er dygtigt at arrangere de ekstraordinære, unikke egenskaber ved vores ZAQQ -barfodesko gennem et fremragende og innovativt design.

Vi ved, at designet spiller en afgørende rolle, fordi "velbesværet" begynder i hovedet, længe før dine fødder føler det bløde læder og luksusen af ​​bevægelsesfrihed for første gang.

Vores fremragende og enkle design spiller med lethed i det moderne liv. Dobbelt sømme er stilfulde og absolut nøjagtige processer de bedst mulige materialer. Den åbent liggende strobe søm inde i skoen muliggør en oversigt over manuel perfektion og fungerer på samme tid som en bevægende, stilfuld kontrast til den glatte læders side af din Zaqq barfoot -sko, fordi vi ikke er tilfredse med overfladiske forhold, vores design går gennem Design af den indre sko op til sålen.

Inde er den samme på ydersiden, udvendig er den samme inde. Brugen af ​​den fineste velour, tøndebaserede Nappa -læder og veganske materialer med høj kvalitet får Zaqq Barfoot modeller et unikt udseende. Vi spiller dygtigt med de to sider af materialerne, i kombination med de ekstraordinære snit ikke kun for dine fødder, men også for dine øjne en oplevelse og en absolut undtagelse.

konstruktion

Dine fødder er et mirakel af naturen og trænes perfekt inden for millioner af år efter evolution. Muskler, knogler, led, fascia og sener danner et komplekst, netværkssystem, som er utroligt fleksibelt og følsomt.

Hvorfor fortæller vi dig det? Fordi din nye Zaqq er blevet konstrueret til dine fødder og dit velfærd.

En forreste sko med et stort volumen giver din balle og dine tå tip det rum, du har brug for, for at kunne strække sig i alle retninger med hvert trin. En helt flad sål med nulhæl og uden at sprede dine ankler holder din ankel og forhindrer smertefulde malpositioner af hele din krop. En let dæmpning i den eneste konstruktion beskytter dine led og garanterer den uforlignelige, lette Zaqq -løbende følelse.

Se nærmere på dine nye Zaqq barfodesko. Ser du, hvor nøjagtigt sømmene løber? Inde i skoen kan du se den strobe søm, der forbinder undersiden af ​​skoen til toppen. Vi skjulte bevidst ikke denne søm under en indre foring, fordi du også skulle vise manuel perfektion. Her kan du se traditionel kunst af skomager, der udgør den unikke charme ved hver Zaqq barfodsko.

 Vi fokuserede på det væsentlige, når vi designede ZAQQ -barfodeskoene. Du anerkender dette ved en unik og glat snøring, der understøtter foden og stadig ikke begrænser, den omfattende afkald på metaløjler, der forstyrrer optik Eksempel, en lille fane på baghætten, der gør det lettere at bære.

I en Zaqq -barfodsko er ingen indersål* generet af komforten. Således hører svedige fødder til fortiden, fordi læder er et naturligt produkt, ånder og transporterer sved ud af skoen udad for et behageligt iført og sundt fodklima.

Som du kan se, har vi inkorporeret mange ideer og innovationer i dine nye Zaqq Barfoot -sko for at give dig en særlig oplevelse - den typiske lys ZAQQ, der kører. For øvrig bygger vi ikke kun de smukkeste, men også en af ​​de letteste barfodede sko til dig. Med en vægt på ca. 200 g vil du næsten ikke føle dine nye Zaqq barfodesko.

Læder

I vores produktion har vi alle muligheder for at skære læder- og veganske materialer i den krævede størrelse. Der sondres mellem håndcase og maskinskæring.

Håndcase er mere interessant og foretrukket hos os. Naturligvis kan moderne laserskæreborde eller vandskæresystemer fungere meget mere effektivt og hurtigere, men ingen maskine erstatter det menneskelige øje og årtiers erfaring med at håndtere læder.

Derfor placeres en skabelon af de krævede dele på læderet i løbet af håndkappen, markeret med en læderpen og derefter udskåret med en speciel kniv. Kunsten består af at placere læderet og skabelonen på en sådan måde, misforholdet og skaderne på dermis og ikke behandlet i det synlige område.

Derudover har hver dermis to forskellige retninger. Dette betyder, at afhængigt af hvilken retning læderet er udskåret, er der senere områder, der kan strækkes mere end andre. Dine ZAQQ -barfodesko skal strækkes mere ind i bredden end i længden. Derudover bør starten ikke være for stram, så den bevarer sin form, og skoen sidder stadig perfekt på foden, selv efter år.

