Vores Warm Fed Zaqq Barfoot Shoes

Unsere warm gefütterten ZAQQ Barfußschuhe

Har du ofte kolde fødder i den koldere sæson? Barefoot sko ser ikke ud til at isolere nok for dig på grund af den tynde sål? Vil du stadig ikke klare dig uden følelsen af ​​barfodet?

Det behøver du ikke, fordi vi har Warm Fed Zaqq -modeller i butikken! Med vores barfodede sko til vinteren har du komfortabelt varme fødder, selv ved temperaturer under frysning, og du er lige så behagelig.

 

Varm -lined barfodsko til kvinder og mænd - vores prequel

Vores prequel har været en af ​​de mest populære barfodede sko i den koldere sæson i årevis. Superblød, hyggelig varm foret og selvfølgelig megabe, denne barfodede sko vil vikle fingeren på kort tid.

Gefuettertter-Barefoot Shoe Nappa læder

Prequel vinter nappa sort

I Variant Nappa Det skinner smukt udefra med det polerede glatte læder. I Vegansk variant Det ser fløjlsagtigt blødt ud. Uanset om det er lavet af læder eller vegansk - med prequel fandt du en barfodet sko, der ikke er for høj og ikke for lav og holder dine fødder vidunderligt varme på grund af fodring.

GefuetterTter-Barefoot Shoe Vegan

Prequel vinter vegansk sort

Denne barfodede sko er tilgængelig for både kvinder og mænd.

 

Varm -med på halvhøj barfodet sko til kvinder og mænd

Vores Quintic er så populære, at vi nu har dem i mange versioner. Nedenfor har vi syv modeller, der fodres varmt. Du anerkender dem ved det faktum, at de tilføjes vinter I Schuhname.

Helt enkelt eller dekoreret med broguinger, lavet af læder eller vegansk, sort eller brun - med kvintisk er du forkælet efter valg. Men en ting, vi kan love dig, alle modeller giver dig en utrolig god slid og sikre varme fødder ved køligere temperaturer.

Quintic Winter Black

Quintic Winter Black

Quintic Winter Brogue Cognac-48

Quintic Winter Brogue Cognac

Quintic Winter Velour-Brown-2

Quintic Winter Velors Brown

Quintic Winter Vegan Black-17

Quintic Winter Vegan Black

Quintic-vinter vandtæt-sort

 Quintic vinter vandtæt sort

 

>> Du kan finde mere valg af vintermodeller her! <<

 

Høj, varm -fede barfodede støvler til kvinder

Du behøver ikke længere at gøre uden smukke støvler, der er udstyret med alle typiske barfodede egenskaber, selv på kolde dage. Vores støvler er vidunderlige feminine og super behagelige!

Attraqt Winter Black-11

Attraqt vinter sort

Vores attraqt er en enkel, feminin bagagerum, som du kan bære gennem parken både på kontoret og på omfattende vandreture. Med lamskinet, der fodrer på skaftet og på sålen, forbliver dine fødder hyggelige varme. Du vil elske attraqt, for om du skal til et nederdel, forretningsbukser eller blå jeans, med denne bagagerum ser du bare altid stilfuld ud.

Attraqt Winter Black-6

 

HYGGELIQ

Vores hyggeliq giver indtryk af at være super varm udefra - og det er også! Lambsdone, der er synlig på skaftet, isoleret og ser bare hyggeligt ud. Med bomuldsfodringen på sålen og på de indenlandske, sikres yderligere godt af dine fødder. Med denne barfodede sko vil du føle dig godt tilpas med dine vandreture gennem den sne -dækkede park - behagelig og dejlig og varm!

HYGGELIQOTDTL1PFUYED7HYGGELIQ2DVBUZVJCSPJ5

 Til Hyggeliq

 

Som du kan se, behøver du ikke gå på kompromis med vores ZAQQS. Du behøver ikke at undvære følelsen af ​​barfodet, varme fødder og stilfulde design, selv om vinteren.

Nu skal du bare vælge en model!

Du er velkommen, føl zaqq.

 

 

Tilbage til blog
1 af 3