Forårsfølelser ved hver tur og træder med sportslige barfodesko

Frühlingsgefühle auf Schritt und Tritt mit sportlichen Barfußschuhen

Snart er tiden inde, og naturen vågner igen. De første blomster spirer, og solen vinder styrke. Foråret er lige rundt om hjørnet. Tid til at snøre dine sko og repræsentere dine ben i den friske luft.

Zaqq Barefoot -skoene er din ideelle ledsager. Føl det livlige gulv under dine såler og føl dig sikker og i gode hænder på samme tid. Mens du brænder ny styrke i det blomstrende landskab, nyder dine fødder også at udvikle sig frit. Takket være det åndbare materiale kan du virkelig trække vejret i lettelse udenfor, ligesom dig.

Optikken forsømmes naturligvis ikke. Fra Bright & Sporty til Subtile & Elegant - med os finder du den perfekte barfodesko til dig og dine behov. Lige det rigtige til en aktiv start på den nye sæson.


På vej til Zaqq. Dine fødder vil takke dig.

Riq-lilla-2

Bring bevægelse ind i dit liv - med dit nye barfodede skud

Mere sport er en af ​​de mest almindelige beslutninger for det nye år. Tid til at omsætte projektet i praksis. Dette er især godt med ZAQQ -sneakers. Med deres glade farver skinner de rundt i indsatsen med foråret blomster. Så det garanteres ikke at være vanskeligt at overvinde den indre svinehund. Takket være deres lave vægt kommer du især godt.

Vores joggesko Qusqo og Riq i turkis og lyserød er ideelle til at bekæmpe vinterbaconet. Selv hvis du virkelig får sved, er dine fødder godt ventileret gennem maskematerialet. Du kan finde flere fjer -lyssko i vores alsidige løbesko -samling til kvinder.

Men selvfølgelig ønsker vi også at hjælpe herrer med at hilse foråret med et sportsligt program. Den lyseblå qnit og den lyse orange qynlee -sko er en stor motivator. De har også en mesh -overflade og inviterer dig til top sportslig præstation.

Riq-Yellow-3


Optimalt leveret - hvad enten det er i regn eller solskin

I foråret står det: Gå ud i naturen. Desværre er der på denne tid af året ikke altid kun solen. Vi er ofte overrasket over dage med regnvejr eller endda sne. Så at du ikke behøver at blive hjemme på våde dage, har vi et par vandtætte sko, der tilbydes. Så dine fødder er optimalt beskyttet på vandreture og andre eventyr.


<< Du kan finde alle vandtætte zaqqs til kvinder her! >>

<< Du kan finde alle vandtætte zaqqs til mænd her! >>

Udendørs barfodede sko-13

Hiqe -modellen understøtter dig med sin høje skaft i bjergrige regioner. Men selv i hverdagen er denne farverige barfodesko en absolut øje -fangst. Med den rigtige pleje er han din pålidelige ledsager og giver dig og dine fødder frisk luft i ethvert vejr. For øvrig har vi denne lange -løbende favorit til mænd og kvinder. I mange unikke farvekombinationer og 3 forskellige skafthøjder.

Udendørs barfodesko 9aofxoqwyghizn

På vej til nye stier. Montblanq-, Treq- og Vaqation -modellerne giver dig meget takket være deres ikke -slip -sål. Præcis det rigtige for aktive naturelskere, der ikke holder sig væk fra vejret. Dette farverige valg bringer virkelig hver fod sikker og tør til din destination.

Iviq White

Elegant og sporty på samme tid - All -Rounder for enhver situation

Efter turen kort til kontoret eller til et forretningsmøde? Intet problem med disse klassikere. Disse sportslige sko til alle -lune tilpasser sig enhver lejlighed med deres smarte og moderigtige design. De er ikke for farverige, men de er på ingen måde underordnet deres kolleger.

Med sin hvide gummisål er vores SHOQQ helt trendy. Den brune sneaker passer til hver træning - tøj. På samme tid sikrer det et dynamisk præg med elegant tøj. Det samme gælder for vores barfodede Shoe Iviq, som i øjeblikket beriger vores sneaker -tilbud til kvinder.


Den blå sloq er den lige sneaker for mænd. Det er let og fleksibelt og gør stadig et ekstremt højt kvalitetsindtryk. Derfor kan han også kombineres med en afslappet chic til dragtbukser og undertiden til jeans.

Veludstyret til enhver lejlighed med din Zaqq Barfoot -sko - forår - vi er klar!

Du er velkommen, føl zaqq.


<< Du kan finde alle Zaqq barfodesko til kvinder her! >>

<< Du kan finde alle Zaqq barfodesko til mænd her! >>

Tilbage til blog
1 af 3