VENDER TILBAGE

Returneringer og afbestillinger
ZAQQ skriver 'service' med fed! Hvis du ikke er tilfreds med de varer, vi har sendt til dig, kan du returnere dine varer og få pengene tilbage.

20 dages returret
Bemærk venligst, at du kan returnere dine sko til os inden for 20 dage, og at vi kun kan tage ubrugte varer tilbage. Af denne grund anbefaler vi, at du prøver og tester vores sko på bløde overflader (f.eks. gulvtæpper). Sørg for, at etiketterne bliver siddende på skoene, og at de ikke bliver snavsede.

Hvordan sender jeg varer tilbage?
Vi kan desværre ikke påtage os omkostningerne ved en genforsendelse fra andre lande end Tyskland. I dette tilfælde bærer kunden omkostningerne ved returneringen.

Hvis du ønsker at returnere en vare eller bytte den til en anden vare i en anden størrelse eller farve etc., skal du bare notere dette på din forsendelsesformular, så tager vi os af resten. Læg venligst ZAQQ-skoene i den originale emballage, som vi sendte dig varen i. Læg derefter den originale emballage i forsendelseskassen. Placer returmærkaten på forsendelseskartonen. Hvis du bruger ZAQQ-kartonen, skal du sørge for, at etiketten med din adresse ikke længere er synlig. Fjern den helt inden afsendelse, eller dæk den til med returlabelen.

Hvordan får jeg mine penge tilbage?
Når returneringen er modtaget og kontrolleret, refunderer vi din betaling. Afhængigt af betalingsmetoden vil du modtage: For forudbetalinger, direkte debiteringer og Sofort-overførsler, en kreditering af din bankkonto. For PayPal-betalinger, en kredit til din PayPal-konto. Om beløbet forbliver på din PayPal-saldo til et andet køb eller returneres til din bankkonto, afhænger af dine PayPal-indstillinger. Vi har ingen indflydelse på dette. Tilbagebetalingen vil ske inden for få dage efter modtagelsen af returneringen.