Med Chuqqs barfodesko i festivalens sommer

Mit CHUQQS Barfußschuhe in den Festival-Sommer

Vi ventede tålmodig i lang tid, var fulde af håb og forventning for den kommende tid. Nu er øjeblikket for frihed, fritid og gademad festivaler kommet. Endelig for at gå til "udenfor" og fuldt ud nyde vores liv igen.

Længe efter sommerfestliv, brølende basser og hyggelige sommeraftener parret med lejrbål og street mad nye kreationer, såsom flambied is eller mini, er brudt ind. For at fejre under den stjernehimmel, det bankende lejrbål med hyggelige guitarlyde og turbulent, der sker, er du altid i forreste række med dine Chuqq'er.

Zaqq-chuqqs barfodede sko-2

Den afslappede glatte læderchuqq kan overleve de overdådige festivaler uden tømmermænd og kombinerer alle fordelene ved en barfodsko. Han er med sin moderne gummisål, dens hvide tåhætte og letheden i trendsætteren i uroen. Den glatte lædersko overlever også regnfulde aftener, spildte drikkevarer eller svedige koncerter. I den farverige trængsel og travlhed kommer dine halvhøje sneakerstøvler op fra mængden og opfordrer dig til at danse med ikke -slipgummisåler.

Med de hvide snørebånd og ZAQQ -emblemet bliver dine Chuqq reelle unikke genstande. Zaqq Barefoot -skoen forbinder det fine nappa -øvre læder med skoen til et stilfuldt udseende med sømmene. Det åbne og åndbart glatte læder var forsigtigt garvet og specielt færdigt. Den meget fleksible, ikke -slip, slid -resistente sål blev syet ved håndarbejde med opløsningsmiddelfrie bindinger på skaftet.

Med vores Chuqq'er i farverne hvide, grå, sort og blå, er du godt udstyret til fest- og koncertliv og kan nyde den stormeste tid selv.

Du er velkommen til at føle zaqq.

ZAQQ-CHUQQS Barefoot sko 3
Tilbage til blog
1 af 3