Med Zaqq barfodesko gennem den kolde vinter

Mit ZAQQ Barfußschuhen durch den kalten Winter

Og hun er allerede der, den klirrende kulde. Hvem kan ikke lide at kæle op derhjemme? En tur i den friske luft er så god. Den indre bastard står i vejen for dig, fordi du hurtigt får kolde fødder? Det behøver ikke at være!
Din runde i den friske luft bliver også en fornøjelse om vinteren, når du bærer den rigtige barfodesko. Og husk, bevægelsen er ikke kun god for din krop, men også dit sind.

Hiqe-Vegan-Sierra-Waterproof

Kolde fødder - hvad er der bag det?

Vores krop er et mirakel af naturen! Ingen vil fryse, men vidste du, at kolde fødder er en beskyttende funktion af kroppen? I køligere temperaturer smaller blodkarene i de ydre ekstremiteter, dvs. i hænder og fødder. Som et resultat er de ikke længere så godt leveret og afkøling. Kroppen beskytter således de vigtige indre organer.

 Zaqq-Quintic-6

Selv svedende fødder kan skabe en følelse af forkølelse

Måske har du haft erfaring selv? Med dine varme -fede sko frosser du mere efter et stykke tid end med overgangsskoene? Det lyder ikke plausibelt i starten, men der er en meget enkel forklaring. Hvis dine fødder sveder, og fugtigheden ikke kan undslippe på grund af den manglende åndbarhed, afkøles dine fødder.
Det er netop derfor, vi lægger stor vægt på høj åndbarhed for alle ZAQQ -barfodesko, især i vores varme vintermodeller.
Zaqq-Quintic-Black-1

Og de barfodede såler?

Ja, vores ZAQQ -barfodede såler er særligt tynde og fleksible for at muliggøre den naturlige bevægelse. Dette gør det muligt for din fod at bevæge sig frit og komme i en stærk rullende bevægelse. Dette efterfølges af spændinger fra mange muskler i fødderne og benene og dermed også en optimal blodcirkulation, hvilket igen sikrer varme fødder.
Så du behøver ikke at bekymre dig om frysning med Zaqq barfodesko mere end i konventionelle sko. Og til sidst har vi varme Fed vintermodeller til koldfølsomme fødder.
Zaqq-Quintic-3

Varm -linnet Zaqq barfodsko

Fryser du hurtigt, og er du generelt meget følsom over for kulden? Spil det derefter sikkert! Du har brug for en varm foret barfodet sko, der også holder dine fødder komfortable og varme på iskoldgulve.

<< Du kan finde alle varme Fed Zaqqs til kvinder her! >>

<< Du kan finde alle varme Fed Zaqqs til mænd her! >>

Qore High-2
Vil du have det mere fleksibelt? Vores tip til uudnævnte barfodede sko
Foretrækker du en sko, som du også kan bære i foråret og efteråret?

Vores tip:

Bær vores ubemærkede modeller med høje uldsokker. Vær opmærksom på det højest mulige uldindhold (mindst 70%). Det er bedst at prøve det med tynde uldsokker. Da uldindholdet har en høj termisk effekt, er fine uldsokker normalt nok.

Hiqe-Brown blå vandtæt

Den rigtige Zaqq barfodsko venter på dig

Hvilken ZAQQ du bruger afhænger af din personlige kolde sensation og dine præferencer for design og funktion. Derfor kigger vi altid efter nye tendenser, så du kan finde den barfodede sko, du ønsker.
Og man er garanteret for alle ZAQQ'er: det høje komfortniveau, der giver dig ZAQQ -evakueringen med hvert trin.

Du er velkommen, føl zaqq.

<< Du kan finde alle Zaqq barfodesko til kvinder her! >>

<< Du kan finde alle Zaqq barfodesko til mænd her! >>

Tilbage til blog
1 af 3