Barfuss eller jogging med barfodede sko - det skal du vide!

Barfuß oder mit Barfußschuhen joggen - das musst Du wissen!

Barefoot jogging som løbende stil er blevet mere og mere populært i de sidste ti år. Enten jogget eller løb helt med barfodede sko eller så -kaldte minimale sko. At køre barfodet er på ingen måde en opfindelse i de seneste år, tværtimod, på den førmoderne tid var det almindeligt at bevæge sig enten helt barfodet eller med primitive sko ud af læderskind.

Selv i dag er der oprindelige folk, der stadig kører barfodet og hverken har muskler eller fælles klager. Tarahumara -stammen fra Mexico er et fremragende eksempel på dette. Stammen er kendt for sine ultra -lange løbere, der dækker utrolige afstande barfodet. Verdens bedste maratonløbere kommer også fra afrikanske områder, hvor det meste barfodet stadig drives.

Men hvorfor skulle du endda tænke på at jogge barfodet? Vi ønsker at belyse fordelene ved det næste afsnit.

 

Hvorfor jogging barfodet overhovedet?

Konventionelle sko kan ændre vores naturlige måde at bevæge sig på og vores holdning på. På grund af den stive sål, de 33 led, der kun flyttes til en brøkdel i foden, og fodmusklerne blev forvirrede. Men ikke kun den stive sål, designet af moderne sko er også et problem, fordi din fod ikke har det sted, den har brug for, især inden for tæerne, for at bevæge sig naturligt. Dine tæer presses sammen i skoen og kan ikke naturligt flygte ud.

Det er åbenlyst, at konventionelle sko er ugunstige for vores fodanatomi. Resultatet. Mispositioner i foden fører ofte også til forkert belastning af andre dele af kroppen. Dette kan resultere i smerter eller kvæstelser eller ineffektive træningsresultater.

Når man går barfodet, kan foden bevæge sig som naturen tilsigtet. Foden er fuldstændigt mobiliseret, alle samlinger flyttes, og fodmusklerne bruges. Barefodet forbedrer også følelsen af ​​balance såvel som elasticiteten af ​​sener og bånd.

Enhver, der har lært teknologien til at gå barfodet, kan dække lange afstande med barfodet jogging uden mere kræfter og reducere træthed og muskler og ledssmerter. Derudover er barfodet jogging en fantastisk måde at tanke på jordens energi. Du kan finde ud af mere om dette emne i vores Artikel om jording.

Barefoot sko jogging-2Barefoot sko jogging 3 

Jogging barfodesko: Zaqq qnit - Klik her!

 

Start jogging som med barfodet

Sammenfattende:

Øg meget langsomt og lidt efter lidt! Fødder og led skal gradvist vænne sig til den nye belastning. Måske lyder det underligt, men gennem moderne fodtøj har vi glemt at bevæge os naturligt. Muskler er bedøvede, sener og ledbånd er ikke længere elastiske nok. Hvis du vil have for meget i begyndelsen, risikerer du skader. Det er vigtigt, at køreteknikken justeres. Det er ikke nok til blot at forlade dine sko væk eller jogge med barfodede sko.

Begynd at løbe barfodet rundt i huset eller jogge på stranden. Det tilrådes ikke at løbe direkte på vandet, da rangeringen af ​​bankerne kan føre til rygproblemer. Det næste trin kan være en blød eng eller en sandsti. Hvis du ikke har noget problem med det, kan du også vove dig på asfalt. Imidlertid bør jogging på asfalt være undtagelsen, for i naturen finder du så hårde underlag ekstremt sjældne. Vores krop er simpelthen ikke designet til at løbe eller jogge på asfalt.

Barefoot eller minimalistisk jogging?

For at nyde fordelene ved at køre barfodet behøver du ikke nødvendigvis at gøre uden sko. Det er vigtigt at vælge en sko, der muliggør dine fødder en naturlig bevægelse.

