Veganske sko - barfodede sko lavet af veganske materialer

Vegane Schuhe - Barfußschuhe aus veganen Materialien

Vores række veganske, bæredygtige barfodesko vokser kontinuerligt, og efterspørgslen viser os, at vi har nøjagtigt ret!

Vegansk er ikke kun en tendens og især ikke kun en diæt, det er en livsstil. Alt, hvad der er af dyreoprindelse, forbruges ikke. Mad som kød, mælk eller ost er tabu. Vegansk livsstil henviser ikke kun til ernæring. Kosmetik, der er testet på dyr eller har dyreingredienser, bruges ikke. Forbrug løber dog igennem til tøj. Veganere gør det uden alt lavet af uld, silke eller læder. Med det stigende antal veganere vokser efterspørgslen efter veganske sko derfor.

Med vores veganske barfodesko kan du stole på, at intet kommer fra dyreoprindelse.Vores modeller nævnt her 100% Vegansk.

Vegansk Sancer Gray

Qnit Gray

 

Veganske sko til kvinder og mænd

Da vi begyndte at stole på veganske barfodesko, blev vi overrasket over, hvad der er muligt uden læder. Vi indrømmer, at vi i starten var meget skeptiske, vores sko skulle være så sunde, komfortable og holdbare som vores ikke-vegan-modeller.

Vi havde reddet veganske materialer som kunstige, ikke-vejrtrækkende aktive og kortvarige på bagsiden af ​​hovedet! Når vi har behandlet intensivt emnet, er vi bare entusiastiske.

Vi har lagt de forskellige veganske materialer gennem deres tempo og valgt det bedste til vores sko. I mellemtiden har vi et statligt udvalg af veganske barfodesko til kvinder og mænd og mere og mere tilføjes. Bare kig igen fra tid til anden, vi er garanteret at have den næste veganske kvinder eller mænds sko i vores program.

Ballerina veganske damer Twist fantasy

Materialer til vores veganske sko

Vi bruger forskellige veganske materialer til vores sko. Under den respektive skobeskrivelse finder du detaljerede oplysninger for hver model.

Du kan finde disse vidunderlige stoffer med os:

Ökotex 100 stof

Det veganske stof ligner næsten ruskind og føles meget blød og glat. Det er også åndbart og har en antibakteriel overflade. Materialet blev certificeret af Ökotex 100 og er en af ​​de mest økologiske, veganske stoffer til sko.

kork

Kork har udviklet sig som et af de mest populære naturlige materialer i de senere år. Vi bruger Cork fra High -Quality fra Portugal til vores veganske sko, der kommer fra bæredygtig produktion.

Cork er en ideel overdel for sko, fordi det er åndbart, vandrepellent, og du kan nemt rengøre det med en fugtig klud.

Piñatex

Piñatex er lavet af cellulosefiberen med ananasblade fra et affaldsprodukt fra ananasindustrien. Normalt brændes eller drejes bladene af sig selv.

Ved at fremstille Piñatex har ananasbønderne endda muligheden for at generere en ekstra indkomst med affaldsproduktet.

Piñatex er et særligt bæredygtigt produkt, da der ikke kræves yderligere ressourcer som jord, vand, elektricitet eller gødning til produktion.

Piñatex kan bruges, uanset hvor læder normalt bruges. Det er åndbart, danner og meget holdbart og dermed det ideelle materiale til veganske sko.

Meshvæv

Til vores luftige sommersko bruger vi vegansk meshvæv som ydre materiale i forbindelse med intern bomuld. Begge er vidunderligt åndbare og derfor perfekte til de varmere dage om året.

 Vegane Lady Shoes

Sqill Ash

Vegansk sneaker - dine nye fritidssko

 

Ikke uden mine veganske sneakers! Er du en af ​​de mennesker, der stoler på deres sneakers fra vinter til sommer? Når du har båret vores Zaqqs, vil du ikke tage dem af mere, de er så behagelige.

Har du allerede fundet din barfodede sko? Hvis ikke, finder du et lille udvalg af vores veganske og stilfulde fritidssko her. Se også under skoene for sport, forretning og vandreture. Du vil opdage andre modeller for kvinder og mænd.

 

Qore lav vegansk hvid

En hvid sneaker er et must have i skoskabet, især hvis han også er vegansk! Vores Qore er også den fineste kork, ser helt klassisk ud og er super behagelig som alle vores barfodede sko.