Som du kan se, er det alene en kunst at skære læder i den rigtige størrelse og form. En anden fordel ved håndcase, vi kan bygge små serier til dig eller udvikle din individuelle Zaqq barfodsko.

Have råd til

Det er en udbredt fejltagelse, at alle mennesker har den samme fodform. Kvinders fødder adskiller sig markant fra mænds fødder på nogle punkter. En kvindelig fod er for eksempel helt anderledes, fordi kvinder har en smalere hæl og en bredere forfod i forhold til mænd. Du kan nemt måle det derhjemme. Hvis du simpelthen blev reduceret og sælger en mænds sko som en kvindes sko, ville det være lidt for smalt i det forreste område og lidt for langt på hælen. For at opbygge virkelig behagelige og passende sko har du brug for forskellige strimler.

En streng er en træ- eller plastform og er påkrævet til produktion af en sko, fordi den danner formen på foden. I sidste ende udvikles en skomodemodel derefter baseret på denne form.

Strimlerne er hjertet, sjælen i enhver sko. Hvis strimlerne ikke udvikles samvittighedsfuldt og tilpasses til foden, kan den færdige sko aldrig blive gjort komfortabelt og præcist.

Næsten alle producenter bruger en kombinationsstrimler, dvs. en ensartet karakter for mænd og kvinder, fordi det selvfølgelig er meget lettere at producere og spare en masse penge og tid i udviklingen. Resultatet er imidlertid sko, som hverken passer til en mand eller i en kvinde og selvfølgelig skal "køres i", det vil sige, at materialet først skal give efter for de steder, hvor skoen presser for at tilpasse sig formen af foden. Tip fra producenten som "Sticking på en patch", "Get The Shoe Wet" eller "En sko skal først køres i" skal derefter bedrage den dårlige pasform og maksimalisering af producentens overskudsmaksimering. Kvalitet ser anderledes ud i vores øjne.

Vi tog derfor meget tid, og hver udviklede en separat strimler til mænd, en til kvinder og en til børn. Fordelen for dig, dine nye Zaqq -barfodesko behøver ikke at køres ind og sidde perfekt fra kassen på din fod, for dit velbefindende og den uforlignelige Zaqq -løbende følelse.

Du er velkommen til at besøge os, vi vil derefter forklare forskellen og vise dig vores strimler. Gennemsigtighed sikrer kvalitet, et princip, som vi implementerer hver dag.

Sy

Læderdele, der er skåret ud i den forrige operation, skal nu forbindes til hinanden i den tilsvarende rækkefølge. Toppen af ​​din nye Zaqq Barfoot -sko, også kaldet Shaft, er skabt ved at sy alle individuelle dele sammen.

Alle, der har forsøgt at sy noget før, ved, at dette arbejde heller ikke fungerer på egen hånd. For at sy den rigtige søm, planlægning og valg af de rigtige materialer er påkrævet. For at en optimal søm kan opstå, kræves den rigtige nål, den rigtige tråd, den optimale syeteknologi og selvfølgelig den rigtige maskine.

Ikke kun nålen og tråden skal vælges korrekt, design af en søm er også meget anderledes. Afhængig af om der er en zigzag -sutur, en kettelsøm, en dobbelt søm eller en dekorativ søm, har vores fabrik den rigtige og specialiserede symaskine til enhver søm, fordi kun ekstraordinære produkter kan forekomme med perfekte arbejdskrav.

Stobiliser

"Stobil" er en procedure til syning af en sko, der er skabt til vores fleksible Zaqq barfodesko. I modsætning til andre former for produktion kan indsættelsen af ​​ledstivning bortskaffes. En anden fordel ved dette design, der er ingen bare, ujævne pletter eller hårde kanter, og volumenet af den indre sko kan bruges lige så meget.

Du føler i sidste ende dette med dine nye Zaqq barfodesko hvert trin, fordi dette giver alle Zaqq barfodesko deres næsten ubegrænsede fleksibilitet og bekvemmelighed.

Du kan sætte dine nye Zaqq barfodesko sammen, vandre, vende og krølle gennem det sofistikerede design, din Zaqq påvirker dig ikke.

Bare se nærmere på din nye Zaqq. Inde i ser du strobe -sømmen meget tydeligt, hvilket forbinder den nedre del af din barfodesko med den øverste skaft. Bemærk, hvordan lige og nøjagtigt denne søm udføres. Her kan du se den virkelige manuelle færdighed hos vores medarbejdere. Hvorfor skulle vi skjule noget smukt og høj kvalitet under en indre sål?

