HOLD

Ideen bag Zaqq

Bestemt du ved det også - du leder efter en gave eller et nyt tilbehør til dig eller dine venner, du har konkrete ideer om design og funktionalitet. Efter timer med søgning skal du dog finde ud af, at der simpelthen ikke er noget egnet - for stort, for lille, for tyk eller for tynd, for ubehageligt, dårligt forarbejdede eller billige materialer.

Hvis der ikke er nogen produkter, der imødekommer dine egne forventninger, udvikler du dem bare selv. Så at der ikke er nogen halvt ting, bliver du ikke afhængig af producenterne, og med dit navn kan stå op for kvaliteten, kan du opbygge den krævede produktion.

Håndværk, kreativ tænkning, loyalitet til detaljer og et blødt sted for design - viljen til at skabe noget specielt. ZAQQ -mærket blev grundlagt sammen.

Vores garanti for dig: perfektion af manuel perfektion med et ekstraordinært design produceret udelukkende i Tyskland. Hvad vi står med vores navn.

Folket bag Zaqq

Matthias (Diplom Kaufmann, ZAQQ -grundlægger) studerede ved Dublin Institute of Technology og University of Leipzig International Management and Business Administration. Da han havde barfodede sko for første gang for et par år siden, var han begejstret. Matthias udvikler skomodellerne sammen med Michael og organiserer køb og markedsføring.

André (diplom betriebswirt, ZAQQ -grundlægger) studerede ved FH Worms Trade Management og på Tu Dresden Industrial Engineering. Hans kærlighed til barfodede sko startede for mange år siden. André tager sig af produktionsprocesserne, kvalitetskontrollerne og vores tunge enhed.

Christiane (diplombibliotekar og diplomforretningsinformatist) tager kærligt sig af alle kundeforespørgsler - både via telefon og via e -mail. Det fører ordrebehandlingen og forsendelsen af ​​skoene. Har du spørgsmål om vores sko? Hun ved alt.

Helena (Merchant Masters) lærte skoproduktionen fra Pike. Med en masse erhvervserfaring og manuel dygtighed kan du sy vores ZAQQ -sko utroligt hurtigt og med perfekt kvalitet.

Andreas er vores it -ekspert. Han tager sig af ledelsen og videreudvikling af vores online shop -system.

Michael er en uddannet grafisk designer. For ham var det helt nyt territorium at designe sko såler og tegne sko modeller. Men han overlevede. Vi udviklede 16 varianter af vores skosål med ham, før vi alle var tilfredse og følte: Det er den perfekte!