Kør barfodet: Fordelene ved jording

Barfuß laufen: Die Vorteile von Earthing

Har du nogensinde hørt om jording eller jordforbindelse? Denne tilgang handler om, hvilke effekter den direkte fysiske kontakt med elektronerne på jordoverfladen har på vores helbred. Når du kører barfodet i naturen, er du automatisk forbundet med jordoverfladen.

Talrige rapporter indikerer, at forbindelsen til elektronerne på jordoverfladen fascinerende fysiologiske, men også psykologiske ændringer i kroppen, der øger velbefindende og sundhed. Det kan blandt andet læses, at den barfodede udendørs eller siddende eller liggende i naturen lindrer smerter, og søvnforstyrrelser kan kompensere for.

Også videnskabelige undersøgelser, fx af Chevalier et al. I 2012 eller Salal & Sala 2011 viser, at emner, der brugte jording, var i stand til at opleve positive effekter på kroppen. I denne artikel går vi nærmere ind på emnet jording.

 

Jording i menneskets historie

I forhistorisk tid løb folk enten barfodet eller for bedre at beskytte deres fødder i improviseret fodtøj fra dyreskind. Derudover sov de oprindelige mennesker på gulvet, mest på dyreskind eller skind, så de bedre kan beskytte sig mod kulden. På det tidspunkt var folk altid i direkte kontakt med elektronerne på jordoverfladen.

Ved at bære sko med en tyk sål, bo i faste huse eller løbe på brolagte overflader, er vi næsten fuldstændigt adskilt fra elektronstrømmen på jordoverfladen i disse dage.

Kan den stærke stigning i kroniske sygdomme, søvnforstyrrelser, immun- og inflammatoriske sygdomme også være relateret til det faktum, at vi afkobles fra jordens overflade? Chevalier et al. I 2012 i din undersøgelse og vise de positive effekter af dødbringelse på vores helbred.

 

Princippet om jordforbindelse og barfodet kører

Du har bestemt allerede haft oplevelsen af, hvor god det er at tage dine sko af og sætte fødderne i græsset. Også barfodet på sandstranden, mange opfatter mange. Men hvorfor er det så godt at røre ved jordens overflade med bare fødder?

Når man går barfodet, finder en energiudveksling ganske enkelt sted. Vores krop er elektrisk belastet ligesom jorden. I tilfælde af jordforbindelse opretter vi forbindelse til Jordens energi, så at sige. Ved at køre barfodede, uønskede elektroner, der forårsager stress og træthed, frigøres og opkræver fordelagtig energi.

Ifølge Chevalier et al. I 2012 er jordoverfladen en allestedsnærværende, overraskende fordelagtig, men overset den globale ressource til bevarelse af sundhed, sygdomsforebyggelse og klinisk terapi.

 Barfuss Beach -jording

Jording i praksis - Hvor længe skal du køre barfodet?

Efter kun 80 minutter med barfodet løb, er der en bedre iltforsyning i hele kroppen, og stofskiftet øges. På samme tid sikrer energiudvekslingen under jording, at smerte og betændelse afhjælpes. Hele kroppen føles energisk. Ikke underligt, at vi finder barfodet gå på naturlig jord som så behagelig.

Hvor ofte du skal betjene jording for at føle positive effekter kan ikke besvares generelt. Her er det vigtigt at lytte til din egen krop. Enhver, der virkelig bevidst har opfattet fordelene ved den døde ring på deres egen krop, vil bedst vide, hvornår de skal have brug for den helbredende jordenergi igen.

I øvrigt er det ikke absolut nødvendigt at altid køre barfodet. Du kan også nemt betjene jording på havestolen ved blot at lægge dine blotte fødder på det naturlige gulv og læse en bog.

For at opnå en større effekt kan du lægge dig ned på græsset med hele kroppen eller udføre øvelser som yoga, qi gong eller tai chi.

Jording-straw 

Sundhedsfordele ved jording under søvn

Undersøgelser viser, at forbindelsen til Jorden har enorme positive effekter på kroppen, selv under søvn. Dette kan let implementeres af specielle ledende madrasser eller løb.

I sin undersøgelse kommer Salkal & Sala 2011 til den konklusion, at jordforbindelsen af ​​den menneskelige organisme under nattens hvile forårsager serumkoncentrationerne af jern, ioniseret calcium og uorganisk fosfor samt en reduktion i nyreudskillelsen af ​​calcium og fosfor. Endvidere har jording en positiv effekt på dannelsen af ​​thyroxin under nattens søvn, et hormon, der er vigtigt for skjoldbruskkirtlen.

Patienter med diabetes var også i stand til at reducere deres blodsukkerniveau under søvn under søvn.

Yderligere undersøgelser viser, at jordforbindelsen også har enorme virkninger på stressniveauet. Forskellige målemetoder oplyste, at de jordede patienter havde signifikant bedre værdier end for kontrolgruppen (Chevalier et al. 2012).

Mange oplevelsesrapporter og undersøgelser viser tydeligt, at energierne på jordoverfladen har en positiv effekt på vores helbred. Så det er vigtigt at forbinde med disse energier igen. Dette kan let realiseres via den almindelige barfod.

Jarvning-Am Sandy Beach 

Øv barfodet - vores Zaqq barfodesko hjælper dig

Foden er naturligt lavet til at gå barfodet. Vi har ikke brug for moderne sko, der har en chokabsorberende og har en meget for tyk sål med salg. Tværtimod afkobler de os fra jordoverfladen og deres energi.

Desværre er vi ikke længere vant til at køre barfodet i disse dage og kan ofte ikke bevæge sig uden fodtøj i mere end 10 minutter, da muskelspænding eller endda smerter opstår efter kort tid. Enhver, der kun rejste med moderne fodtøj i årevis, skal vænne sig til det. Muskler skal opbygges og ledbånd og se skal også være mere fleksible.

Et alternativ til at træne barfodet med fodtøj er barfodede sko. De gør det muligt for din fod at bevæge sig naturligt. Vores ZAQQ -barfodesko er alle udstyret med en særlig tynd og meget fleksibel sål, så din fod selvfølgelig kan rulle ud. De er også designet, så din fod har plads nok til at bevæge sig frit. Måske synes barfodede sko for brede for dig, men efter et stykke tid vil du bemærke, at din fod har brug for dette sted, fordi det bygger muskler, når du kører naturligt, hvilket er nødvendigt for en sikker og stabil gang.

Barefoot sko Zaqq-Expeq

 

Kilder:

Gaétan Chevalier, Stephen T. Sinatra, James L. Oschman, Karol Sokal, Pawel Sala 2012: Jording: Sundhedsmæssige implikationer ved at forbinde den menneskelige krop til jordens overfladeelektroner, J Environ Public Health. 2012: 291541.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3265077/#B10

 

Karol Sokal, Pawel Sala 2011: Jording af den menneskelige krop påvirker fysiologiske processer, J Eternal Complement Med. 2011 APR; 17 (4): 301–308.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3154031/

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

1 af 3