Nordisk gåture med barfodede sko

Nordic Walking mit Barfußschuhen

Nordic Walking har længe været en af ​​de mest populære populære sportsgrene. Mange skoproducenter er faldet på denne tendens og tilbyder specielle vandresko. Men har du endda brug for specielle sko, eller kan du også løbe barfodet eller med barfodede sko nordiske gåture? I denne artikel går vi ind i emnet i detaljer og viser dig vores Zaqq Barfoot -sko, som er perfekte til træning.

 

Oprindelsen af ​​nordisk gåture

Allerede i 1930'erne trænede skisløbere i de snefrie måneder af året til at gå med pinde for at holde sig i form og forberede sig til den næste skisæson. Det var først i 1970'erne, at en finsk langrendstræner beskrev denne snefri træningsmetode som Nordic Walking.

Imidlertid kom gennembrudet for denne sport kun på markedet som sportsudstyrsproducent i 1990'erne som sportsudstyrsproducent. Med de tilsvarende marketingforanstaltninger fik denne sport mere og mere opmærksomhed og er nu en af ​​de mest populære aktiviteter hos populære atleter. Og det overrasker ikke, fordi nordisk vandring bare er godt for kroppen og sjælen.

 

Fordele ved nordisk vandring

Det er ikke uden grund, at Nordic Walking er en af ​​de mest populære breddesport, det kan praktisk talt være praktisk talt overalt. Du har bare brug for dine pinde, og du kan starte. Der er ikke flere undskyldninger, fordi du kan gå på asfalt, i parken, i skoven eller på stranden.

Nordisk vandring er markant mere blid mod led end jogging og hævder ikke kun benmusklerne, men også armen og rygmusklerne, når man bruger pindene korrekt. Ved individuelt at tilpasse træningsintensiteten kan denne sport udøves i enhver alder - alene, parvis eller i gruppen.

Ud over at styrke musklerne kan nordisk gåture også have mange andre positive effekter på kroppen:

  • Forbedring af udholdenhed og modstand
  • Styrke immunsystemet
  • Reduktion i stress
  • Opløsning af spænding i nakken, skulderen og i rygsøjlen
  • Forslag om fedtmetabolismen
  • Forbedring af iltforsyning i kroppen

 Nu opstår spørgsmålet, om du har brug for specielle sko, eller om nordisk vandring også kan øves barfodet.

 Nordic Walking Barfoot Shoes

Betjen nordisk gående barfodet

Hvis du vil udføre din yndlingssport barfodet, skulle du have trænet barfodet løb på forhånd. Ved at bære den permanente bæring af sko, skal foden vænne sig til den gradvist. Det er ikke kun huden, der først opfatter enhver piks som smerte, men også muskler og sener, der er nødt til at tilpasse sig barfodet løb.

I moderne sko med en dæmpende sål, som normalt er alt for tyk og ufleksibel, kan foden ikke rulle ordentligt. Det aktive fodarbejde, som er så vigtigt for nordisk gåtur, er derfor markant vanskeligt i konventionelle sko. Takket være en hælforøgelse, som næsten enhver konventionel sko har, kommer foden hårdt på hælen, når man går og derfor skal understøttes af dæmpningsegenskaber af skoen.

Når du går barfodet, sikrer den naturlige bevægelsessekvens og rulling af dæmpningen. Imidlertid har mange glemt, hvor naturligt løb går. Når man skifter moderne fodtøj til barfodet løb, skal fodmusklerne først opbygges. Hvordan man gør det ordentligt kan læses her i vores magasin:

https://www.zaqq.de/magazin/barfuss-laufen/barfusslaufen-die-technik-kurz-erklaert/

 

På trods af fordelene ved mange er radikal barfodet løb ude af spørgsmålet for mange, fordi for det første er dine fødder overhovedet ikke beskyttet (f.eks. Fra brudt glas), og det forbyder den sociale norm for mange. Hvis du leder efter en gylden mellemgrund, vil fordelene ved vores Zaqq barfodesko absolut overbevise dig.

ZAQQ-BAREFOOT SHOES-NORDISK WALKINGNZQOXYSYITJAG

 

Nordic Walking med Zaqq barfodesko

Nordisk gåtur afhænger af god og præcis teknologi. Aktivt fodarbejde, dvs. rullende, er især vigtigt i denne sport. For at opnå højere gåhastighed flydes foden kraftigt af balle og tæer efter at have været rullet. Aktivt fodarbejde med pindene understøttes og koordineres.

Vores ZAQQ -barfodesko er så -kaldte minimale sko. De tilbyder din fod den maksimale bevægelsesfrihed gennem tilstrækkelig plads i tåområdet og en særlig tynd og fleksibel sål. Zaqq barfodesko er superlys og beskytter dine fødder mod skår, sten såvel som snavs og våde, når de nordiske gå. På samme tid kan du rulle din fod optimalt og føle overfladen hvert skridt for at justere hele din bevægelse.

Hvis du allerede har øvet Nordic Walking i konventionelle træningssko, vil du straks bemærke i vores barfodede sko, at det aktive fodarbejde er meget lettere og mere effektivt muligt på grund af den tynde og meget fleksible sål. Imidlertid bruges musklerne også meget mere intenst. Hvis dette endnu ikke er struktureret, og dine mål er for ambitiøse, kan overbelastning forekomme.

Som i alle andre områder af kroppen, skal dine muskler langsomt vænne sig til stress. Du vil hurtigt bemærke, at med regelmæssigt slid af barfodede sko, styrkes dine fodmuskler, og du udvikler en naturlig og frem for alt led -venligt gear.

 Barefoot sko-nordiske gåtur

Hvilke barfodede sko er egnede til nordisk gåture

Du kan kort sammenfatte Nordic Walking i alle vores Zaqq Barfoot -sko, fordi alle har disse egenskaber:

  • Tynd, meget fleksibel sål
  • Nok plads til tæerne

I sidste ende afhænger det helt af dine personlige præferencer med hensyn til materialer og design. Da mange foretrækker en særlig let og åndbar sko under sport, har vi tildelt vores barfodede sko til forskellige kategorier. Under vores ZAQQ -løbesko finder du alle modeller, der er den perfekte ledsager til alle sportslige aktiviteter på grund af deres materiale og klip.

Zaqq-Barefoot sko går

Den bedste ting at gøre er at kigge efter din foretrukne barfodesko til din næste træning.

>> Kører barfodede sko til kvinder (klik her!) <<

>> Kører barfodede sko til mænd (klik her!) <<

 

Vi ønsker dig en masse sjov og endnu mere succes med den næste nordiske gåtræning.

Dit ZAQQ -team

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

1 af 3