Barfodede sko, som du skal have om efteråret

Barfußschuhe, die Du im Herbst haben musst

Det føles stadig som om sommeren aldrig slutter. Ikke desto mindre er det nu på høje tid at forberede sig på de køligere dage af året, fordi det ikke vil vare længe, ​​før vi skal bruge varmere ting og sko. Til overgangen kan vi trøste os med loafers, ballerinaer og sneakers, indtil det er tid til de varmere barfodesko.

Vi har gode nyheder til dig. Mere og mere værdi placeres på komfort i modeverdenen, så i efteråret 2020 er flade sko især populære. Du kan nu med sikkerhed opbevare sandalerne og flip -flops. Men rolig, efterår kan komme med vores komfortable barfodesko, og vi ser frem til det!

Vi viser dig efterårstrendene for ballerinaer, sneakers, ankelstøvler og støvler. Du vil ikke være i stand til at forvente dine smarte barfodesko til de køligere dage.

Loafers, moccasins og ballerinas - feminine barfodesko til de varmere efterårsdage

Loafers og ballerinas skal have enhver kvinde i skoskabet. På varme dage bærer du dem barfodet med klippe og jeans og på køligere dage med strømpebukser. Så du kan bære glideskoene i flere måneder og altid se særlig feminine ud. De er også perfekte, når de rejser, fordi de tager lidt plads i kufferten. Tag dine sneakers eller støvler på, når du rejser, og læg dine mokkasiner eller ballerinaer i din bagage. Så du har dine behagelige barfodesko med dig for enhver mulighed.

 

Qerp sort

Vores Moccasin Qerp Black er superstjernen for efteråret. Stilfuld og feminin kan ikke være en glidesko. Med de barfodede skoegenskaber, der gør ham til den mest praktiske ledsager, er det simpelthen uovervindelig. Qerp Black spilles gennem den dekorative loop og alligevel subtil nok til at matche alle outfits. Påfør det på rock, kostume eller jeans - han vil altid trylle frem et strejf mere femininitet i dit look.

Loafer Autumn-2020

Til Qerp Black - klik her!

 

Og hvis du bare vil have en enkelt sko, skal det være en sort, enkel ballerina, der simpelthen passer til alt. Du kan bære det til jeans, nederdel, til kostume og endda joggingbukser. Vi anbefaler vores Qarma Black. Med denne barfodede sko har du det sjovt i mange år og bærer den til næsten enhver lejlighed.

Barfuss-Ballerina-Herbst

Til Qarma Black - klik her!

Kan du lide det spiller, i andre farver og skærer er du garanteret at finde din komfortable barfod ballerina i vores butik. Se!

>> Alle barerinas-klik på barerinas her!

 

Barefoot støvler - et must i efteråret

Alle skal have en bagagerum, der ser subtil og feminin ud i skodabinettet. Du kan udskifte dine ballerinaer direkte gennem støvler, hvis det bliver for koldt til en åben barfodesko. Vi præsenterer støvlerne her, der er særligt trendy i efteråret.

Foruden lange frakker, grøftfrakker og strik tøj, hører ankelstøvler og støvler i alle versioner af efteråret. Med vores flade barfodede både er du bare trendy. I år fører slående modeller med spænder og nitter såvel som blonder -op -støvler ligaen. Støvler med broguinger er også særligt populære i år.

Naturligvis bør klassikerne ikke mangle i efteråret, de vil sandsynligvis aldrig komme ud af mode. Disse inkluderer de enkle ankel -høje modeller, men også knæhøj, monokrome støvler. De ser særligt sexede ud og kan kombineres vidunderligt med feminine tøj.

 

Chelsea støvler-de mest populære støvler i efteråret i årtier

Chelsea -bagagerummet var allerede populært i tresserne. Alle bar ham, men Beatles gjorde ham særlig velkendt. De elastiske indsatser på begge sider udgør det typiske udseende af disse ankelhøje støvler, men sikrer også, at du nemt kan glide ind i det.

