Med vandtæt barfodesko gennem beskidt vejr

Mit wasserdichten Barfußschuhen durch Schmuddelwetter

Brooded vejr i stedet for varme forårsdage - så vi frem for tidligt? Overhovedet ikke, for selv på regnfulde dage bliver vi trukket ud i naturen. Takket være vores vandtætte Zaqqs er der ikke længere dårligt vejr.

I vores butik vokser vores sortiment af vandtætte modeller, og vores erfaring viser, at det er nøjagtigt, hvad vores kunder efterspurgte. Vores ZAQQ'er fra denne kategori består af forskellige materialer. Klassisk producerer vi barfodede sko lavet af vokset læder. Nappa eller ruskind er dækket med et lag fedt for at danne en barriere for gennemtrængende vand. Vi har også barfodede sko lavet af usædvanlige lædertyper og vegansk materiale, som er absolut vandtætte på grund af vores specielle ZAQQ -indre membran.

For permanent at beskytte dine sko mod regn og fugt, skal du ikke forsømme plejen. Så dine Zaqqs forbliver ikke kun vandtæt, men også glat og vil ledsage dig i mange år. Vi har givet nyttige tip til vedligeholdelse og rengøring til dig. Der finder du præcise instruktioner til hvert materiale med specielle produktinstruktioner.

Slush eller konstant regn kan ikke forkæle det sjove ved at bevæge sig udendørs. I de vandtætte barfodesko og på det næste eventyr!

Hvad venter du på?

Hiqe-den vandtætte udendørs barfodesko

Hiqe er din halvhøj barfodesko, der venter på at erobre verden med dig. Som en loyal ledsager er han ved din side på alle vandreture og udendørs eventyr. Denne model har været en af ​​favoritterne i butikken i årevis. For at imødekomme vores kundekrav finder du disse vandtætte barfodesko lavet af forskellige farver og materialer såvel som i lavt, midt og highcut.

Alle varianter af vores hiqes er udstyret med vores specielle udendørs sål til at give dig nok greb i marken. Som alle andre ZAQQ -såler er dette naturligvis meget fleksibel og absolut fladt. Inde i har vi leveret denne udendørs sko i alle varianter med vores Zaqq indre membran, som er absolut vind og vandtæt, men stadig lader dine fødder indånde.

Vandtæt hiqe lavet af læder

Præcis to varianter af vores populære vandresko er lavet udelukkende af velour læder på ydersiden. Kombineret i smuk himmelblå med en lys gråfarvet har du en god barfodesko med hiqe midt i azurblå vandtæt, der ser frisk og super moderne ud. Hvis du har brug for mere farve, vil du kunne lide vores Hiqe Mid Turquoise vandtæt. En vellykket farvekombination af beige, lilla og turkis gør disse vandtætte barfodesko helt unikke.

Vandtæt udendørs støvler

Vandtæt-zaqq barfodesko

Se Hiqe nu - Klik her!

Hiqe lavet af vegansk øvre materiale og vandtæt membran

Vores to lave udendørs barfodede sko Hiqe Low Brown Blue og Hiqe Low Vegan Camel Red er dine vandtætte, veganske modeller til årets varmere dage. Hvis du har brug for mere beskyttelse, vil du hoppe gennem vandpytter og ønsker mere stabilitet i ankelområdet, så se på vores høje, veganske varianter hiqe brunt blå vandtæt og hiqe vegan sierra vandtæt. På grund af den vandtætte, veganske indvendige membran, er de fire nævnte barfodesko absolut vandtæt.

Vegane vandtæt barfodsko

Hiqe fra en kombination af læder og mesh

Vi har i alt 9 modeller, der består af en kombination af koseligt mesh -stof med læder. Fra de forskellige designs fra lav til højskåret og farverne fra sort til lyseblå er du garanteret at finde din vandtæt barfodesko, som du snart vil løbe over bakke og sten.

Vandtæt barfodsko vandreture

 

Din nye Zaqq OutdoorBuddy venter allerede på dig i vores butik! Nu skal du bare vælge en af ​​15 varianter.

Se på alle hiqes med det samme - klik her!

Daqota - de vandtætte snørebånd til enhver lejlighed

En vandtæt snørebånd til hverdagen, men også til dit næste udendørs eventyr: Daqota er den smarte alle -runder, som du stadig mangler i din garderobe!

