Vegansk materiale

Barfodede sko lavet af veganske materialer

Vores række veganske, bæredygtige barfodesko vokser kontinuerligt, og efterspørgslen viser os, at vi har nøjagtigt ret!

Vegansk er ikke kun en tendens og især ikke kun en diæt, det er en livsstil. Alt, hvad der er af dyreoprindelse, forbruges ikke. Mad som kød, mælk eller ost er tabu. Vegansk livsstil henviser ikke kun til ernæring. Kosmetik, der er testet på dyr eller har dyreingredienser, bruges ikke. Forbrug løber dog igennem til tøj. Veganere gør det uden alt lavet af uld, silke eller læder. Med det stigende antal veganere vokser efterspørgslen efter veganske sko derfor.

Med vores veganske barfodesko kan du stole på, at intet kommer fra dyrens oprindelse.

Veganske sko til kvinder og mænd

Da vi begyndte at stole på veganske barfodesko, blev vi overrasket over, hvad der er muligt uden læder. Vi indrømmer, at vi i starten var meget skeptiske, vores sko skulle være så sunde, komfortable og holdbare som vores ikke-vegan-modeller.

Vi havde reddet veganske materialer som kunstige, ikke-vejrtrækkende aktive og kortvarige på bagsiden af ​​hovedet! Når vi har behandlet intensivt emnet, er vi bare entusiastiske.

Vi har lagt de forskellige veganske materialer gennem deres tempo og valgt det bedste til vores sko. I mellemtiden har vi et statligt udvalg af veganske barfodesko til kvinder og mænd og mere og mere tilføjes. Bare kig igen fra tid til anden, vi er garanteret at have den næste veganske kvinder eller mænds sko i vores program.

Materialer til vores veganske sko

Vi bruger forskellige veganske materialer til vores sko. Under den respektive skobeskrivelse finder du detaljerede oplysninger for hver model.

Du kan finde disse vidunderlige stoffer med os:

Ökotex 100 stof

Det veganske stof ligner næsten ruskind og føles meget blød og glat. Det er også åndbart og har en antibakteriel overflade. Materialet blev certificeret af Ökotex 100 og er en af ​​de mest økologiske, veganske stoffer til sko.

kork

Kork har udviklet sig som et af de mest populære naturlige materialer i de senere år. Vi bruger Cork fra High -Quality fra Portugal til vores veganske sko, der kommer fra bæredygtig produktion.

Cork er en ideel overdel for sko, fordi det er åndbart, vandrepellent, og du kan nemt rengøre det med en fugtig klud.

Piñatex

Piñatex er lavet af cellulosefiberen med ananasblade fra et affaldsprodukt fra ananasindustrien. Normalt brændes eller drejes bladene af sig selv.

Ved at fremstille Piñatex har ananasbønderne endda muligheden for at generere en ekstra indkomst med affaldsproduktet.

Piñatex er et særligt bæredygtigt produkt, da der ikke kræves yderligere ressourcer som jord, vand, elektricitet eller gødning til produktion.

Piñatex kan bruges, uanset hvor læder normalt bruges. Det er åndbart, danner og meget holdbart og dermed det ideelle materiale til veganske sko.

Meshvæv

Til vores luftige sommersko bruger vi vegansk meshvæv som ydre materiale i forbindelse med intern bomuld. Begge er vidunderligt åndbare og derfor perfekte til de varmere dage om året.