Barefoot sko med en koselig faktor

Barfußschuhe mit Kuschelfaktor

November banker allerede, og hvem ved, hvornår den første sne kommer. Hvis du ikke har varme vintersko endnu, er det nu på høje tid. Med vores hyggelige barfodesko er du ikke kun helt komfortabel, men også med varme fødder. Under vores varme barfodede sko finder du modeller lavet af læder, lavet af merino uld og vegansk materiale.

I denne artikel viser vi dig kun et lille udvalg. I butikken finder du markant flere modeller, som du kan bære på kolde dage. Her kan du alle finde:

 

Qozy - den hyggelige glid

Barfusschuhe-hausschuhevf1qgiehmhvlv

Du kan ikke rejse i dine egne fire vægge. Vores barfodede hussko lavet af plys lambeskin holder dine fødder pæne og varme. Selvfølgelig med vores Qozy drager du også fordel af alle de egenskaber, der udgør vores barfodede sko.

Vores Qozy bringer wellness -følelse hjem, det kunne ikke være mere praktisk og varmere. Du kan gøre noget godt for dig selv eller give dine kære. Denne hjemmesko er altid godt modtaget!

 

Prequel - den barfodede sko med det specielle snit

 Barefoot sko prequel

Cuddly fra indersiden og elegant udefra - vores prequel er den perfekte barfodsko til vinteren, der passer til det elegante tøj, men også med fritidens look. Den koselige indre foring og den lidt højere skæring tilbyder optimal beskyttelse mod gennemtrængende kulde. Vores prequel er det perfekte valg, hvis en blonder -båd er for høj for dig og en sko for lav.

Barefoot sko prequel mand

Du kan finde ud af vores barfodsko prequel blødt nappa læder Og også fra Vegansk materiale.

 

Quintic - Den høje barfodsko til ledning

Blonder-up-støvler annonceres fuldstændigt i efteråret og vintersæsonen. De kan bæres perfekt af kvinder og mænd. Uanset hvad du bærer, ser du altid godt ud med vores kvintiske.

Barefoot sko SchnuerBoot-Herrenq2wio09Zk7i

Han ser uimodståelig ud for den korte strikkekjole med farvebilleder. Det passer også tynde jeans eller en halv længde plisseret nederdel. Som en modbevidst mand kan du bære ham til smallere jeans, som du ruller lidt op for at præsentere skoen bedre.

Barefoot sko schnuerboot damer

Du kan finde vores kvintiske fra forskellige materialer, i forskellige farver og med og uden broguings. De hyggelige varianter er også tilgængelige til vinteren. Den bedste ting at gøre er at se dig selv ud, som du bedst kan lide.

 

Qice Blue & Gray-Warming Merino Barfoot sko

Den halvhøj blonder -op -båd ser ikke kun dejlig ud, men har også funktionelle egenskaber, der gør den uimodståelig. Merino uld er det perfekte materiale til en sko, fordi det har en temperaturafbalancering. Dine fødder forbliver dejlige og varme på køligere dage, på varmere dage vil du føle dig så behagelig.

Merino barfodesko

Som mand kan du kombinere ham med ædle jeans eller fine ledningsbukser. Men selv med joggingbukser skærer han en god figur. Som kvinde lægger du virkelig denne stilfulde barfodsko i en ædel strikket sweater med en kort fin ledning eller bouclé rock. Qice ligner også jeans eller jogpants mega.

I øvrigt kan du ikke kun finde qice fra merino uld, men også som en Vegansk variant

 

Attraqt Winter Black - Chic Barefoot Boots

Barefoot boot attraqt

Med denne bagagerum er kærlighed uundgåelig ved første øjekast! Attraqt er utroligt attraktivt. Denne barfodede bagagerum strækker dit ben og får ethvert tøj til at vises lige så meget feminint. Den høje komfort er simpelthen uovervindelig. Det bløde gede læder krammer din kalv forsigtigt uden at begrænse. Den barfodede sål er fleksibel og giver dig den maksimale bevægelsesfrihed.

Din nye Zaqq Attraqt -boot er den ideelle ledsager på køligere dage, hvad enten det er på kontoret, festen eller på vintervandringen. Det kan kombineres med tynde jeans, men ser også sød ud med nederdel. Det er sandsynligvis ikke mere attraktivt!

For den koselige faktor fodres vores attraqt med et blødt lammeskind i vinterens vinterversion. Dette betyder, at dine fødder forbliver dejlige og varme, selv på de koldeste dage.

 

Flere barfodede sko til de kolde dage

For kvinder har vi andre smukke pelsstøvler, der tilbydes. Se nedenfor for Hyggeliq-, HUQ- eller TORQ -modellerne.

Vores Unisex Model Quest har også design med særlig varm indre foring. Denne sporty halvhøj blonder -op -båd er ideel til vandreture.

 

Ser du frem til lange gåture gennem sne -hvide vinterlandskaber? Med vores lette Zaqq barfodesko er det dobbelt så sjovt. Fra forår til vinter finder du den barfodede sko i vores butik, der passer dig nøjagtigt.

Du er velkommen, føl zaqq.

Tilbage til blog
1 af 3