Hvis en sko bogstaveligt talt "passer som en handske", skyldes den ofte dens Strobel.

Ordet "Strobeln" kommer fra virksomheden, der opfandt denne specielle symaskine til sko, Strobel -maskinen. Du kan dog ikke sammenligne en Strobel -maskine med en normal symaskine, fordi den fungerer grundlæggende forskelligt. En Strobel -maskine forbinder to dele på en meget usædvanlig måde. En nål stikker tråden gennem begge læderdele. På den anden side henter en lille krog tråden og fører den over læderkanten tilbage til fronten, hvor nålen griber fat i tråden og stikker igen gennem læderet. Så løkken er spændt sammen omkring løkken, indtil skoen endelig var helt cirklet. For virkelig at nøjagtige en sko er en masse manuel dygtighed og erfaring nødvendig, fordi den glatte nedre del af skoen skal tilsluttes den meget større top.

Form

Barefoot sko, der forlader vores fabrik, hovedsageligt bærer ZAQQ -bogstaverne på den indre sål.

Vi bruger også en ekstraordinær løsning til denne bogstaver. For udførelse af høj kvalitet og et specielt look er disse bogstaver permanent formet til læder- eller veganske materialer i en kompleks proces.

Som navnet antyder opvarmes et messingstempel til en temperatur på nøjagtigt 180 ° Celsius og presses derefter ind i læderstykket ved hjælp af en presse. Her afhænger det af det rigtige pres og den nøjagtige tidsramme for at opnå et virkelig perfekt resultat. Bogstaverne er formet til materialet og holder stadig sin form, selv efter år.

Fordelen i forhold til overførselsstempler eller enkle farvestoffer, motivet kan ikke langsomt fjernes ved mekanisk handling. En sko, der engang var med Zaqq -logoet, forbliver en rigtig Zaqq barfodsko hele sit liv.

Som du kan se, er dine nye Zaqq -barfodesko virkelig gennemtænkt til den sidste detalje og et rigtigt unikt bord.

Lim sålen og afdækket*

Et af de sidste og alligevel mest vanskelige arbejdstrin er at sy sålen. Der er også højtudviklede maskiner til dette.

Vi var nødt til at teste meget længe for at finde den mest bæredygtige og høje kvalitetsvariant.

Syning af sålen består også af mange individuelle, sofistikerede arbejde. Skaftet skal tilberedes i overensstemmelse hermed ved limpunkterne. For at gøre dette limes hver skaft på med hånden med klæbebånd og grovede derefter materialet forsigtigt. Den komplette sål er også ru ved klæbemidlet for at skabe en optimal forbindelse med klæbemidlet.

I det følgende trækkes sålen omhyggeligt på skaftet og placeres i den eneste presse. Her på den ene side samles en gummipude fyldt med luft og på den anden side, et balle- og hælformstykke samles under højt tryk. Så gummipuden kan lægge helt omkring sålen og klæbe den nøjagtigt.

Den rigtige foranstaltning er afgørende. Hvis der er påført for meget lim, skubbes dette ud på kanterne, med for lidt lim, som sålen ikke finder et rigtigt greb. Hvis pressen er indstillet for høj, kan skaftet eller sålen beskadiges. Du kan se, en eneste limning lyder lettere, end det virkelig er.

Dette er også grunden til, at vi ikke har skånet nogen omkostninger og indsats og besluttet på vores egen fremstilling, fordi dette er den eneste måde, vi kan garantere, at enhver sko fremstilles med den samme dedikation og lidenskab, som vi har udviklet det med.

Efter limning er Zaqq -sålen stadig syet. En gammel visdom af skomageren oplyser, at en søm kan erstattes af intet end med en endnu stærkere søm. Naturligvis er moderne klæbemidler i stand til at forbinde en sål til en skaft. Der er dog altid muligheden for, at klæbemiddelforbindelsen opløses over tid i særligt stressede områder. Her er kun en sutur permanent retsmidler. Af denne grund står en håndsewn -sål for de højeste kvalitetsstandarder og understreger den særegenhed i dine nye Zaqq barfodesko. Mange producenter ved dette og efterligner derfor en søm af deres sko omkring kunden for at foregive af højere kvalitet. Vi i Zaqq elsker dog kvalitet og er ikke tilfredse med halvdelen af ​​ting.


*Bortset fra visse modeller