Denne model er også forsynet med vores specielle ZAQQ -indre membran og er derfor absolut vandtæt. Daqota kombinerer funktionaliteten af ​​en udendørs sko med designet af en halv -høj blonder -op -båd til enhver lejlighed. Hvis du leder efter en vandtæt barfodsko, der bærer dig komfortabelt gennem hverdagen, men som også klatrer op på hvert topmøde med dig, rådes du godt med denne model.

Uanset om sort, brun, blå eller grå - Daqota er den nye trendsko i Zaqq -butikken.

Vandtæt daqota schnuerboot

Se på alle 12 vandtætte daqotas - klik her!

 

Linq - Den vandtætte barfodsko til golf

Det skal være mere elegant for dig? Intet problem, vores vandtætte Linq er din barfodede sko, som ikke kun skinner på golfbanen, men også er uovervindelig på kontoret og den omfattende byfortrening. Det fine nappa -læder lavet af snehvide og lysebrunt ser to gange ud med sine huldekorationer. Med denne barfodede sko har du fundet en vandtæt ledsager, der giver dig et elegant touch med denne barfodede sko.

Vandtæt golfsko

Til vores vandtætte golfsko - klik her!

 

BRIQ - Den vandtætte tilknytningssko

Vores Briq fortsætter elegant. Denne model er en klassiker, hvis du leder efter en barfodet sko, som du også kan bære ved forretningsforanstaltninger. Til dragt bukser eller jeans går du ikke galt med Briq. For at garantere dig vejen til kontoret på regnfulde dage med absolut tørre fødder, finder du vores Briq Brogue Waterproof Black blandt alle 17 varianter. Helt vandtæt, vidunderligt elegant og ikke at blive slået i komfort, har du fundet din stilfulde barfodesko.

 Vandtæt barfodesko lærlingesko

Til vores vandtætte Jingo Briq - klik her!

 

Expeq - vandtæt barfodsko til udendørs og hverdag

Det er ikke uden grund, at vores favorit exppeq til alle tider er en bestseller blandt vores barfodede sko. Enkel nok til hverdagen, men med alle egenskaber ved en udendørs båd har du altid den rigtige sko klar med Expeq. Du kan finde denne barfodede sko i meget forskellige versioner, herunder Nappa og Veloursleder samt vegansk materiale.

Alle ekspeqs er absolut vandtætte og mega -komfortable. De er subtile med det enkeltfarvede design og kan også kombineres mere elegant eller sporty - ligesom du har brug for.

Vandtæt barfodet sko-expeq-mænd

Vandtæt barfodet sko-expeq damer

Vandtæt barfodet sko-expeq-2

Til Expeq - klik her!

 

Quest Barfoot Shoe: Vegansk og vandtæt

Du kan finde vores vandtætte søgen i 7 forskellige varianter i ZAQQ -butikken, inklusive 6 absolut vandtæt. Du anerkender, at ordet "vandtæt" er i Schuhname. Denne veganske barfodesko er ikke kun tilgængelig som au -sko, men også som en halv -høj blonder -op støvler og tilbyder dig den højeste komfort på regnfulde dage, men med den høje åndbarhed, selvom solen skinner.

Quest vil inspirere dig, finde dine favoritter ud af alle varianter med det samme!

Vandtæt barfodesko 9

Til søgen - klik her!

 

Quintic - Den vandtætte klassiker blandt barfodede sko

Klassikeren blandt vores blonder -op -støvler - vores kvintiske! Vi har denne model i i alt 21 forskellige materiale- og farvevarianter i butikken, inklusive tre vandtætte. Som med ovenstående søgen har vores vandtætte kvintik også tilføjet vandtæt i navnet. Så du kan finde dem meget let.

Quintic er en klassiker, fordi disse barfodede sko kommer sammen uden meget dikkedarer og kan være elegant og kan kombineres med det enkeltfarvede design. I øvrigt har vi også to kvintik, der fodres varm ud over den vandtætte funktionalitet - perfekt til den kolde vinter!

Vandtæt barfodesko støvlerVandtæt barfodesko damer

For Quintic - Klik her!

 

Som du kan se, har vi et bredt udvalg under vores vandtætte barfodesko. Vi er sikre på, at du finder din nye yndlingskammerat i vores ZAQQ -butik, der ødelægger dig med den maksimale komfort og sikrer tørre fødder, selv når det regner.

Du er velkommen, føl zaqq.

Tilbage til blog
1 af 3