Grunge Style: Rocking Barefoot Shoes

Grunge-Style: Wie Barfußschuhe rocken

Punkig, Rocky, Alternativ! Uanset om det er i musikken eller modescenen, har grunge (tysk: snavs, snavs) fængslet os igen og igen i årtier. Men hvad er grunge -looket nøjagtigt, og hvordan kan du skabe det med barfodesko?

Med vores ZAQQ -barfodesko er dette overhovedet ikke et problem, for i vores rækkevidde finder du også stenede og afslappede støvler, der passer perfekt. Lad dig blive inspireret af vores ideer og "grunge" med Zaqq dit tøj til et afslappet kultudseende.

Hvor kommer grungerne ud fra?

Grunge blev født i 1960'erne. Rockbands skabte denne nye ekstraordinære musikgenre. Det var lurvet, forvrænget, melankolsk, anderledes.

Det verdensomspændende gennembrud gjorde musikstilen i 1980'erne/1990'erne. Bånd som Mudhoney, Nirvana og Pearl Jam betragtes som velkendte pionerer i Grunge-bevægelsen. På grund af den internationale sensation, som bandene vækkede, blev hendes stil også mere og mere fokuseret på. Kommercialiseringen af ​​udseendet stod i vejen.

Den legendariske sanger og guitarist Kurt Cobain - der blev et idol af en hel generation, var især i fokus på offentligheden. Historien om den ødelagte oprør, der sluttede hans liv i en alder af kun 27, var tragisk og fascinerende på samme tid. Hans stemme rører stadig i dag, og hans udseende er uforglemmelig. Halvlængde, stribet hår, hvid, trykt skjorte og en bred cardigan - Kurt Cobain bragte dette look til scenen og så utroligt cool ud!

Barefoot sko mellem punk rock og metal

Barefoot sko-grung-stil-1

Det er 18. november 1993. Nirvana Records sit legendariske live album “MTV Unplugged in New York”. Pat Smear bærer ikke sko, bare sokker. Og Kurt hans cardigan, som senere skulle auktioneres for et stort beløb.

Mode er ikke kun tøj eller "iført noget". Hun er et spejl af vores egen -hvem vi er, hvad vi føler. Det er et udtryk for vores indre holdning, vores overbevisning, vores sindstilstand. Og nogle gange klæder vi os også ud, fordi vi vil glide ind i rollen som en anden. Også iøjnefaldende og beskeden i dag, i morgen som en stjerne.

 Barefoot sko-grung stil-2

Vi kan nu begynde at spekulere i, hvorfor Pat ikke havde sko eller Kurt en slidt cardigan. Var det modstanden mod mainstream? Længslen efter at "være anderledes"? Var det en ånd af oprør og uafhængighed? Længe efter frihed? Eller var det bare træthed med hensyn til selve livet? Måske var det bare tanken: "I dag er jeg ligeglad med, hvad jeg lægger på, jeg har bare noget på noget." Eller: "Åh, i dag forlader jeg mine sko væk."

Uanset hvad motiverne er, når tidens stil her og nu og er en integreret del af modescenen. I dag forekommer imidlertid grunge -stilen i en koblet og hverdagsvariant. Dog forbliver han i det væsentlige tro mod sig selv: Punk Rock and Metal sætter ideen om frihed, og grunge -stilen giver ham et ansigt.

Med vores sorte udgave på Barefoot Shoes kan du perfekt iscenesætte oprørsudseende. Ja, du læser faktisk ordentligt. Barefoot sko er seje og stenede og passer således ekstremt godt ind i dit rock outfit. Men hvilket tøj finder iscenesættelsen sted?

Barfodede sko perfekt grunge -stilen

Barefoot sko-grunge-stil-3

Garderobe essentials til grunge -stilen? En ødelagt jeans: Jo bedre, jo bedre. Er hun også Holey og/eller revet? Perfekt. Derudover opstod en t -shirt med tryk og en rutet skovjakker eller en cardigan, men mindst to numre større - Kurt Cobain satte den op! Waring -shirt og cardigan er ikke cool nok til dig? Intet problem, en læderjakke, ideelt overdreven og i cykliststilen passer på samme måde.

Damerne kan glæde sig over revne sorte strømpebukser til glidekjole (A-line kjole med wafer-tynde bærere). Kombiner kjolen med en T-shirt til den moderne og gyngende størrelse. Det vigtigste er, at det ser ud til at være ønsket og autentisk.

Og hvad mangler? Stilen bliver kun perfekt med den rigtige sorte sko. Her er vores Zaqq Barfoot -sko til os leg.

 Barefoot sko-grunge-stil-4

 

Hvorfor er barfodede sko til grunge -stilen?

Fordi det kombinerer en afgørende fælles: holdningen til livets frihed. Vores barfodede sko er designet på en sådan måde, at de tilbyder nok plads, og du kan føle undergrundsbanen med dine fødder på grund af den meget fleksible og super bløde sål. Intet strømpebukser eller presser - ren frihed, som vi gerne vil have for vores liv.

Derudover er vores barfodede sko ekstremt lette. Så du kunne glemme at bære noget på dine fødder overhovedet, hvis du ikke så så utroligt cool ud.

Vi har foretaget et udsøgt udvalg af ZAQQ -sko til dig, der perfektionerer dit grunge -look. Uanset om sneakers, midtskårne støvler eller støvler med eller uden nitter eller spænder. Vi har alle dem!

Vores forslag: Lyt til “lugter som teenagerånd” fra Nirvana og fordyp dig i grunge -verdenen. Så du kommer i humør til din gyngestil, og udvælgelsen af ​​den rigtige barfodesko vil helt sikkert være lettere for dig. Så: rock det!

Vores Zaqq Black Edition til din grungs stil:

Rul gennem vores forudvalgte barfodesko lige nedenfor. De kan kombineres tilfældigt, stenet eller blot "grungy".

 Hvordan scener du din grungs stil med Zaqq barfodesko? Kan godt lide at sende os fotos af dit look eller markere os på Instagram. Vi ser frem til.

 Du er velkommen, føl zaqq.

 

Barefoot sko-grung stil-5
Tilbage til blog
1 af 3