Med barfodede sko på kontoret? Chic Business Shoes til kvinder

Mit Barfußschuhen ins Büro? Schicke Businessschuhe für Damen

Som kvinde er det en stor udfordring at finde den rigtige sko til kontoret. Det skal se smukt ud, passe til nederdelen eller buksedrakten og stadig være komfortabel.

Mange kvinder klemmer pumper med ørehæle og vil kun have en i slutningen af ​​dagen: kom hjem og til sidst tag deres ubehagelige sko af. Det behøver ikke at være det. Zaqq Barefoot sko er forretningsmæssige likes, elegante og alligevel helt behagelige!

Vi viser dig med vores barfodede sko, at du kan se helt stilfuld ud, selv med komfortable sko!

Hvis du vil gå til kontoret med stil som dame, tilbyder vores Zaqq Barfoot -sko dig et stort udvalg af feminine modeller. Hvis du ikke behøver at overholde en speciel påklædningskode, er der ingen grænser for din fantasi. Du skal dog altid sørge for, at skoen passer til tøjet og er passende til lejligheden. Du kan fortolke alt andet frit.

Situationen er forskellig med påklædningskoderne Forretning såsom Afslappet forretning Fra, fordi ikke kun stilen på tøjet er specificeret her, men også den relevante forretningssko.

Vi fremsætter nogle forslag til de forskellige påklædningskoder med de matchende forretningssko til kvinder.

Forretningsklædekode til kvinder

I det forretningsmæssige udseende afhænger det af at se formelt og seriøst ud. Kvinde bærer buksesuit, kostume eller kjole. Farverne kan være feminine, men bestemt ikke for lyse. I stedet for en stærk rød, er det bedre at vælge laks lyserød. Andre pasteltoner er selvfølgelig også tilladt. Ellers kan du vælge mellem blå, hvide, sorte, grå og jordagtige toner.

Det er meget vigtigt at sikre, at nederdelen i det mindste strækker sig til knæet, og halsudskæringen viser ikke for meget af spaltningen.

Med tilbehør som smykker eller håndklæder kan du prettere dit forretningsantøj igen. Men også her: alt skal se formelt ud og må ikke bemærkes for meget!

Hvilke komfortable kvinders barfodesko passer til forretningsklædekoden?

Ud over ubehagelige pumper kan du selvfølgelig også bære chic ballerina, flade ankelstøvler og lukkede sandaler om sommeren. Det er vigtigt, at buksens længde passer i overensstemmelse hermed. Hvis du har kørt på høje hæle på forhånd og vil skifte til fladt fodtøj, skal bukserne forkortes.

Her er et par eksempler på barfodede sko, som du kan bære til Business Dress Code som en dame.

 

 ZAQQ LOQ for forretningsmæssig outfit

Vores LOOQ er din passende ballerina til kontoret og passer til både buksedrakten og et nederdel. De trætte fødder er forbi! Med Looq er du glad for at køre en ekstra kilometer på vej fra arbejde hjem. På grund af sin løkke har han et lidt legende, meget feminint look og er alligevel subtil nok.

Forretningssko damer-4 

For at looq - klik her!

 

Qarma til forretningsklædekoden til kvinder

Vores Qarma kommer endnu mere enklere end vores LOOQ. Ballerinaen er absolut subtil og passer til alle forretningsantøj med sit sorte blanke læder. Ikke kun er det superlys, men også koseligt. Du vil ikke længere flytte ud! Vi har den feminine barfodsko i sort, mørkebrun og beige.

Forretningssko damer 5

Til Qarma - klik her!

 

Den rigtige sko til den forretningsmæssige afslappede klædekode til kvinder

I det forretningsmæssige afslappede look har damen betydeligt mere omfang. Tøjet behøver ikke at se så formelt ud og sange som med det strenge forretningsudseende. Men også her er blå jeans tabu!

Tøjet er som at være lidt mere behageligt. For eksempel kan du bære en bred Marl -positur til ruffle -bluse. Sorte jeans med den smarte tunika -bluse går også godt med Business Casual Dress Code.

Du kan selvfølgelig også bære kvindernes barfodede sko, der er nævnt ovenfor for det afslappede forretningsmæssige look. Valget af passende sko er imidlertid markant større, her er nogle eksempler:

 

Pinq sort

I meget konservative forretningsområder vises tæer som faux pas. Bedre at gå til de forreste sandaler for at være på den sikre side. Vores Pinq Black er det bedste valg til en behagelig forretningssko i midtsommeren.

Forretningssko damer 3

For at pinq sort - klik her!

Iqon Black

"Minimalisme er nøglen til ægte elegance," sagde en Coco Chanel. Vores minimalistiske Iqon lavet af fint blankt læder er utvivlsomt elegant! Du kan kombinere det som ønsket.

Forretningssko damer-2

Til Iqon Black - klik her!

 

Qite sort og mørkebrown

Qite er stilfuld og elegant som en høj hæl, men behagelig som en fritidssko. Med disse egenskaber hører det simpelthen til i hvert skoskab.

Forretningssko damer-6

Til Qite - klik her!

 

Den rigtige barfodsko til det afslappede look

Du vil være glad for, at du kan bære næsten alle Zaqq barfodesko i det afslappede look. Den bedste ting at gøre er at orientere dig til dine kolleger. Hvis de er klædt lidt mere avanceret, skal du ikke være for uforsigtig til at vælge dit tøj. Hvis alle er mere afslappet, kan du se frem til det store udvalg af vores feminine barfodesko. Eller skal vi sige bedre, at du er forkælet efter valg?

 

Qosmo Champagne

Med Qosmo lægger du en masse glamour i dit tøj. Det er en god ting, at ingen ved, at der er en mega -komfortabel barfodsko bag den feminine loafer.

Forretningssko damer 7

Til Qosmo Champagne - klik her!

 

Fliq Blue

Fliq Blue er vores ekstravagante moccasin og garanterer den mest praktiske, du nogensinde har båret. Vis modet til at farve og gøre kontoret til din scene!

Business Shoes Ladies-1

Til Fliq Blue - Klik her!

 

Remaqe sølv

Vær ikke bange for at være anderledes! Med vores Remaqe -sølv lykkes du. Det er standhaftigt, men alligevel anderledes!

Forretningssko damer 8

Til Remaqe Silver - klik her!

 

Iqon Gold

Iqon opbevares i en subtil, Matt Gold Tone. Det skiller sig ud fra mængden, men er stadig stilfuldt forbeholdt. Som en super behagelig blonder -op -sko gør det dit udseende af det samme antal feminine takket være den gyldne glans.

Forretningssko damer 3

Til Iqon Gold - Klik her!

  

Twist Ballerina

Vi har nu et stort udvalg af vores Twist Ballerinas, nogle gange mere subtile i sort, undertiden mere slående i blåt eller rødt. Som med alle udseende skal det samlede billede være korrekt, og lejligheden skal være passende. Så det er bedre at nå ud til subtil barerin -ballerina, så du kan ikke gå galt.

Forretningssko damer-9

Til Twist Ballerina - klik her!

 

Du kan se, det er ikke så svært at finde en behagelig forretningssko. Som en moderne kvinde kan du stadig style på kontoret med vores Bafußhuks stadig og elegant og ved alle andre formelle lejligheder.

Tilbage til blog
1 af 3