De smukkeste og bekvemme barfodede sko til sommerkjolen

Die schönsten und bequemsten Barfußschuhe zum Sommerkleid

At bære en let sommerkjole ved varme temperaturer føles simpelthen godt. Som kvinde har du et stort udvalg fra lang til kort, fra blot at spille. Så behagelig og stilfuld som kjolen kan være, ødelægges hele udseendet hurtigt, hvis højre fodtøj ikke bæres.

Heldigvis behøver nutidens stil -bevidst kvinde ikke længere at presse ind alt for stramme høje hæle for at skabe et elegant look. Med vores barfodede sko skal du ikke længere undvære noget. Afbalanceringsloven mellem komfort og stil kan let lykkes med vores smarte sommersko. Grib dit luftige tøj og kombiner dem med vores chic zaqqs!

 

Vores barfodede sko giver dig sommerudseende

Barefoot sko i hvidt, i skinnende sølv eller guld såvel som i nøgen toner passer perfekt til kjolen og får hele dit tøj til at se meget mere sommerligt ud. Vi præsenterer nogle af vores populære barfodesko her, som du optimalt kan bære til sommerkjolen.

Barfuss Sandalette Goldneyc333HKlrtsh

 

Sølv eller guld barfodede sandaler til kjolen

Vores sandaler i sølv og guld bringer subtil glamour til dit tøj uden at fange for meget i øjet. Sølv- og guldfarver er feminine og stadig neutrale nok til at matche enhver kjole.

Cliq Gold - Vores mest populære sandal

Guld sandal barfodet

Vores CLIQ er utroligt feminin på grund af dens specielle datering. I sølv og guld giver han dig et ekstra jick på stil! Bær den til den lange kjole eller en kort tunika -kjole.

 

Qeep guld

Barfodet sandalkjole

Sandalen er meget elegant på grund af den dekorerede rem på forfoden. De bageste stropper er især fine for at understrege elegancen. Qeep er all -rounder og passer til den korte eller lange sommerkjole, men du kan også bære bohem.

 

Sliq sølv

Komfortabelt sandalsølv

SLIQ er vores sportslige sandal. På grund af den elastiske rem kan du sætte dem meget hurtigt på. På trods af hans sportslige silhuet ser den meget feminin ud i sølvfarven. SLIQ er din ledsager til jeans -kjole, det afslappede mini -nederdel eller en kort jumpsuit.

 

Ballerina i delikate farver til sommerkjolen

Sommersko i nøgen toner er især delikate og synes således sensuelle. De er iøjnefaldende og den perfekte ledsager, hvis du vil fokusere på din sommerkjole.

 

Twist Candy

Dyne Ballina-Nude

Vores Twist Ballerinas er især populære, fordi de er mega bløde og fleksible. Rul op sammen kan du nemt opbevare dem i din håndtaske og altid have et behageligt par feminine sommersko med dig. Drej slik i en delikat lyserød og med sølvperler passer til hver sommerkjole og giver dig et pige.

 

Pinq Candy

Elegantter-ballina kjole

Hverken Ballerina eller sandalen - den perfekte blanding af begge dele! Med Pinq Candy kan du ikke gå galt! Det er ædel, elegant og alligevel charmerende forbeholdt. Pinq passer perfekt til sagen om kontoret for kontoret, men også med den luftige, afslappede sommerkjole.

 

Qiss nøgen

Ekstravagant barfod ballerina

En ekstravagant ballerina til sommeren - det er vores Qiss! Den delikate farve viser Qiss Shy, men dens høje skaft og læderbåndene giver den en speciel karisma. Med ballerina kan du virkelig iscenesætte alle ekstravagante sommerkjoler.

 

Hvide barfodede sneakers til sommerkjolen

Mange stjerner viser det - det behøver ikke altid at være en sandal eller en feminin ballerina! Den stilfulde kvinde kan også lide at bære en hvid sneaker med sommerkjolen. Du kan bære en legende kjole med ruffles eller en lang, luftig jumpsuit og bringe en dygtig pause i dit tøj gennem sneakers. Med denne kombination viser selvsikker damer, at elegance og sporty laissez-faire passer sammen.

 

Qore lav vegansk hvid

Veganer-Weisser sneaker

Det øvre materiale i denne store sommer -sneaker er lavet af elegant kork. Let, behageligt at bære og perfekt til hvert sommerudseende! Qore er din hvide veganske sneaker, som kan kombineres til enhver sommerkjole.

 

Qnit White

Weisser sneaker sommerkjole

Med vores populære strikesko i hvidt bringer du sportslighed ind i dit tøj. Det passer perfekt til denimkjolen, en rockabilly kjole eller en overdimensioneret skjorte og giver dig et ekstremt afslappet sommerudseende.

 

Sommerkjoler med sexede ankelstøvler

Ankelstøvler til sommerkjolen? Boho-chic har været i trend i årevis, og ankelstøvler går perfekt. Du kan kombinere både lange kjoler og korte kjoler i boho-stil til vores halvhøje barfodede støvler.  

 

Gladiq cognac

Ankelbåd sommerkjole

Gladiq er faktisk ikke en ankelbåd i konventionel forstand, fordi skoen er skåret åben. Alle modige krigere bærer selvsikker Gladiq ikke kun til den bohemske stil, men også til den elegante cocktailkjole.

 

Equity Cork White

Weisser-kork-båd

Vores korkankel er afslappet, men på grund af dens lys farvelægning ekstremt ædel og sommerlig. Det passer til alle boho -kjoler og understreger din stil i perfektion.

 

 

Sommeren kan komme, for med vores Zaqqs bærer du din sommerkjole med stil og komfort! Du behøver ikke længere at beslutte mellem sexet sommerkjole med ubehagelige sko eller afslappet tøj med behagelige sko. Med vores barfodede sko til sommeren er du stilfuld, feminin og helt behagelig.

Du er velkommen, føl zaqq!

Tilbage til blog
1 af 3