Gå ud med barfodede sko? Komfortabel og stilfuld af natteliv med Zaqq!

Mit Barfußschuhen Ausgehen? Bequem und stilsicher durchs Nachtleben mit ZAQQ!

Kender du problemet? Du bliver inviteret om aftenen, dit tøj står, men som en mand vil du ikke bære en ubehagelig dragtsko og som en kvinde ingen høje hæle? Komfortable sko synes ikke passende nok for dig?

Så kender du ikke vores elegante Zaqqs endnu! Du behøver ikke længere at gå på kompromis mellem stilsikkerhed og komfort.

Med vores barfodede sko løber du komfortabelt og elegant til cocktailbaren og viser dig selv fra din særligt moderne side.

Barfodede sko til at gå ud for kvinder

Efter en dans vil du tage de høje hæle af? Dine behagelige sko ser bare for sporty ud efter cocktailbaren? For datoen i ølhaven, gør du i de tvungne salgssko, der passer til din kjole, men er absolut ubehagelige?

Det behøver ikke at være! Med vores barfodede sko er du som kvinde helt feminin og stilfuld uden at opgive trøst. Med dine nye Zaqqs vil du ikke kun erobre dansegulvet helt selvsikkert, men kommer også hjem og kommer let hjem efter en lang nat uden dine fødder smerter.

Qarma sort

Barfussschuh-Ballerina-Schwarz

I det typiske ballerina -design er vores QARMA meget enkel og er super behagelig. Det passer bare til alle tøj og understreger din feminine side. Du går til tynde jeans med en legende bluse med Qarma til en grill, for en kort sort danser han nætterne med dig.

Til Qarma sort

 

Twist Sling Black

Twist Sling Black

Stilfuld er øverst på dig? Vil du stadig ikke gøre det uden trøst? Så er vores twist lige rigtigt for dig! Med sin superfleksible sål kan du også opbevare den foldet i din håndtaske og hurtigt ændre dine sko imellem. I Sling Black -versionen passer det perfekt med de korte sorte og alle feminine tøj med en sort spids.

Til vridningen Slynge sort

 

Qerp Velors sort

Qerp Velor-Black

Vores QERP kan kombineres med alle tøj uden stor indsats. På grund af det fine snit af moccasin og sølvsløjfen og toppen ser det meget feminint ud. Intet spørgsmål, med QERP har du fundet din nye favorit Moccassin, som aldrig lader dig ned om aftenen!

Til QERP

 

Cliq Gold

Elegant-Barefoot sandaler

CLIQ er vores luftige og især feminine sandaler, som du perfekt kan bære med let tøj og nederdele. Med det skinnende guld giver du din sommer til at se en vis glamour til at skinne på dansegulvet om aftenen. Vis din feminine side med vores CLIQ!

Til Cliq -guldet

 

Iqon Gold

Barefoot sko damer forretning

En stor feminin blonder -op -sko - vores iqon er fantastisk chic! Hvis det er lidt køligere om aftenen, er det det perfekte valg. Kombiner det til brede marlbukser eller til Culotte. Hvis du vil tage det til toppen, skal du tilføje en legende bluse med guld paljetter.

Til Iqon -guldet

 

Looq nøgen

Barefoot sko damer

Hvis du ikke har høje hæle, behøver du ikke at undvære elegance med vores LOOQ. Tværtimod perfektionerer den feminine ballerina dit look, tilbyder dig stilsikkerhed og er også himmelsk behagelig. I nøgen ser han særlig delikat ud og passer perfekt til legende sommerkjoler.

Til looq nøgen

 

Barfodede sko til at gå ud for mænd

Suit, elegante bukser eller jeans - Uanset hvilken stil du vælger, rådes du altid godt med vores barfodede sko. Her præsenterer vi nogle mænds modeller, der dækker alt fra elegant til sporty. Har aldrig trætte fødder igen, selv efter en danset aften og stadig bevæge sig helt stilfuldt på gulvet - med Zaqq barfodesko, er dette ikke længere en udfordring.

 

Briq brogue vandtæt sort

Vedhæftningssko barfodet

Nogle gange skal det være lidt mere klassisk. Vores BRIQ er den mest behagelige dragtsko, som du kan forestille dig. Med sin indikerede hæl, det skinnende glatte læder og de inkorporerede broguinger, ser det helt elegant ud. Uanset om operaen eller hotellets bar - du anbefales altid godt med Briq!

Til Briq

 

Piquant vegansk brun

Piquant-vegan-brun

Din sporty elegante sneaker, der ser utroligt ædel ud i det ruskind. På grund af det reducerede design passer det både jeans og lette kinesiske bukser. Piquant er din alt -rounder, som du altid kan bruge - uanset lejligheden!

Piquant

 

QEA Velors sort

QEA Velour's Black Moccasin

En moccasin er altid et godt valg om sommeren! Selvom det er så elegant som vores QEA, behøver du ikke længere at gå på kompromis mellem komfort og stil. Slipskoen passer ikke kun til Bermuda-shorts og T-shirt, men også med dragtbukser med en sommertrøje.

Til QEA

 

Iviq Sierra

Barefoot sko brune

IVIQ er en moderne sneaker, der giver dig maksimal bevægelsesfrihed og lethed. I sin smukke, lysebrune tone I modsætning til den hvide sål kommer Iviq Sierra også utroligt trendy. Uanset om du kombinerer det til jeans eller luftige linnebukser, løfter du dig bestemt fra mængden med ham!

Til Iviq

 

Taqq Nappa White

Taqq-nappa-hvid

Du kan ikke gå galt med en simpel hvid sneaker. Vores TAQQ er din sportslige, elegante ledsager, der præsenterer dig fra din bedste side. Det passer simpelthen til alle tøj og giver dig et frisk og moderne sommerudseende!

Til Taqq

 

Duqe Vegan Antique Brown

Forretningsmæssige barfodede sko

Kan en behagelig mænds båd se mere elegant ud? Ingen! Det fine veganske materiale ser poleret højglas læder til forvirrende lignende. Vi er overrasket over, hvor meget elegance du kan komme ud af en barfodet sko. Vores Duqe er det perfekte valg til moderne mænd med stil!

Til Duqe

 

Hvorfor glide ind i ubehagelige sko, når du har valget af en behagelig ledsager? Med vores elegante Zaqqs har du en behagelig og stilfuld ven ved din side til enhver lejlighed.

Vær elegant!

Dit ZAQQ -team

Tilbage til blog
1 af 3