Zaqq Barefoot sko i trendfarver 2022

ZAQQ Barfußschuhe in Trendfarben 2022

Zaqq Barefoot -sko står ikke kun for den bedste kvalitet og bæredygtige produktion, men også for maksimal komfort. På grund af udskæringen, der er baseret på den naturlige anatomi af foden, er den absolut flade og fleksible sål og den lave vægt, du kører næsten lige så barfodet i en Zaqq.

Men ikke kun det, med en barfodet sko fra vores samling er du sund og behagelig og også trendy! Og hvad er bedre end at bruge trendfarverne i London Fashion Week?

Farverne til forår/ sommer 2022 skal afspejle forbindelsen med jorden og ønsket om sikkerhed og varme. Men de viser også de vidunderlige kontraster, som vi finder i naturen i foråret og sommeren.

Zaqq-Barefoot Shoes-2

Delikate pasteltoner minder om en blomsterge

Pastelfarverne minder om en delikat blomsterge om sommeren, som magisk tiltrækker dig. Du kan finde ømme lyserøde, pastel lilla eller let myntgrøn ikke kun på London Fashion Week, men også i Zaqq -butikken.

Hvis du kan lide ballerinaer, skal du Suqar Olive, Suqar Lightpink, Pinq Candy, Qerp Candy såsom Qlaire Green ved godt. Sneakersene passer også SQILL MINT, SQILL ROSE, Qomfy bred rosa og Riq lilla Til pasteltrenden.

Livlige farver med udtryk

I modsætning til de pastelfarver blev livlige, lyse farver også valgt til London Fashion Week 2022, som viser, hvor meget styrke der er i naturen. Dette inkluderer en intensiv lyserød og en lysegul grøn. Der er forskellige stærke brune og orange toner som jordagtige farver. Naturligvis bør vandet ikke mangle, hvilket altid er let at søge vej i naturen. Dette år symboliseres af en særlig intensiv blå og en let turkis tone.
Zaqq-Barefoot Shoes 4

Disse tendenser er også lette at implementere med Zaqq barfodesko
Ville vi være sammen med Taqq Brown eller Iviq Sierra? Disse modeller jord og symboliserer den rolige, afslappede og hyggelige side af din personlighed.

Det bliver mere spændende med de stærke vandfarver, der giver dig en legende lethed. Sørg for at se IVIQ TURQUOISE, IVIQ BLUE, Fliq Blue, Qnit hoppe på.

Zaqq-Barefoot Shoes 5

 

Klassiske farver, der er tidløse

Da trendfarver er afhængige af sæsonen, valgte Fashion Week også klassikere, der er absolut tidløse. Med hvid, beige og forskellige grå nuancer vil du også blive godt rådgivet i de kommende sæsoner og er stadig trendy.

Vores helt hvide sneakers Sloq White og Taqq White Du er garanteret at bære den højeste glæde i mange år. Du kan også finde mange grå og beige modeller i butikken.

Zaqq-Barefoot Shoes 6

<< Du kan finde alle Zaqq barfodesko til kvinder her! >>

<< Du kan finde alle Zaqq barfodesko til mænd her! >>


Kombinationen af ​​modsætninger, uenighed og kontrast i naturen er især populær i foråret/ sommeren 2022 og kan findes overalt i modeverdenen. Og efter den lange vinter kan nogle farve og kontrast ikke skade, ikke?

Nu bliver du spurgt. Foretrækker du at bruge det lette, delikate, smigrende pasteltoner, eller er de kraftfulde trendfarver nøjagtigt din ting? Ingen af ​​dem? Foretrækker du det klassisk og tidløst?

Uanset hvad du foretrækker, i vores ZAQQ -samling finder du din behagelige barfodesko, som nøjagtigt passer til din stil.

Zaqq-Barefoot Shoes 3


Ud over forskellige designs og farver har vi også en lang række forskellige materialer i butikken. Bomuld, vegansk mesh eller mikrofiberstof samt læder- og merinould fås som et valg.

Det er bedst at kigge efter din nye barfodesko, som ikke kun blev produceret bæredygtigt, men også forkælet dig med den maksimale komfort. Med Zaqq Barfoot -sko sprayer du med energi og positiv karisma, fordi komfort parret med et moderigtigt design bare sætter dig i godt humør.

Du er velkommen, føl zaqq.

 

<< Du kan finde alle Zaqq barfodesko til kvinder her! >>


<< Du kan finde alle Zaqq barfodesko til mænd her! >>


Tilbage til blog
1 af 3