Modetendenser til 2021 med barfodede sko

Modetrends für 2021 mit Barfußschuhen

Som hvert år er de nuværende tendenser baseret på mode, der vises på verdens catwalks. Det trendy ser i 2021 kan kombineres perfekt med vores Zaqq Barfoot -sko.

I dag vil vi introducere dig til nogle nye tendenser fra 2021. Har du altid ønsket at bære skulderpuder? Så er denne sæson dit meget personlige modeår! Men dyreprint og møre nøgen toner er stadig absolut i.

Vi er især glade for, at der er flere og flere mærker værdier på bæredygtige materialer. Så du kan stole på ressource -venlig behandling fra top til bund.
Med vores Zaqqs på dine fødder kan du implementere ethvert look, fordi vores barfodede sko ikke kun er mega -komfortable, men også super trendy. Stil og komfort går perfekt sammen og går ind i en perfekt symbiose med vores bæredygtige produktion.
Din ZAQQ venter allerede på dig, men lad dig nu inspirere af modetrends til 2021.

Kombiner Pantone Trend Colors 2021 med barfodesko

I år udnævnte Pantone Ultimate Gray og lyser gul til trendfarverne i 2021. Kombineret går den subtile grå og den magtfulde gule bare sammen vidunderligt og giver ethvert look et selvsikkert og kraftfuldt karisma!

Barefoot sko Patone Trend Color-2021

De mest berømte modedesignere og modeshows tager også trendfarverne i 2021 og viser mode i gult og gråt.

Det er kraftfuldt at belyse gult som solen. Denne farve udstråler allerede energi ved synet. Hvis du kan lide det lidt mere subtilt, skal du blot bruge en varmere honninggul.

Du kan sammensætte dit look meget ønsket - enten med gråt tøj kombineret med gule barfodesko og tilbehør. Eller til modige trendsættere også i gule og matchende grå sko.


>> til vores gule barfodede sko - klik her! <<

>> Til vores grå barfodesko - klik her! <<

Matchende barfodede sko til trendy dyreprint

Barefoot sko animalt print-2021

Hvad passer bedre til den urbane jungle end dyreprint? Disse udseende har været meget trendy i årevis, men i år ser Leopard og Zebra imidlertid ud. Kombineret med passende sneakers skaber du et look, der er selvsikker og ekstraordinær.
Du kan bære hvide eller sorte sneakers perfekt med zebramønsteret for at genoptage farverne på fødderne. Alle varme brune toner passer til det kraftfulde leopard -look.

>> til vores hvide barfodede sko - klik her! <<

>> til vores sorte barfodesko - klik her! <<

>> til vores brune barfodesko - klik her! <<

Balloon Sleeve & Shoulder Pad i 2021

1980'erne er bestemt tilbage! Allerede sidste år var skulderpuderne og ballonærmene moderigtige, og firserne trend fortsætter denne sæson. Hvis du virkelig er modig, når du også lyse farver.
Blazer og bluser med brede skulderpuder kan hurtigt se maskuline ud. For at give dit look mere femininitet, skal du bruge filigran barfodsko! Ballerinaer er det bedste valg!

Barefoot sko look-skulder pad

Brede bukser går perfekt med barfodede sko

Brede bukser er et must have i 2021. Du kan selv beslutte, om du vil bære en let bagagerumskårne jeans eller en virkelig brede marlbukser.
Sneaker Barefoot -sko passer perfekt til stilarter. Fra vores enorme valg viser vi dig et par super feminine sneakermodeller.


Barfodede sko brede bukser

Skolepige stil med barfodesko - 2021 et must do

Barefoot sko Mary-Janes

Du læser med rette, i år er der uniformer, der er meget trendy af skolepiger. Lejrede nederdele med en bluse og sweater med en V-hals. Hvis du vil se særlig sexet ud, kombinerer du en kortere carokke med netværksstrømper. Hvis det antages at være mere subtilt, skal du vælge en enkelt -farvet midi -nederdel med uigennemsigtige strømpebukser.
Og hvad passer bedre til skolens pigestil end Mary Jane's sko? Typisk for dette er den pige form og stroppen til lukning. Vores Barefoot Shoe Banqet er den model, der er lavet til skolepigeudseende.

>> til Banqet - Klik her! <<

2021 i malingslæder også med barfodede sko

Kjoler, jakker, leggings og tasker - det kan ikke være nok patentlæder. Men malingslæder er ikke kun dagens orden på verdens catwalks. Du kan nemt kombinere denne tendens med dit look.
Enten helt i maling eller bare som en accent i form af en jakke, taske eller med malingssko. Selvfølgelig finder du også passende lakmodeller under vores barfodede sko!

Barfus sko laklæder

Vores Quail Ridge Black skinner ikke kun, men ser også utroligt elegant ud med den foreslåede tilgang i sålen. Hvis du vil have det sportsligere og sommerligt, skal du have Qimberly Blue - en barfodet sko, der overbeviser med malingsstrimler på siderne.

Pink men mindre: barfodede sko i nøgen

Barfus sko nøgen-rosa

Rosa er sandsynligvis den farve, der er mest forbundet med femininitet. Men ikke kun kvinder får lov til at følge denne tendens, også modbevidste mænd bruger med tillid den lyserøde skjorte.
Rosa vil sandsynligvis aldrig forsvinde fra modeverdenen, men der er altid forskellige farver af farver, der er særligt populære. I 2021 er du bedre til ikke at nå ud til en kraftig lyserød, men snarere for delikate lyserøde toner.
Selvfølgelig har vi også din barfodede sko i butikken. Du har et stort udvalg fra Zartrosa til nøgen. Det er bedst at rumme gennem sig selv.

>> til vores nøgen og lyserøde barfodede sko- klik her! <<

Bæredygtighed 2021 fuldt ud i tendensen

Barfus Shoes Trends 2021

Endelig har emnet med bæredygtighed også nået de store modevirksomheder. Materialer, der produceres ressourcebesparelse eller endda kommer fra genanvendelse, er meget populære.
Med vores barfodede sko kan du også fortsætte modtrenden på dine fødder, fordi alle ZAQQ'er ikke kun er ekstremt behagelige, men også fra bæredygtig produktion.
Se på vores bomulds- eller korkmodeller.

>> til vores veganske barfodesko - klik her! <<

Og? Hvilken tendens til 2021 kan du lide bedst? Uanset om brede bukser, dyreprint, lak og læder, bred skulderpude eller skolepige ser - med vores bæredygtige Zaqq barfodesko har du altid ret!

Du er velkommen, føl zaqq.

Tilbage til blog
1 af 3