Sommertrends 2021 med barfodede sko

Sommertrends 2021 mit Barfußschuhen

Dine vinterstøvler og støvler er allerede pakket, og venter nu på den næste vintersæson-men nu er dit skohylster på en eller anden måde tomt, og de barfodede sandaler fra sidste år ville være glad for det nye samfund?

Derudover tørste du efter noget detailterapi og farve i dit liv, for under Lockdown og hjemmekontoret led din mode lidt lidt?

Læs det derefter nu, fordi vi præsenterer de nye sommersko -trends 2021! Og rolig, de er ikke kun super stilfulde, men også behagelige.

Så hvis du allerede tænker på at behandle dig selv til en eller to nye modeller, er vi nødt til at fortælle dig nu - det vil være vanskeligt, fordi valget er stort, og valget er vanskeligt.

Fra flade, enkle sandaler til elegante og trendy pastelfarver er der noget for alle i år!

Barfuss Ballerina Pastel

Barefoot sko i pastelfarver i sommeren 2021

Lyse farver om sommeren? Ja, med glæde, men nogle gange kan det også være lidt mere solidt - vi elsker pastelfarver til det. Ikke kun kan de let kombineres med andre farver, de giver også hvert look en elegant følelse af på Côte d'Azur.

Uanset om sandaler, lette sommer -sneakers eller, blide pasteltoner, opgraderer hvert tøj straks om sommeren!

Selv hvis det ikke fungerer med fjerne ture i år, kan du også bringe din feriefølelse til dit hjem med en sommerbarfodsko i pastelfarver.


Loafer Barefoot -sko - det er ikke mere praktisk!

Loafer Barefoot Shoe Summer-2021

Hvad kan være bedre end en let barfodet sko, som du bare skal glide ind i, men på samme tid dækker hele foden? Ikke noget!

Derfor elsker vi Loafer med luft -permeabelt materiale i sommeren 2021. Disse sko er komfortable, passer til dit kontorantøj eller jeans og sommerkjole og er de perfekte ledsagere til dit liv i bymiljøet.

Ballerinaer - Klassikeren kan også implementeres med barfodede sko

Roter-Ballerina-2021

I lighed med en loafer, men for det meste lavet af læder og et touch mere elegant, er dette ballerinaer. En absolut tidløs skomossmodel, der har overlevet hvert årti og hver ny mode og tilbedes af kvinder over hele verden.

Også i sommer 2021 bør en enkel, men elegant model i dit skoskab ikke mangle. Ballerinaer er det perfekte tilbehør til enhver urban kvinde.

Vi er klassisk lukket med vores LOOQ -model i tre foretrukne farver eller med en sommerveje i en lang række design. Vil du have, at det skal være luftigt på din hæl? Så se på vores Pinq!

Hvilken model vil være din favorit i år?

Flade barfodede sandaler fuld af trend

Flat sandaler Trend 2021

Gode ​​nyheder til vores fødder og rygsøjle - flade former er stadig absolut trendy! Men det behøver ikke altid at være de flade sandaler, der har en tyk sål for at give dig et par centimeter højde. Med vores barfodede sandaler har du overhovedet ikke brug for denne snyderi, fordi du løber gennem sommeren absolut stilfuld og fortrolig-og det er sand størrelse!

Vælg din yndlingsmodel, og gør dig selv større uden høj hæl. Og hvis vi er ærlige, så sexede som en høj hæl er, gør de intet for vores veludvikling.

Sporty & Chic med hvide barfodede sneakers

White Barefoot Sneaker Trend-2021

Uanset om det for en brunch med dine venner, en formel begivenhed på kontoret eller blot den optimale blanding af sporty og smart - hvide, enkle sneakers bør heller ikke mangler i noget garderobe i år.

De går med jeans, brede bukser, nederdele og sommerkjoler og kan kombineres godt om foråret og efteråret!

Stroppesandaler

Riemchen Sandal 2021 Trends

Fine stropper krydsede over bagsiden af ​​foden, en simpel rem foran eller mere i stil med de spanske espadriller, med en rem på ankelen - vi elsker dem!

De laver altid en slank fod og tilpasser sig perfekt til formen på dine fødder. En speciel øjekatcher er miniq -modellen. Med en fin rem på stortåen og omkring ankelen, skal du lave en dejlig fod og er et godt tilbehør til milde sommeraftener.

Solrige udsigter i 2021 også for mænd

Sko er ofte et problem for kvinder, men er det virkelig tilfældet? Vi mener "nej" og introducerer dig også til vores yndlingsmodeller til sommeren 2021 for mænd.
Mænds sneaker 2021 sommer

Cool og sporty med barfodede sko

Sneakers er og forbliver det absolutte hit blandt sommerskoene for manden. De kan kombineres til enhver lejlighed og kan være fra sporty til elegant og enkel.
En speciel favoritmodel er sneakers med klare linjer, rolige farver og uden at slå detaljer - fordi de kan bæres i fritid, en dato eller på kontoret.

Du anbefales godt med vores piquanter, og hvis det er lidt mere elegant, skal du se på vores Briqs!

En lille farvestænk i sommeren 2021

Det behøver ikke altid at være solide, mørkere farver, mænd kan også lide en stænk af farve i tøjet fra tid til anden.
Uanset om ruskind, syntetisk læder eller stof - en farvet sko kan krydre noget look, og især om sommeren ønsker vi farve i livet!

Et insider -tip er vores SQIP Orange -model til dette, fordi denne barfodede sko ikke kun er farvet, den består af særlig åndbar -aktiv og luft -permeabelt materiale -perfekt til varmere dage.

Sommertrend 2021 mænd

Mænd i barfodede sandaler? Sikker på, selvfølgelig!

Et blik, som du ikke ser i tyske byer så ofte, foretrækker mange mænd sko lukket på trods af høje temperaturer.

Men tendensen ser ud til at ændre sig i år, og så mere og mere enkle og smarte modeller af mænds sandaler kommer på markedet. Og rolig, de har intet sammen med Adilette.

I stil med en flip flop, men lavet af materialer med høj kvalitet såsom fint nappa -læder, for eksempel ser vores mandlige sandaler elegant ud og får hver fritid til at se perfekt ud!

Mænds flip-flop-2021zs5lfd0r5gn91

Sommersko -tendenser 2021 - Vores konklusion

Uanset om man eller kvinde, sporty eller elegant, i år er designere inspireret af gamle tendenser og nye ideer, og vi er nu forkælet efter valg.

Men for at forenkle dine beslutninger, som ZAQQ-modeller giver dig en unik og karakteristisk følelse af barfodet og er en reel godbid for hele dit muskuloskeletale system.

Ballerinas sommertrend 2021

Vi ønsker dig en uforglemmelig sommer!
Og lad os vide, hvilken barfodskomodel der er den mest overbevisende, bare kommenter den nedenfor!

Dit ZAQQ -team

Tilbage til blog
1 af 3