Barefoot sko til vandreture?

Barfußschuhe zum Wandern?

Er barfodede sko velegnet til vandreture? Vores kundesupport bliver ofte spurgt, og svaret er meget klart: Ja!

Imidlertid skal nogle grundlæggende aspekter af vandreture i barfodesko observeres, hvilket vi går nærmere ind her. Med disse oplysninger skal du nemt finde din perfekte barfodesko til den næste vandretur.

Barefoot sko til vandreture: vigtigt at vide

For at vælge de rigtige par barfodede sko til den næste vandretur, skal du stille dig selv følgende spørgsmål på forhånd:

Hvor længe har du vandret i barfodede sko?

Det er helt normalt, at dine fødder trækker hurtigere, når du skifter fra normale sko til barfodede sko. Der bruges markant flere muskler, og det koster oprindeligt mere energi og styrke. Hvis du endnu ikke er vant til at gå i barfodede sko i lang tid, skal du først planlægge korte ture og observere de næste punkter.

Hvor lang tid tager vandreturen?

Hvor lang tid tager den næste vandretur? For en kort, temmelig krævende turné er lette sko med medium greb tilstrækkelige. For eksempel kan du tage på vores barfodede sneakers. Vores udendørs sandaler qlear er også et godt valg om sommeren. Hvis du planlægger en flerdages vandretur med en tung rygsæk, skal den barfodede sko sikre tilstrækkelig stabilitet og greb. Her er vores barfodede vandresko eller vandrestøvler det bedre valg.

Barfuss-Hiking Shoes Sqill

Sqill - For lette vandreture - klik her!

Hvordan er vandreområdet?

Arten af ​​vandreområdet er endnu vigtigere end længden af ​​vandreturen. Kører du på tørt, godt faste terræn? Eller skal du tilpasse dig en lang række omstændigheder som sand, mudder, våde rødder, glatte klipper eller endda sne? Afhængigt af vanskeligheden af ​​vandrereområdet har du valget mellem vores lette hverdagslige barfodesko, vores robuste vandresko og vores stabile vandrestøvler.

Hvordan er vejret under vandreturen?

En anden meget vigtig overvejelse er vejret under vandreturen. Kan det ske, at det regner eller endda sne? Derefter skal du stole på vores barfodede vandresko eller vandrestøvler, fordi de giver dig mere greb og glidemodstand. Det er bedst at vælge en vandtæt model. Hvis du løber gennem tørre, ørkenlignende områder, spiller barfodeskoens åndbarhed en større rolle. Afhængig af terrænet kunne vores barfodede sandaler være det optimale valg.

Zaqq barfodesko til vandreture

For at starte dit næste udendørs eventyr godt, viser vi dig et lille udvalg af vores barfodede udendørs sko i dag.

Barfodet udendørs sandaler

Med åndedrætsaktiviteten af ​​en sandal og beskyttelsen af ​​en lukket vandresko er vores QLear ideel til vandreture ved høje temperaturer. Med vores udendørs sandaler er dine fødder altid godt ventileret på sommervandring.

Barfodet udendørs sandaler

 

Qlear udendørs sandaler - klik her!

Barefoot sneaker til lette vandreture

Vandring barfodet sneaker

Piquant Velours Gray - Klik her!

Vores barfodede sneakers kan bæres både som hverdagssko og til svage vandreture. Dette gør disse barfodede sko perfekte til rejser med let bagage, fordi de kombinerer to sko i en.

Barefoot sneaker rød

Qaanaaq Bordeaux - Klik her!

 

 Qore-Low-Raft 

Qore Low - Klik her!

Barefoot løbesko

Om jogging eller trail kører - Vores løbesko Er lette og tilbyder fremragende ydelse og robust løbende opførsel. I øvrigt er vores SOQQ Running Sock også perfekt til dit løb!

Soqq blå soksko barfodesko

SOQQ Sock Shoes - Klik her!

Barfodet vandresko

Vores barfodet vandresko tilbyder komfort og stabilitet på en lang række terræn. Sammenlignet med vores vandrestøvler er de lettere og sikrer nok ankelfleksibilitet i stejlt terræn eller med små spring over klipper.

Du kan finde alle barfodet vandresko her!

Hiqe barfodet vandresko

 

Hiqe Barefoot vandresko - klik her!

Quest-lav-sort vandtæt

Quest Low- Klik her!Seeq-outdoor barfodsko

Seeq - Klik her!

 

Barfodet vandrestøvler

Vores vandrestøvler tilbyder dig markant mere stabilitet og beskyttelse uden at skulle gøre uden trøst. På grund af det høje snit har du mere stabilitet i ankelområdet og er bedre beskyttet mod insektbid, ridser eller snit. Vores vandrestøvler er derfor også egnede til lange vandreture gennem krævende terræn.

Du kan finde alle vandrestøvler her!

Hiqe-Brown blå vandtæt

Hiqe brun blå vandtæt- klik her!

Expeq vandrestøvler

Expeq vandrestøvler - klik her!

 

 

Tyskland er et vandreture. Med en vandresti på omkring 300.000 km er der bestemt nok ukendte ruter til at du kan opdage. Med valget af den rigtige sko er du godt forberedt på hvert eventyr.

Med vores ZAQQ'er kører du i spidsen for alle udendørs aktiviteter - lovet!

 

Hav sjovt vandreture i vores barfodede sko!

Dit ZAQQ -team

Tilbage til blog
1 af 3