Hvide sneakers fra Zaqq Barefoot sko

Weiße Sneaker von ZAQQ Barfußschuhe

Uanset hvilken tid på året, er hvide sneakers en integreret del af modeverdenen. Og det er på ingen måde kun sportslige modeller, der kan ses. Hvis du kigger efter modeshow, designere og modebloggere, opdager du et stort udvalg af meget forskellige stilarter.

Og bedst af alt: Du kører rang! Og ærligt, hvis du har valget mellem en mega-behagelig og absolut stilfuld Zaqq barfodsko og en ubehagelig sko med stilettohæl, er beslutningen ikke vanskelig, ikke?

En hvid sneaker er et must-have i kappen i både modebevidste mænd og for kvinder. Og det er ikke underligt, fordi de er så skiftelige, at de bare altid passer. Hvide sneakers ser godt ud for jeans og t-shirt. Men de er også blevet absolut socialt acceptabelt. Med den lyse farve skal du bringe lethed og elegance til dit look, uanset hvilket tøj du bærer.

Fra klassiske hvide sneakers til ekstravagante modeller garanterer vi også din favorit i vores ZAQQ -butik, der ledsager dig gennem dagen. Alle ZAQQ -barfodesko har en ting til fælles - de er ultra -konvenient og vil ikke kun sødme forår og sommer, men vil være ved din side med komfort og stil året rundt.

Scenen gratis til vores hvide sneakers - barfodede sko, der spænder fra sporty til elegant. Følg den nøjagtige den, der passer perfekt til dine præferencer og din individuelle stil.

 

 

Alle hvide sneakers -White fungerer ikke!

Er det ikke hvidt nok for dig? Du vil ikke risikere for meget, og kan du lide det absolut minimalistisk? Så sørg for at se på vores helt hvide sneakers. Vores Piquant Nappa Bianco vises i et meget klassisk design fra et fint, skinnende Nappa -læder.

Hvis du vil have det lidt luftigt, har vi også den rigtige barfodesko klar. Med sin perforerede struktur giver vores model Sloq i White dig en særlig høj åndbarhed og passer således perfekt ind i sommeren.

 

 

 

Hvide sneakers

 

Hvide sneaker barfodesko, som enhver dame skal have

Din sneaker skal ikke kun være hvid, men også skinne i et feminint design? Har vi! Vores Qelly betager gennem det fine broderi som et ydre lag, og vores QOOQY er ikke kun sukker -sød, men bringer også glamour i spil med de guldfarvede accenter.

Begge barfodede sko passer perfekt til tøj, den kortere Culotte eller også med jeans og fremkalder altid det visse ekstra i dit look.

 

Hvide sneakers barfodesko damer

 

Vegansk hvid sneaker barfodsko

Bæredygtighed og miljøbevidsthed er ekstremt vigtig for dig. Så du foretrækker veganske materialer? Vi forstår det godt! Med disse hvide sneakers ser du ikke kun godt ud, men beviser også, at det ikke altid behøver at være læder.

Se på vores Qore Low Vegan White i klassisk design, eller hvis det skulle være sportsligere, vores SQIP White. Begge barfodede sko er ikke kun skiftelige og lette at kombinere, men giver dig også en uforlignelig slid komfort.

Qnit White fra Kotton-Knick vil også inspirere dig, for med denne barfodede sko er du i spidsen for sport og ser fantastisk ud for hvert afslappet tøj.

 

Vegane-Weisse sneakers

 

Hvide sneakers med farvede snørebånd

Vil du vide det, men du kan ikke undvære nogen farve? Stol derefter på farvede skolisser. Hver farve skiller sig ud på hvide sneakers - prøv grønne, blå eller røde snørebånd.

Dit look bliver perfekt, hvis farven på dine snørebånd afspejles i tøjet. Dette kan være små accenter, som bæltet eller en kæde, men det er også mere slående ved at vælge din skjorte eller jakke i samme farve.

 

Hvide barfodede sko

 

Kombiner hvide sneakers

Hvide sneakers er mere populære end nogensinde! For et par år siden forudsagde modemagasinet Vogue afslutningen på denne komfortable tendens og stolede på salgssko. Men langt fra det! Hvide sneakers er mere populære ikke kun på covers af de mest berømte modemagasiner, men også på catwalks og under modebloggere.

Hvide sneakers er så alsidige og skiftelige, at det er umuligt at begrænse dem til en enkelt stil. Til jeans, pasning af bukser, nederdele og tøj, afslappet eller chic, beslutter du! Faktum er, at de fremkalder en sporty, elegant note i hvert tøj.

Elegant til en dragt

For et særligt elegant look er det bedst at bruge en bred dragtbukser med en skræddersyet jakke og bære en helt hvid sneaker som vores Piquant Nappa Bianco. Enkel, frisk, selvsikker!

Til kjolen

For et urbant look kombinerer du din yndlingskjole til en hvid sneaker. Vores barfodede sko modeller Qelly og Qooqy er lavet til dine sommerkjoler med deres feminine design.

Selv lange og brede kjoler gør dit look til en trendy gadestil med hvide sneakers.

Til jeans

Hvide barfodede sko fremkalder mere elegance i dit look for klassiske jeans. Det bliver især afslappet med brugte jeans og let skjorte.

 

 

Hvide sneakers outfitHvide sneakers barfus sko tøj

 

Rene hvide sneakers

Så at hvide sneakers altid ser chic ud, skal du rengøre dem godt. Før du bærer den første, skal du behandle dine barfodede sko med en snavs -gentagen beskyttelsesspray. Du kan nemt fjerne lysforurening med en tør klud.

Det er meget vigtigt, at du aldrig lægger dine hvide Zaqq barfodesko i vaskemaskinen, fordi dette kan få materialet til at glemme. Det er blidt at rense overfladerne for hånd.

Vi har bemærket, hvordan du gør det bedst for enhver type materiale.

>> til pleje af dine Zaqq barfodesko - klik her! <<

 

Har du allerede fundet din hvide sneaker til den kommende sæson? Hvis ikke, ved du, hvor du kan finde det!

 

>> Alle Zaqq Barfoot-sneakers til kvinder- Klik her! <<

>> Alle Zaqq Barfoot-sneakers til mænd- Klik her! <<

 

 
Hvide sneakers rene
Tilbage til blog
1 af 3