Vores ZAQQ -barfodesko er perfekte til at starte den barfodede jogging, fordi de giver dig tilstrækkelig beskyttelse og stadig muligheden for at bevæge din fod naturligt. Mere information om dette nedenfor.

 Barefoot sko jogging-1Barefoot sko jogging-4

Jogging barfodesko: Zaqq qnit - Klik her!

 

Barfodeteknologi jogging

Grundlæggende handler det altid om at gå barfodet om at designe fodens landing fra hælen til bolden så naturlig som muligt. De, der lander for stærkt på hælen, indlæser lændeområdet såvel som hofteleddet og Achilles sener for intensivt. Den forkerte byrde kan hurtigt føre til smerter og bevægelsessekvenserne, der ikke er fordelagtige.

Desværre er det ikke let at ændre den vante løbestil natten over, især hvis du har kørt i sko med luftkamre og stor dæmpning i årevis. Men som det er velkendt, skal motionen master - barfodet jogging skal også trænes. I begyndelsen er det helt normalt, at de sædvanlige træningstjenester eller tidspunkter ikke er opfyldt, når alt kommer til alt skal den nye køreteknologi først læres.

Strukturen af ​​fodmusklerne med specielle øvelser er vigtig for at gå barfodet. Kun dem, der har stærke muskler i deres fødder og kalve, kan jogge rundt om højre og effektivt. Det er også nyttigt at bygge quadriceps for at beskytte knæene og anklerne.

Følgende video viser en interessant video med masser af baggrundsoplysninger til fodsanatomi og øvelser til fodmusklerne:

 

Overvægtige mennesker bør tage meget tid på at lære teknologien, da påvirkningen kunne være for stærk, hvis påvirkningen mislykkedes og dermed stresset på leddene.

Hvis du vil jogge helt barfodet, er du garanteret at have ridser, bobler og sår på fodsålen i de tidlige dage. Den følsomme hud på fodsålen, som altid var godt beskyttet i sko, er også nødt til at vænne sig til den og blive mere modstandsdygtig. Hvis du ikke ønsker at gøre uden beskyttelse af dine fødder, er barfodesko eller så -kaldte minimale sko et alternativ. Med vores Zaqqs har du løbesko, der er lavet i kvalitativt manuelt arbejde i vores produktion og gør det muligt for dine fødder at lave en naturlig bevægelse.

 

Jog med Zaqq barfodsko

Zaqq barfodesko tillader dine fødder at bevæge sig naturligt og kræve alle led og muskler. Med den tynde og meget fleksible sål kan foden selvfølgelig rulle som når man går barfodet. Men du føler også overfladen og kan bruge den iboende feedback til dine fodsensorer til at tilpasse dine bevægelsessekvenser. Derudover sikrer det brede snit i forfodsområdet, at dine tæer kan brændstof.

Sammenlignet med konventionelle sko er vores barfodede sko især lette og klager ikke dine fødder. Dette er en enorm fordel, især på længere joggingsture.

Joggen-Barefoot Shoes 4

 Jogging Barefoot Shoes: Zaqq SQIP - Klik her!

Hvilke ZAQQ -barfodesko er egnede til jogging?

I sidste ende har alle vores barfodede sko ovenstående egenskaber og kan derfor også bruges til sport. Til jogging anbefaler vi imidlertid vores modeller, som er særlig åndelige, og som du perfekt kan tilpasse dig dine behov via snøringen for at have det optimale greb.

Joggen-barfusschuhe-13bwq3bx39ec3pJoggen-Barefoot sko 3drajyfxm4n8jc

 Jogging med Zaqq Sock Shoes - Klik her for SOQQ!

Bare rulle gennem listen nedenfor! En joggesko, der passer dig perfekt, er garanteret. Med vores Zaqq Barfoot -sko har du en utrolig følelse af frihed, så jogging er dobbelt så sjovt.

Du er velkommen, føl zaqq.

 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

1 af 3