 Weisser-veganer-SNEAKER5IECKPTZ95JLP

 

Tiqq Cork White

Vores veganske tiqq lavet af Cork er lidt mørkere end Qore. Men han ser mindst lige så godt ud i sin beige. Nu er du forkælet efter valg! Hvad vælger du?

Veganer-Sneaker Cork

 

 

Pikant vegansk brun - din veganske sneaker i et ruskind -look

Simpelthen chic, stilfuld og tidløs. Vores pikant fungerer bare. Den subtile brune tone kan kombineres med alt. Elegant med stofbukser på kontoret eller med jeans til en grillfest, vores populære sneaker deltager og afrunder hvert eneste tøj harmonisk. Med vores veganske pikant i vildt læderudseende anbefales du altid godt!

Veganske sko damer

 

Pikant vegansk denim hvid-din vegansk sneaker i blå og hvid

Elsker du at kombinere jeans med sneakers? Så er vores pikant i blåt nøjagtigt den rigtige for dig! Han ser smart ud og bringer stadig elegance. Vores sneaker er et bevis på, at veganske sko kan se helt moderne og ædle ud.

Piquant-vegan-denim-hvid

 

Dupleq Black White Vegan - Den stilfulde mellemgrund

På grund af det åndbare mesh -stof føles dine fødder i vores Dupleq simpelthen altid hjemme. Sneakeren til alle transportører, der ikke ønsker at se alt sort eller hvidt, men kan lide at vælge den gyldne mellemgrund!

 Veganske Sancer Men

 

Taqq Cork Black - Kærlighed ved første øjekast

Vores Fescher Black Cork Sneaker er kærlighed ved første øjekast: stilfuld, frisk, superlys og simpelthen megabe, Taqq bliver din nye yndlingssko på kort tid.

Vegansk Sancer-Black

 

Jaq Vegan Black - Din sporty ledsager

Vores Jaq er meget koset med sit bløde veganske materiale. Han viser sig fra sin afslappede side og passer perfekt til jeans, men ledsager dig også til sport.

Veganske sko-sort

Vegansk sportssko

 

Luqqq kork hvid-din midtskåret sneaker

Moderne og stilfuld - vores veganske luqq er simpelthen et øje. På grund af den lette Cork-Piñatex-blanding med den slående sølvfarvede patch, ser den halvhøj sneaker meget ædel, men også ekstravagant. En vegansk midtskåret sneaker er ikke pænere!

Vegan-Mid-Cut Sneaker

 

Veganske støvler: Chelsea -støvler

Beatles elskede deres Chelsea -støvler og var på farten med ankel -høje støvler i ethvert vejr. For første gang blev båden med dens typiske elastiske indsatser produceret i 1830, på det tidspunkt som en ren mænds støvler. I 1970'erne blev han også et bryst af stil blandt kvindernes støvler.

Du kan kombinere Chelsea -støvler både til det afslappede forretningsantøj og alle fritidsudstyr. De kan se meget stilfulde ud, men også ekstremt afslappet.

 

Equity Pinatex sort

Vores veganske Chelsea -båd fra Piñatex! Svært at tro, at dette vidunderlige materiale opnås fra fibrene med ananasblade. Det føles utroligt godt og er endnu bedre. I mørkegrå og med en sort sål passer det alt, hvad din garderobe har at tilbyde.

Veganske boot -mænd

 

Equity Cork Blue

Den mørke veganske bagagerum lavet af Cork er subtilt tilbage til at understrege dit tøj uden at bemærke for meget.

Veganske bootstøvler

 

Equity Cork White

Ankelstøvler til sommerkjolen? Boho-chic har været trendy i årevis. Vores Cork Equity er afslappet, men på grund af dens lys farvelægning ekstremt ædel og sommerlig. Det passer til alle boho -kjoler og understreger din stil i perfektion.

Veganske boot damer

 

Veganske forretningssko

Udvalget af veganske sko vokser og vokser, men forretningssko leder efter nålen i høstakken. Vi ønskede absolut at ændre det og producerede sko lavet af veganske materialer, der ser så stilfulde ud, at du også kan være på komfortable og dyrefri såler i forretningslivet.

Vores veganske forretningssko er langt de mest elegante, der er på markedet, og vi er stolte af det!

 

Briq brogue vegansk sort

Vores BRIQ'er er baseret på det klassiske Derby -klip. Hvis du ser nøje, vil du endda se et afsnit, der simpelthen er en del af det strenge forretningsmæssige look. Det er bedst at se to gange, fordi dette afsnit overhovedet ikke findes, det er kun hakket udefra ind i den flade barfodet sål for at give forretningskoen maksimal elegance.

