Stilfuld gennem den kolde sæson med barfodede sko

Stilvoll durch die kalte Jahreszeit mit Barfußschuhen

Har du også den fordomme, at komfortabelt fodtøj og elegance ikke stemmer overens? Vi beviser det modsatte med vores Zaqq barfodesko!

Her giver vi dig et par forslag til, hvordan du opretter et stilfuldt tøj med vores komfortable barfodesko. Det kunne ikke være mere elegant og behageligt.

 

Chic barfodesko til kvinder

Flade barfodede sko til nederdel? Det vil ikke gøre? Ja, og det ser endda sød ud!

Du behøver ikke længere at presse ind i dine stramme og alt for høje høje hæle for at se godt ud, men for at have smertefulde fødder efter en kort båre. Med vores Zaqq Barfoot -sko har du et stort udvalg af feminine sko, der smigrer din figur og afslutter dine tøj perfekt. Feminine look og er stadig på helt komfortable såler - ZAQQ gør det muligt.

>> Alle vinter barfodesko til kvinder - klik her! <<

 

Stilfulde barfodesko til mænd

Hvilke barfodede sko går bedst med dragtbukserne? Den klassiske forretningshalvsko tilbyder lidt beskyttelse ved køligere temperaturer og sne og sne. Men hvilke højere sko kan bæres til en dragt?

Vi har forberedt nogle forslag til mænd barfodede sko, som du kan bære stilfuldt på en kold vinterdag. Disse modeller er tidløse design, der aldrig kommer ud af mode. Så det er værd at købe mindst et par behagelige barfodesko til de køligere temperaturer, fordi du vil drage fordel af det i mange år.

>> Alle vinter barfodesko til mænd - klik her! <<

 

Uanset om mand eller kvinde, her vil du finde inspiration til en moderigtig og elegant stil. Nu sker det!

 

Attraqt nappa sort

Enkel, chic og megabe behagelig:

Vores attraqt er den bagagerum, som du bare skal have om vinteren. Uanset om det er fodret eller uroligt, bringer denne boot sensualitet ind i dit look.

Med sort figur -hugging stretchbukser og honningfarvede trøjer har du dit behagelige og elegante tøj, der passer til enhver lejlighed.

Barefoot boot Ladies-1

Newquay Brown

Ledningsbukser er helt populære igen! Vores varme snøringsbåd Newquay passer perfekt til rust -farvede ledningsbukser kombineret med den hvide skjorte. Med en elegant frakke over det er du godt klædt til en omfattende spadseretur gennem byen og ser helt stilfuld ud.

Warm-Barefoot sko-mænd-1 

Equity Berry

Vores Chelsea -båd i sin Raspberry -Red tone kommer til sin egen i kombination med overdækkede farver.

Med en flødefarvet sweater til det sorte mini -nederdel ser du i vores Equity Berry til at bide - et tøj, der bestemt imponerer!

Red-Schelsea-Boots-1Red-Schelsea-Boots-3 

Roqq Trail

Er Turtleneck -trøjer ude? Tuller du mig? Er du seriøs, når du siger det! Sporty frisk og alligevel stilfuld kombinerer du en gul skildpadde sweater med blå jeans. På passende måde kan du bære vores Roqq Trail sort eller brun, som også ledsager dig til hver vandretur.

 Roqq-trail-sorte_krs7964-7

Equity Brogue Cognac

Den brune tone i vores egenkapital Brogue Cognac afspejles perfekt i det brune læderikon. Særligt sexet med kort mini -nederdel, men du kan også bære sorte tynde jeans og se helt stilfuld ud.

Brun barfodet båd-1Brun barfodet båd-2 

ARQ sort

En elegant honning -rig sweater kombineret med blå dragtbukser - du kan gå til kontoret med den, men du er også klædt i stil til jul. Med vores sorte ARQ bliver tøjet perfekt - en George -boot, der ikke kunne være mere praktisk.

Barefoot sko-blå dragt bukser-1Barefoot sko-blå dragt bukser-2 

Quintic Winter Brogue Cognac

Vores Fed Quintics er perfekte til at gå gennem vinterlandskabet. Kombiner den brune blonder -op -båd med sorte bukser for at være farvet og matchende XXL -tørklæde. Sort frakke over det, og du er pakket varmt og super bekvemt med kvintisk.

Quintic Winter Brogue Cognac-49 

Equity sort

Vil du have det fulde program? Kombiner derefter en sort dragt til den hvide skjorte og bær vores sorte Chelsea -støvler. Med dette tøj kombinerer du stilfuld elegance med sporty lethed.

Brun barfodet båd-3 

Quintic vinter mørkebrun

Sporty og enkel og absolut forførende. Vores kvintiske vinter i mørkebrun gør en rigtig god figur med de tynde bluejeans og let sweater med en passende frakke. Med dette tøj stråler du med selvtillid!

Quintic Winter Brogue-Dark-Brown2-26 

Som du kan se, kan du oprette et stilfuldt look med et par udvalgte dele. Vores Zaqqs perfektionerer ikke kun dit tøj, men giver dig også den højeste komfort.

>> Alle vinter barfodesko til kvinder - klik her! <<

>> Alle vinter barfodesko til mænd - klik her! <<

Du er velkommen, føl zaqq.

 

Tilbage til blog
1 af 3