Tid til forårsko - de smukkeste barfodningsmodeller til foråret

Zeit für Frühlingsschuhe - die schönsten Barfuß-Modelle für den Frühling

Temperaturerne stiger, solen kan langsomt se og regn og storme langsomt sige farvel. Foråret er i startblokkene, og vi kan næppe vente! Vi er godt forberedt på varme temperaturer og har en hel række barfodede sko, der er perfekte til foråret. Uanset om støvler, sneakers, loafers eller ballerinaer - i denne artikel giver vi dig inspiration til at gå barfodet i de smukkeste forårsmodeller.

Hvorfor barfodede sko om foråret?

Looq-nude-looq-nude-39_600x600

Svaret er enkelt: Du har følelsen af ​​barfodet uden at skulle suspendere skaden på gaden, du kan flytte tæerne frit, styrke hele dine fodmuskler og gennem materialer med høj kvalitet er dine sko altid åndelige og giver et godt fodklima! Perfekt til foråret - ligesom i enhver anden sæson.

Støvler og ankelstøvler

Især i marts og april, når vejret endnu ikke har besluttet 100%, hører ankelstøvler og løse støvler stadig i kappe. Vandtæt, åndbar og fra Nappa eller Velour Leather kommer vores støvler, undertiden dekoreret med nitter eller perforeringer og undertiden meget enkle. Oplev vores støvler til Damer og Mænd!

<< Med et klik til herrestøvlerne >>

<< Med et klik til kvindernes støvler >>

Equity-Brogue-Cognac-Brogue-Cognacw7JyHF1RPDUVE_600X20E10AEMKOQE

Qlance-Black-Gold-Qlance-Black-Gold_600x600QWBQGQJZ8FNLE

Halver og ballerinas

Varme temperaturer betyder også, at nederdele, tøj og korte bukser endelig kan bringes ud af skabe igen. Det er bedst at passe til skoene, der viser den forårlige ligner lethed direkte. Sko Det fineste og blide læder eller veganske Pinatex bør ikke mangle i dit skoskab. Også Ballerinaer bruges endelig igen. Takket være vores nul salgsprincip, den enorme frihed fra tåen og den uforlignelige fleksible sål, vil du næppe bemærke, at du har sko på! 

Linq Golf Brown WatertaF-LINK-Brown WaterProof_600x600csostrzrzugwc2c

looq-nude-looq-nude_600x600jctpmoswcxcbh

Sneaker

Endelig sport udenfor igen! Men ikke kun på dit fitness -program sneakers fra ZAQQ skar en god figur. Bare bær vores komfortable sko til enhver lejlighed og tøj! Fra klassisk sort, hvid eller grå til spændende lyse farver finder du alt i vores butik. Bryd med solen og den blå himmel omkring indsatsen!

<< Med et klik til kvindernes sneakers >>

<< Med et klik på herrenes sneakers >>

Qaro-sort grå-qaro-sort-grå_600x600

piquant-gul-piquant-gule_600x600nnayiseeanz7f

Bliv sund og har en god start på foråret! Du er velkommen, føl zaqq!

Tilbage til blog
1 af 3