Vegansk forretningssko

 

Duqe Vegan Antique Brown

Det kan virkelig ikke være elegant! Vores George Boot kan let følge med i de fineste forretningssko. Dens skinnende veganske materiale ser forvirrende ud.

vegansk dragt sko mænd

 

Qrand Cork White

Om sommeren er vores lette QRand fra Kork det rigtige valg til en behagelig gåtur til kontoret. Med sin lette farve og det elegante snit er han din stilfulde ledsager ved varmere temperaturer.

Veganske sko

 

Pikant vegansk cognac

Det er brun ruskind! Nej, men Ökotex 100 -stoffet ser næsten det samme ud. Lysebrun bringer mere og mere kontrast til dit forretningsudseende og gør dig interessant. Med denne veganske forretnings -sneaker får den aldrig pikant på kontoret.

Veganske forretningssko damer

 

Piquant vegansk sort

I Schwarz kan vores pikant virkelig bæres til alle afslappede forretningsantøj. Når du er klædt og prøve, vil du nu have det på kontoret hver dag. Lys, behagelig og smuk!

Veganske sko

 

PEAQ VEGAN SVART

Vores PEAQ er en simpel lav sko lavet af matt, vegansk materiale. Det kan transporteres frit til alle forretningsmæssige afslappede tøj.

Mænds sko veganer

Veganske sko til vinteren

Vi ønskede også at producere veganske, stilfulde sko til den koldere sæson. Du har allerede valget mellem fire forskellige modeller, men nogle sko tilføjes til den næste vinter. Vi ser frem til! Så det forbliver spændende for dig!

 

Prequel vinter vegansk sort

Vegan-vintersko

Vores prequel er skåret lidt højere og strækker sig til din ankel. Dets dækning er fra Ökotex 100 stof. På indersiden syede vi hyggelige åndbare og antibakterielle mikrofibervæv. Den halvhøj sko holder dine fødder pæne og varme om vinteren. Takket være dets enkle design er det din komfortable alt sammen til ethvert tøj!

 

Quintic - Dine veganske støvler

Vores kvintik fås i tre forskellige farver. Når de virkelig kolde temperaturer kommer, er du godt udstyret med disse veganske støvler. Du behøver dog ikke gøre uden stil og komfort, fordi de bare ser fantastiske ud. Støvlerne er så behagelige, at du ikke kun kan bære dem til kontoret eller slentre gennem byen, men også på din vandretur gennem Winterwonderland.

Quintic Winter Vegan Black

Boot veganske mænd

 

Quintic Winter Vegan Grut

Winter Boot Vegan

 

 

Quintic Winter Vegan Tabaco

Boot veganske damer

 

Vegansk udendørs og vandresko

 Selvfølgelig kan du også tiltrække ovenstående sko til alle udendørs aktiviteter, fordi alle har en ting til fælles: de er robuste, lette og helt praktiske. Som barfodede sko har alle en flad og meget fleksibel sort.

Her viser vi dig nogle modeller, der også præsenterer sig udefra, såsom udendørs eller vandresko- alle selvfølgelig veganske.

 

Quiq trail sort vegan

Denne veganske sko vil inspirere dig. Han tager ikke kun hver løb, men også hver vandretur med dig. Quiq er lavet af vegansk mesh, som er ekstremt åndbar. Dine fødder sveder ikke selv ved høje temperaturer.

Veganske udendørs sko

 

Hiqe - veganske vandresko

Navnet er program. Vores hiqes er typiske vandresko fra udseendet. Forår, sommer, efterår eller vinter? Det betyder ikke noget, for med Hiqe er du godt udstyret til hver sæson. Den udendørs sko sikrer, at dine fødder føles komfortable på både varme dage og i vådt og koldt vejr - takket være det specielle åndbare og vandtætte materiale.

Hiqe lav vegansk kamel rød vandtæt

Vandresko veganer

 

Hiqe vegansk sierra vandtæt

Vandringsstart vegan

 

Expeq

Expeq er den ædle henrettelse af en vandresko. Det voksede veganske ydre materiale ligner næsten læder. Du kan også bære den halve høje bagagerum på kontoret eller når du slentre. Expeq er den perfekte all -rounder om vinteren.

 

Expeq vegansk cuoio vandtæt

Udendørs sko veganske

 

Expeq vegansk marone vandtæt

Veganske sko Sport

 

 

 

Tilbage til blog
1 af 3