Trendsko Efterår 2020 - Med Zaqq Barfoot -sko altid ajour

Trendschuhe Herbst 2020 - mit ZAQQ Barfußschuhen immer Up to Date

Med vores barfodede sko er vi altid ajour. For aldrig at gå glip af forbindelsen kiggede vi rundt på verdens catwalks. Vi er især glade for, at flade sko kunne ses på mange modeshow.

I dag præsenterer vi dig nogle tendenser i efterårssæsonen, som du kan implementere perfekt med vores barfodede sko. Komfortable sko kan se stilfulde ud. Med vores Zaqq barfodesko laver du enhver vej til din catwalk. Gardin til trendskoene i efteråret 2020.

 

Efterårstrend for kvinder: flad Mary-Janes

Mary-Janes sko kan ses overalt på catwalks i efteråret. Disse låsesko, der afrundes foran og har en flad sål, giver hvert tøj en pige charme.

De flade Mary-Janes har eksisteret siden 1920'erne. I 1960'erne blev de imidlertid så populære af Top Model Twiggy, at enhver kvinde ville have hende. De er aldrig kommet ud af mode siden da og kombineres ofte til Lolita -stilen. I år viste de største modedesignere deres nye kreationer med flade Mary-Jane-sko.

Med vores Banqets har vi Mary-Janes som behagelige barfodesko i butikken. Frække kombineret med mesh -knæstrømper til mini -nederdelen eller med fine strømpebukser til det feminine look, er du nøjagtigt tendensen. Selvfølgelig passer de også til alle buksestøj.

Black-Mary-Jane sko

Du kan finde disse behagelige barfodesko i sort, brun og nøgen. Hvilken farve bruger du denne sæson?

>> til model Banqet - Din nye Mary Jane Schuels - Klik her! << 

 

Klassiske, hvide sneakers til mænd

Et must for hver mode -bevidst mand. Hvide sneakers kryber op hvert tøj. De passer til dragtbukserne og bringer en selvsikker, frisk note ind i dit look på grund af pausen i stil. Men selv i jeans er du simpelthen uimodståelig med hvide sneakers.

Vi har stilfulde hvide barfodede sneakers, som er garanteret at imødekomme dine høje krav. Grib din skat hurtigt, før en anden gør det.

Efterårstrend-hvid sneaker

>> Vores store udvalg af barfodede sneakers, inklusive mange hvide modeller, kan findes her! <<

 

Høj ridestøvler til kvinder - altid i trend

Høj ridestøvler kommer sandsynligvis aldrig ud af mode. Også i år præsenterer de bedste designere deres mode i kombination med enkle, høje støvler.

Ridestøvle barfoot sko

Med vores barfodede sko -model Qatch laver du enhver vej til din catwalk. Vi har det tilbudt med ædelstikker og i glat og ruskind. Se efter din nye ridestøvle med det samme.

>> til model Qatch - dine nye ridestøvler - klik her! << 

 

Kampstøvler - Barefoot -støvler til kvinder og mænd

Kampstøvler minder meget om de grove snørebånd af soldater. Normalt har hun en tyk sål. Med vores kvintik har du et stilfuldt barfodsko -alternativ til de chunky kampstøvler.

Disse blonder -op -støvler kan bæres af kvinder og mænd. Som en mode -bevidst dame sætter du dygtigt en pause i stil med disse chunky støvler, når du kombinerer dem til feminint, legende tøj. Men de passer også perfekt til det grunge look med revne jeans og Caro -skjorte.

Combat-Boots-Herbst-2020

Som mand kan du også kombinere dem fleksibelt. Du ser efter det elegante forretningsmæssige tøj, men også for de brugte jeans blot megatrendy.

Kampbåd barfodesko

Du kan finde vores barfodede skomodemodel kvintisk i mange versioner: fra forskellige materialer, med hyggelig indre foring, uforet og i forskellige farver. Hvilken kan du lide bedst?

Til Quintic - din barfodet blonder -up - klik her!

 

Chunky sneakers til kvinder og mænd - de slående barfodesko

Ugly sneakers vil blive erstattet af chunky sneakers denne sæson. Dette betyder de særligt slående modeller. Lyse farver og slående dekorationer gør chunky sneakers. Som dame kan du bruge guld- og sølvfarvede modeller. Vores barfodede sko i lyse farver implementerer også denne tendens perfekt. Med disse slående barfodede sko kan du vise både som en dame og som en herre, at mode er vigtig for dig.

Chunky sneakers barfodesko

Hvilken chunky barfod sneaker bruger du?

>> alle sneakers til kvinder - klik her! <<

>> alle sneakers til mænd - klik her! << 

 

Klassiske dragtsko og loafers til mænd - de elegante barfodesko

Alle skal have en klassisk mænds sko, fordi elegante derbies, Oxfords, George Boots eller Monkstraps aldrig kommer ud af mode. Med disse sko har du altid ret. Til dragt bukser eller afslappet til jeans ser du bare altid godt ud med vores elegante barfodesko.

Elegante barfodede sko mænd

Griffer til vores Briq, Peaq -model eller Smart Monq. Med vores elegante Zaqqs er du helt stilfuld og behagelig.

>> Alle elegante barfodesko til mænd - Klik her! << 

 

Med Zaqq barfodesko fulde i efterårstrenden

Er det ikke godt, at vi er meget trendy med vores barfodede sko? Uanset om det er på catwalken eller på fortovet, behøver du ikke at gemme dig med vores Zaqqs. Og hvor god, at ingen ved, at Zaqq kaldes en behagelig barfodsko.

Vores ZAQQS kombinerer komfort og chic design til perfektion. Du kan også deltage i aktuelle modetrends med komfortable barfodesko. Efteråret og vintersæsonen kan komme, for med Zaqq har du den rigtige ledsager til hvert tøj.

Tilbage til blog
1 af 3