I efteråret er de sorte og brune Chelsea -støvler med og uden broguinger især populære. Der er også mønstre, der minder om dyreskind! Vores barfod -chelsea -støvler vil inspirere dig, og du vil være glad for at bære dem fra efterår til forår.

Equity sort

Chelsea-Boat-Herbst-2020

 

Klassikeren blandt vores barfod -chelsea -støvler er vores egenkapital sort. I sin enkle henrettelse er han en lang -løbende favorit og ofte udsolgt. Snart kommer nye størrelser til lejren igen, og så vil det være hurtigt for dig: at være hurtig, før det er ude af tryk.

Til Equity Black - klik her!

Vi har ikke kun vores egenkapital i den sorte version, men også i andre farver, materialer og med broguings. Vi er sikre på, at din komfortable barfod -chlsea -båd er der. Se på alle modellerne:

Alle retfærdigheder - Klik her!

 

Sparqle Shine Velors sort

BarfussBoot-2020

Sparqle Shine lever op til sit navn. Chelsea -støvlerne ser ud til at være ude af mængden gennem perlerne. Sparqle er din subtile mousserende Chelsea -båd, der vil inspirere dig.

Til Sparqle Shine - Klik her!

 

Qey West Cognac

Barefoot sko -chlechsea båd

Vil du præsentere dig selv fra din vilde side? Så er vores Qey West Cognac nøjagtigt din rigtige barfodsko til efteråret. I hans giraff -look og med efterårsfarven er du den absolutte øje -fangst med denne båd.

Til Qey West Cognac - klik her!

 

Motorcykelstøvler - barfodesko kan også se klippefyldt ud

Elsker du det Rocky og vil have din barfodede sko ud af mængden? Tjek derefter vores barfodede sko i stil med motorcykelstøvler. Dekoreret med nitter og spænder er du stjernen overalt!

Qlance Gold & Silver

Motorcykelstøvlebukse nitter

Uanset om i guld eller sølv, kan intet gå galt med denne båd. Han sprænger med selvtillid - med qlance rocker du efteråret!

Qlance Gold & Silver - Klik her!

 

Blonder -UP -støvler - De afslappede barfodesko til efteråret

I 1990'erne løb alle, der ønskede at se cool, rundt med snørebånd af et bestemt brand. Linda Perry fra 4 ikke -blondiner var aldrig på scenen uden hendes støvler. Selv i dag er blonder -op -støvler simpelthen en del af hvert afslappet fritidsudseende. Har du ikke noget? Så er det på tide!

 

Quintic Brogue Cognac

Halvhøj barfodet sko efterår

Når vi ser på vores kvintik, kommer en sanglinie fra Nancy Sinatra spontant til at tænke på: "Speciale -støvler er lavet til at gå, og det er netop det, de vil gøre". Det fungerer ikke mere cool, mere selvsikker og mere praktisk end med denne blonder -op -båd!

Til Quintic Brogue Cognac - Klik her!

 

Qice Blue

Halvhøj Schnuerboot-Herbst

Hvorfor altid læder? Merino uld er det ideelle materiale i efteråret - vidunderligt åndbart og endda temperaturregulerende! Du finder ikke kun vores Qice -blonderbåd fra Merino Wool, men også i veganske varianter. Se på alle modellerne!

Til Qice - klik her!

 

Parqer Brown

Brauner Schnuerboot

Parqer Brown er vores splinterny bestseller. En barfodsko blev aldrig udsolgt hurtigere kort efter udgivelsen i butikken. Med snørebånd og det gamle udseende af læderet ser den barfodede sko også megal ud. Nye størrelser gengives allerede, dvs. åbne øjne og adgang hurtigt, så snart den er tilgængelig igen.

Til Parqer Brown - Klik her!

 

Vi er sikre på, at du nu ser frem til efteråret som vi gør. Vi sørger ikke til sommeren med vores stilfulde barfodesko. Vi er meget glade for at udveksle de barfodede sandaler med varmere efterårsmodeller.

Du er velkommen, føl zaqq.

Tilbage til blog
1 af 3