De bedste barfodede sko til overgangen fra sommer til efterår

Die besten Barfußschuhe für den Übergang von Sommer zum Herbst

Vi er langsomt nødt til at sige farvel til sommeren. Det er på høje tid til overgangssko, dvs. sko, der tilbyder dig det bedste af det bedste fra sommer til efterår.

Kør på komfortable såler og se godt ud, du kan gøre det med ZAQQ hele året rundt. I dag viser vi dig nogle modeller, der sødmer overgangen til den køligere sæson.

 

Ballerina - altid det perfekte valg fra forår til efterår

Ballerina er altid det perfekte valg fra forår til efterår. De er feminine og gør alt fra elegant til sporty. Brune toner fra beige til mørkebrun passer især godt til efteråret. Uanset om Qarma, Qite eller Banqet-Our Barefoot Ballerina er alle smarte og super behagelige!

>> Se alle ballerina nu!

Med ballerin -lancering kan du også holde sommeren føler dig lidt. Bare bær dine sommerkjoler med strømpebukser eller leggings og tag på en cardigan eller blazer på køligere dage. Hvis det skulle blive varmt igen i løbet af dagen, kan du hurtigt tage jakke og strømpebukser eller leggings for at nyde dagen i sommerantøjet.

Qite mørkebrun

Barefoot sko-brug-herbst-11nmj0efwjsbvuk

Til Qite - klik her!

 

Banqet nappa mørkebrun

Barefoot sko-brug-herbst-119iq9x0g5o

Til Banqet - Klik her!

 

Qarma beige

Barefoot sko-brug-herbst-8GO3WXRYOXQHQN

Til Qarma - klik her!

 

Loafers eller moccasins - de stilfulde overvinde sko

Loafers og moccasins er de perfekte overgangssko. De holder tæerne dejlige og varme, men de er stadig luftige nok, hvis det skal blive varmere i løbet af dagen. Du vil bare elske følelsen af ​​slid og den praktiske glidning og glide ud!

Vi har vores barfodede loafers og moccasins som kvinders og mænds modeller og fra sporty til chic.

Barefoot loafer for kvinder

Med vores loafers eller moccasins til kvinder har du tre modeller at vælge imellem, som ikke kunne være mere forskellige. Alle har en ting sammen - de typiske barfodeskoegenskaber, der gør hjemmeskoene så utroligt behagelige.

>> Se alle barfodede loafers til kvinder nu!

 

Qosmo Champagne

Barefoot sko-brug-herbst-13

Til Qosmo - Klik her!

 

Qerp Velors sort

 Barefoot sko-brug-herbst-8

Til QERP - klik her!

 

Fliq Blue

 Barefoot sko-brug-herbst-6

Til FIQ - Klik her!

 

Barefoot loafer for mænd

Fra sporty til meget elegant, som en moderne mand med de barfodede sko -loafers, er du forkælet efter valg. Uanset om Qea, Qent eller Monq, alle tre giver dig et sundt gang og er super behageligt.

 

QEA Velors sort

 Barefoot sko-brug-herbst-7

Til QEA - Klik her!

 

Qent blå

Barefoot sko-brug-herbst-9

Til Qent Blue - klik her!

 

Monq Captoe Black

Barefoot sko-brug-herbst-6

Til Monq - Klik her!

 

Sneaker - Alle skal have som en overgangssko i skoskabet

Sneaker Love - Vores blonder -op -sko går bare altid fra sommer til vinter. Du vil bestemt finde din yndlingsmodel under vores ZAQQS. Fra klassisk til ultramoder, fra blot til slående, tilbyder vi dig et enormt udvalg!

 >> Se alle barfodede sneakers til kvinder nu!

>> Se alle barfodede sneakers for mænd nu!

 

Liqe Gray Toffee

Vores liqe er det perfekte valg til overgangen. Merinould sikrer temperaturbalance i både varme og kolde dage. Merino uld er også vand -repellent. Vores liqe fås i mange forskellige farver, og hvis du vil, kan du bære det hele året rundt på grund af dens egenskaber. Liqe er den All -Rounder, der bare altid fungerer!

