Med barfodede sko gennem sneen

Mit Barfußschuhen durch den Schnee

Med barfodede sko gennem sneen? Selvfølgelig er du godt udstyret med vores vintermodeller. Vi har fodret modeller i butikken, der holder dine fødder varme på meget kolde dage og stadig har alle barfodede egenskaber, der udgør vores ZAQQ'er: nok plads, især i forfodsområdet, fladt og absolut fleksibelt sål og en særlig let vægt.

I vores butik er du garanteret at finde den barfodede sko, der er lavet til dig. Se!

>> Alle barfodede sko til kvinder - klik her! <<

>> Alle barfodede sko til mænd - klik her! <<

Quintic Winter Vegan Black-9

 >> til kvintisk vinter vegansk sort <<

 

Vandring gennem sneen i timevis med barfodesko

Hvis du er optaget af at traske gennem sneen i timevis, som muligvis allerede er optøet steder, skal du bestemt vælge en model, der er vandtæt og så højt som muligt, så sneen ikke kan trænge nedenfra eller ovenfra.

Vores Quintic Winter Velors Brown Waterpoof opfylder nøjagtigt ovenstående kriterier og fodres også med varmt lammeskind. I øvrigt har de kvintiske modeller været blandt vores mest populære barfodesko i den koldere sæson i årevis og har også vundet adskillige nye fans i denne sne -sæson.

Quintic Winter Velour-Brown-Waterproof-7RKSFF51OFPXXZQuintic-Winter Velor-Brown-Waterproof-578LRQ22PRDFIRY

 >> til kvintisk vinter velorbrun <<

 

Quintic er all -rounder om vinteren, fordi den også deltager i dine udendørs aktiviteter, men ser også særlig stilfuld ud om det elegante tøj. Med den varme fodring, det høje snit og de typiske barfodeskoegenskaber kan snevandringen ikke være længe nok.

For øvrig kan du lave vores kvintik, som ikke er markeret med vandtæt gennem den rigtige imprægnering af Snow Festival. Du kan finde mere information om pleje i vores magasin - klik her!

 

Quintic Winter Brogue-Cognac-51n1urrdbcsa31o

 >> til kvintisk vinter brogue cognac << 

 

Quintic Winter Black 35Quintic Winter Black-49

  >> til kvintisk vinter sort << 

 

Quintic Winter Brogue-Black 7Q7ZQI4XEO5JKM

 Quintic Winter Brogue-Black-45i1WAW1U6KNWB5

  >> til kvintisk vinter sort << 

 

På grund af den snedækkede fodgængerzone med barfodede sko

 

Prequel er den lave sko, der strækker sig til ankelen og giver dig således optimal beskyttelse mod gennemtrængende sne. Med det subtile og rolige design passer denne barfodede sko altid - elegant til forretningsantøjet og havariet til det fritidsudseende.

 Du bliver fodret varmt på kolde dage. Nu skal du bare vælge mellem Napeder eller Vegan!

Prequel-vinter-vegan-sort-34

 >> til præquel vinter vegansk sort <<

Prequel-vinter-nappa-sort-16p4v6g3jirdrcPrequel-vinter-nappa-sort-40xubpkbyadihwg

  >> til præquel vinter nappa sort <<

 

Vores alt -roundere, der er egnede til sne, men også til vandreture i overgangsperioden

Kan du lide det minimalistisk, og foretrækker du det mindste mulige udvalg af sko i din besiddelse? Så er en halv -høj barfodsko uden fodring perfekt til dig. Vi har nogle modeller i butikken, der er vandtæt, og som du også kan bære om foråret og efteråret. Om vinteren bærer du dem med varme sokker.

Hiqe-Mid-sort vandtæt 1Hiqe-Mid-6Hiqe-Mid-Sky-Waterproof-1

>> til hiqe midt på <<

 

>> Alle vandtætte sko til kvinder - klik her! <<

>> Alle vandtætte sko til mænd - klik her! <<

Vi har haft de bedste oplevelser i et hold med merino uldsokker. De holder dine fødder vidunderligt varme og er stadig ret tynde. Med en halvhøj, vandtæt barfodsko, har du det sjovt næsten hele året rundt. Derudover kan du købe et par praktiske barfodede sandaler til sommeren og muligvis en barfodet sneaker i overgangsperioden.

Hiqe med medium og højt snit er lavet til vinteren. Denne typiske vandråd kan også bæres korrekt i hverdagen. Med varme sokker har du din næse foran med hver sneboldkamp. Med vores vandtætte hiqe er det dobbelt så sjovt i sneen.

Hiqe-High-3Hiqe-High-3Hiqe brun blå vandtæt 11fifx494vz912nHiqe-vegan-sierra-vandproof-10ruwfybjrrdwt0

>> til hiqe højskåret <<

 

 

Det varme kvindes vildsvin til snevandringen

Attraqt siger det med sit navn! Denne vinter Diamond Boot er især attraktiv og holder dine fødder særligt varme med fodring af lam. Til den varme strikkekjole med termolgings, med rene tynde jeans eller endda afslappet på særligt kolde dage med skibukser over den - attraqt Winter Black vil helt inspirere dig med sin komfort.

 Attraqt vinter sort 3Attraqt vinter sort 8

>> for attraqt vinter sort <<

 

Har du ikke en sne -kompatibel barfodsko endnu? Så vil det være meget tid nu! Afhængig af regionen er der stadig en masse sne. Hvis du bestiller nu, kan du snart køre din nye Zaqq selv efter lynnedgang -hurtig forsendelsestid.

 

Du er velkommen, føl zaqq.

 

Tilbage til blog
1 af 3