God luqq med din zaqq

Good LUQQ with your ZAQQ

Foråret transformeres med sine stærke farver på blomsterne, dens spirende knopper af træerne og de intense grønne af planterne i sæsonen. Vejret i april har et ord på nogle dage, især i Bergisches Landschaft, og sæsonen for Ballarinas, Mocha Kasins and Sandals kommer også lang tid.
ZAQQ-LUQQ-1
Det betyder, at overgangsperioden brød ud, og øjeblikket for vores Lucky Luqq er alt sammen kommet. Det er tid til at pakke de tykke vintersko og starte den næste sæson med friske og tidløst moderigtige barfodesko.

Det moderne design og de farverige toner af Luqq -skoen afspejler den fantastiske tid for det blomstrende landskab. De stærke grundlæggende farver rød og blå blanding med de komplementære farver og nye moderne og ekstravagante farvekombinationer oprettes. I forbindelse med den farvede, fineste forsigtigt garvede Nappa og ruskind ser skoen særlig farverig ud på hver side, og de strålende lakkelementer sikrer, at det er bestemt noget.

ZAQQ-LUQQ-2

LUQQ vil være din perfekte alle -runde sko for overgangsperioden. Dine fødder vil takke dig ved hver tur. Den ekstra fine og tynde gummisål tilbyder dine fødder den nødvendige komfort og imponerer med den flade design og holdbare kvalitet. Når du løber, glider du over overfladen med dine nul salg LUQQ -sko, og din fod kan udvikle sig. Din rygsøjle er lettet, og samlingerne skånes, dette understøtter din naturlige holdning. Sålen rusles med hånden og sys to gange og sys til skaftet med opløsningsmiddelfrit lim.

Sneakerbåden giver dig stabilitet og er en meget smal og let barfodet sko med sin side lynlås, de glatte læderelementer, også på sålen. Dine fødder har en enorm bevægelsesfrihed med den optisk skjulte tåboks og vil ikke længere ønske at tage disse sko af. Med den åndbare tynde bomuldsstof fra den indre sål kan du forblive i en blank form, selv ved svedige temperaturer. Snøringen hjælper dig med at tilpasse LUQQ -skoen til dine behov. På grund af lynlåsen kan du nemt tage på og tage dine sko af og hurtigt flytte over asfalten.

ZAQQ-LUQQ-3


Luqq -skoen kan gøre alt - det er den perfekte ledsager til at besøge restauranten i kombination med en jeans eller en pliserock. Det er velegnet til vandreture og klatring i bjergene eller til den hyggelige fjedervandring og slentre gennem byen. Du kan også stole på dit tøj med forårets farver sidste sæson og kombinere LUQQ'erne med disse striber. Under alle omstændigheder efterlader du et skinnende indtryk overalt med dine nye LAQQ -glatte lædersko. Tag dig tid til de smukke ting i livet, gå en tur igen, sidde på dit yndlingssted i et par minutter eller bliv med en lækker is i byens centrum, møde venner og nyd tiden med din familie - dine LUQQ -shows Du er vejen.

Vi ønsker dig god lucqq med din zaqq ...

Tilbage til blog
1 af 3