Chelsea støvler barfodesko fra klassisk til usædvanlige

Chelsea Boots Barfußschuhe von klassisch bis ausgefallen

Det bliver varmere, fjedersolen kan ses mere og mere ofte, og de varme -fede barfodesko kan langsomt udveksles med overgangsmodeller. For mange ZAQQ -luftfartsselskaber betyder det endelig at udføre deres Chelsea -støvler igen.

Hvorfor er vores Zaqq Chelsea -støvler så populære? Svaret er unødvendigt, når du føler vores barfodede sko på dine fødder. En følelse af at løbe på skyer og stadig være absolut jordet - vores Chelsea -støvler gør det muligt. Støvlerne nåede til ankelen kom på mode i 1960'erne. Enhver, der gav noget i sig selv, måtte have Chelsea -støvler. Med senge, der altid bar deres Chelsea -støvler på verdens stadier og så utroligt afslappet ud, startede en rigtig hype for disse støvler. Imidlertid har ankel -høje støvler med deres typiske elastiske sidepaneler eksisteret meget længere. De blev oprindeligt designet som kortere ridestøvler og brugt til dette formål. Originalen har altid et afsnit for ikke at glide væk i stigbøjlen. I mellemtiden er der imidlertid et enormt udvalg af meget forskellige designs fra absolut flad til ekstremt høj, fra elegant til ultramoder.

Equity Brogue-Cognac-13

Vi i ZAQQ-teamet er entusiastiske Chelsea-støvler, der udelukkende understøtter-men udelukkende i vores barfodede skovariant. Vores Models Equity, Sparqle, Qollins og Qey West er kendetegnet ved den højeste komfort og vil inspirere dig helt som os. Den absolut flade sål med sin høje fleksibilitet giver dig den tilsvarende følelse af barfodet og muliggør en naturlig rulling af din fod. Den lette vægt og det brede frontområde sikrer yderligere komfort. Men selv optisk behøver vores Zaqq Chelsea -støvler ikke at gemme sig bag originalen. Fra stilfuldt elegant til slående moderne har vi et stort udvalg. Og selvfølgelig blev hver barfodet sko syet i vores fabrik med hånden. Opmærksomheden på detaljer er især vigtig for os, og du vil ikke kun se på vores barfodede sko, men også føle det især når du løber. Med Zaqq Chelsea -støvler kører du bekvemt og moderigtigt gennem mange måneder af året. Der skulle endda være nogen i ZAQQ -teamet, der bærer dem hele året, desværre har vi ikke lov til at navngive navne? Gardin op og stor bifald til vores komfortable Zaqq Chelsea støvler barfodesko!

 Chelsea Boat Barfoot Shoes Black Ladies-3

Klassiske, sorte Chelsea -støvler barfodesko til kvinder og mænd

Chelsea Boat Barefoot Shoes-Black Men-3

Klassisk og altid egnet: Vores egenkapital sort er tidløst smuk. Du kan gøre ham elegant iført ham som en mand, men han passer også til jeans. Selv som en dame er du også meget fleksibel med hensyn til dit outfit -valg. Med hensyn til farve passer denne barfodede båd med sin sorte farve altid, og den ser ikke kun stilfuld ud, men også til nederdelen.

>> til egenkapital sort <<

Chelsea støvler barfodesko med broguings

Chelsea-Boat Barefoot Shoes Black Ladies-1

Du vil have det klassisk, men det skal stadig være noget meget specielt? Så er vores Chelsea -støvler med broguinger nøjagtigt de rigtige for dig. Perforeringerne er blevet indarbejdet i læderet i præcist manuelt arbejde og får disse barfodede sko til at virke særlig elegante. Vi har vores egenkapital brogue i sort og i cognac, en smuk, varm brun tone.

Chelsea Boat Barefoot Shoes-Black Men-6

Chelsea Boat Barfoot Shoes Broguings-2

>> til egenkapital brogue sort <<

 >> til egenkapital brogue cognac <<

 >> til egenkapital brogue sort <<

 

Chelsea Boat Barfoot Shoes Broguings-1

Chelsea Boat Barfoot Shoes Broguings-3

 

Chelsea støvler barfodesko lavet af veloursleder

Red-Schelsea-Boots barfodede sko

Specifikt og enkel, men især interessant med Velour Leather, har du Chelsea -støvler her, der passer til ethvert afslappet tøj og bare ser cool ud. Nu skal du bare vælge mellem farverne Cognac, Terra og Black!

 >> til egenkapital cognac <<  >> til egenkapital velour sort <<  >> til egenkapital terra <<

 

 

Vores Sparqle Shine Velour Black er Chelsea -bagagerummet, som med sin vedhæftede ædelstikker er særlig feminin og stadig passer til alt på grund af dets enkle sorte design.

>> for sparqle glans Velor sort <<

 

Usædvanlige Chelsea -støvler barfodet sko

Brauneschelsea-Boots Ladies-2

Chelsea-Boots Ladies 3

Din Chelsea -båd skal bestemt skille sig ud af mængden? Intet problem! Vores barfodede sko modellerer Qey West og Qollins er den ultra -moderne Chelseas. Derudover producerede vi vores klassiske egenkapital i en spændende rød hindbærtone - simpelthen magisk, ikke?

>> til egenkapital bær <<

 

Qey West

Vores Qey West har to specielle funktioner: det slående giraffemønster og Ultra -Modern Sneakers 'Sole. For øvrig kan du også finde Qey West som en sort Chelsea -båd.

>> til Qey West <<

 

Qollins

Vores Qollin er den barfodede sko med WOW -effekten. Denne Chelsa -boot ses på grund af dens lyseblå farve på grund af den specielle struktur af ruskind og de ultramodente sneakers 'sål. I øvrigt vil vores Qollins snart være tilgængelige i Braun.

Blue-Schelsea-Boots damer

>> til Qollins <<

 

Zaqq Barefoot sko kan gøre alt, hvad du kan se! Fra klassisk elegant til ultramoder cool har du et stort udvalg selv under vores Chelsea -støvler. Har du allerede fundet din skat? Skriv os i kommentarerne!

>> Alle støvler til kvinder - klik her! <<

>> Alle støvler til mænd - Klik her! <<

 

Tilbage til blog
1 af 3