Cool efterårstrend 2021 med barfodede sko

Coole Herbsttrends 2021 mit Barfußschuhen

Endelig er han der - efterår! Nu er det tid til at få de varmere dele ud af garderoben og forberede sig på de kølige dage.

Komfort er meget vigtig i år, og tendenser kan kombineres perfekt med vores barfodede sko.
Også i efteråret indstilles Pantone Trend -farver, der lyser gule og ultimative grå, fortsat. Derudover bør beige, lyserød, frodig grøn, blågrå og Bordeaux-Rot ikke mangle i dine tøj.

Hættetrøjer mit barfodesko

Efterårstrend 1: Kombinerede hættetrøjer chic

Alle har en hættetrøje i skabet. Du er simpelthen perfekt i dit eget hjem eller til jogging runde i parken. Men hvad med en hættetrøje, så kontor ser ud? Det virker ikke? Gå da!

Kombiner blot din hættetrøje med mere elegant tøj og stilfulde sko. Så ser hele tøjet stadig mere afslappet ud, men på samme tid er det absolut egnet til kontoret, hvis du ikke behøver at holde dig til en streng forretningsmæssig dress -kode.

Lyse hættetrøjer i hvidt eller beige har generelt lidt ædler. Hvis du trækker en blazer om det, kan intet gå galt. Det er bedst at vælge en overdimensioneret blazer, det skal være mindst en størrelse større, for når alt kommer til alt bærer du din varme hættetrøje nedenunder.

Hvis du vil have det generelt, skal du kombinere et passende nederdel eller elegante stofbukser og vælge stilfulde sko.

Vores forretningsmodel Iqon er lavet til dette look. Imidlertid er vores attraqt barfodstøvler også egnede.

Barefoot sko fuer beats

Efterårstrend 2: Bootcut -jeans

I år har påvirkningsbukserne oplevet en reel genoplivning. Stjerner demonstrerer det og kombineres med afslappede sneakers. Uanset om du vil have et bredt ben, eller det kan lide det lidt mere subtilt, skærer bootcut -jeans en stor figur. Hvis du bærer jeansene til jorden, skal du endda udvide dit ben visuelt.

På grund af slag kan skoene normalt kun ses øverst. Du skal være opmærksom på dette og vælge en ZAQQ -barfodsko, der er udstyret med materialet og den farve, der passer perfekt til dit look. Du kan virkelig lade det knække med lyse farver og indstille en accent igen, men du kan også vælge en meget diskret barfodsko - ligesom du kan lide det.

Feminine barfodede sko efterår

Efterårstrend 3: iøjnefaldende krave

Krave? Ja, højre, dette efterår annonceres Peter Pan -kraven totalt. Uanset om det er på kjolen eller på blusen, kan kraven ikke mærkes nok.

Hvis du vælger en bluse med en Peter Pan -krave, kan der let oprettes et Bubby -look. Vi rådgiver derfor feminine barfodesko. Vores loafers eller ballerinaer er bedst egnet.
Hvis du tager på en kjole, afhænger det af klippet. Det kan også kombineres med barfodede sneakers. Med feminine barfodede sko som nævnt ovenfor gør du aldrig noget forkert!

Seje barfodede sko efterår

Efterårstrend 4: Cool shackets

Det er meget trendy, og du har absolut brug for en Caro -shirt i efteråret. Du kan bære den som en jakke på varmere dage og bedst vælge en i stor størrelse. Hvis du kan lide det mere figur -hugging, kan du også bære Shacket Sexy. For at gøre dette skal du vælge en tæt klippet og lægge den i dine bukser eller nederdel. Du er også velkommen til at skubbe det lidt længere op for at vise mere uddrag.

Cool barfodede støvler er bedst egnede. Hvad med vores Qey West?

Fluffy Barfus sko

Efterårstrend 5: Fake Fur and Fluffy Barefoot Boots

Fake Fur er fuldt trendy igen i efteråret 2021. Uanset om det er hele frakke eller bare krave, toppe eller tilbehør såsom taske, skal kunsten ikke mangle.
Hvis du vil fortsætte dette look på dine fødder, skal du kende vores modeller Huq, Hyggelig og Torq.

Efterårstrend 6: reb

Uanset om det er selvknyttet eller dyrt designerstykke, er strikemode simpelthen en del af denne sæson. Du har det frie valg af farver og former. Lyse accenter og slående mønstre eller mere dækkede farver og former - du kan finde både i overflod.
Du kan kombinere en strikekjole med støvler. Vores Qylie vil inspirere dig på solrige efterårsdage. Hvis du vil pakke dine fødder varme, har du brug for vores modeller Qatch og Attraqt.

Barfodet boot og strikemode

Efterårstrend 7: læderudseende

Glat læderudseende er især populære i efteråret. Du kan vælge toppe, bukser eller nederdele med læderindsatser eller hele læderdele. Det er forbeholdt dine individuelle præferencer, uanset om du er afhængig af ægte læder eller falder tilbage på vegansk syntetisk læder.

Læder ser barfus sko

Hvilke barfodede sko går med læderudseende? Selvfølgelig dem, der skinner og ligner læder. Vi har både veganske materialer og Nappa -lædersko, der passer perfekt til disse udseende.

Uanset om Brandy Zaqq eller det sidste år med vores barfodede sko, får du et kvalitetsprodukt, der er lavet i præcis manuelt arbejde, og mange sæsoner er bevaret.

Med en ZAQQ er du ikke kun stylet om efteråret, men gør også noget godt for dine fødder.

Du er velkommen, føl zaqq.

Tilbage til blog
1 af 3