Barefoot sko-brug-herbst-5

Til Liqe - Klik her

 

Crqoet sort

Croqet er frisk, moderne og især luftig. Bomuldsstoffet er strikket i det forreste område, så din fod kan trække vejret godt og stadig har lidt opvarmningsbeskyttelse på køligere dage. Den perfekte barfodede sneaker til overgangen!

Barefoot sko-brug-herbst-2

For Croqet - Klik her!

 

Soqq Blue

Vores SOQQ erobrede hurtigt alle hjerter. Det er så sindssygt koseligt og behageligt, varmer dine fødder på kølige dage og er stadig let nok til sommeren på grund af bomuld. Hvad mere vil du have Måske mere farve? Intet problem, du kan finde SOQQ i din yndlingsfarve!

Barefoot sko-brug-herbst-14

Til SOQQ - Klik her!

 

Midcut støvler - stilfuld hele året rundt

Nogle stjerner bærer deres midcut -støvler året rundt. De er simpelthen stilfulde og kan kombineres fra afslappet til chic til ethvert tøj. Derudover beskytter du dine fødder markant bedre end hjemmesko eller sneakers i vådt og koldt vejr.

Vores komfortable halvhøje støvler kan findes som klassiske Chelsea -støvler, men også mere legende med spænder og nitter. Se på alle støvlerne med det samme, vi har stadig et stort udvalg på lager.

>> Se alle barfodede støvler til kvinder nu!

 

Equity Berry

Vores Chelsea -båd i vinrød ser bare forelsket ud. Du kan også finde egenkapital i sort, brun og andre designs. En barfodet kindbåd, der bare ser Megaschick og ikke kunne være mere komfortabel.

Barefoot sko-brug-herbst-4

Til egenkapitalen - klik her!

 

Qey West Cognac

Vores Qey West Cognac viser din tørst efter eventyr. Med sit giraff -look er han et megastylisk øjekatcher, der passer perfekt ind i efteråret gennem sin brune tone. Kan du lide det mere diskret? Så se på Qey West Black!

Barefoot sko-brug-herbst-10

Til QEY - Klik her!

 

Qlare sort

En sort barfodet båd fungerer bare altid. Vores Qlare har imidlertid en meget speciel karisma gennem nitterne i ryggen. Kærlighed er uundgåelig!

Barefoot sko-brug-herbst-9

Til Qlare - klik her!

 

Quakertown Black

Vores Quacertown minder om Soft Snake Skin, en barfodet båd, der er ekstravagant og ædel. Hvis du ser nøje, har den endda en hæl og ser derfor særlig elegant ud. Men rolig, salg er kun indikeret udefra. Naturligvis har vores barfodede såler aldrig eksplosive, de er absolut flade fra hælen til tæerne.

Barefoot sko-brug-herbst-10

Til Quarertown - klik her!

  

Qlance sort guld

Qlance bringer rock'n roll ind i dit liv. Nitterne og spænderne er Eye -Catcher par excellence. For øvrig vil du ikke kun finde den behagelige barfodbåd med gulddekorationer, men også i sølvversionen!

Barefoot sko-brug-herbst-12

Til Qlance - Klik her!

 

Forretningsstøvler til mænd - de elegante overgangssko

Nogle gange skal det være lidt mere avanceret eller mere formelt. Vores forretningstøvler er det perfekte valg til dragtbukser eller chic jeans.

Leder du efter en klassisk forretningssko? Intet problem, vi er garanteret at have din behagelige tilknytningssko i butikken. Se med det samme.

>> Se alle barfodede forretningssko til mænd nu!

 

ARQ sort

Barefoot sko-brug-herbst-1

Til ARQ - Klik her!

 

Duqe Vegan Antique Brown

Barefoot sko-brug-herbst-4

Til Duqe - Klik her!

 

Equity sort

Equity sort

Til egenkapitalen - klik her!

 

Hvis vejret ikke kan beslutte mellem sommer og efterår igen, behøver du ikke længere at bekymre dig. Under vores barfodede sko finder du din behagelige og stilfulde ledsager for hver temperatur. Med Zaqq vil efteråret være endda gylden!

Du er velkommen, gebyr Zaqq.

 

Tilbage til blog
1 af 3