LÆDER

Vores læder

Læder er ikke det samme som læder. For mange af dine nye Zaqq Barfoot -sko ville vi være glade for at bruge vores 2 mm premium jagtlæder. Jagtlæder er en speciel lædertype og er næsten ikke nyttigt i skoindustrien, da det er fremstillet meget komplekst og skal behandles især nøjagtigt. For os er de perfekte forudsætninger, fordi vi gennem vores produktion er i stand til at bruge dette højkvalitets læder til vores sko. En anden speciel funktion: Vores jagtlæder kan bruges på begge sider.

Den ene side har en smuk glat overflade med et naturligt ar og føles særlig behagelig på huden. Den anden side ligner et ruskindlæder og ædel i udseendet med en kompakt struktur. Dette gør læderet meget ufølsomt over for eksterne vejrpåvirkninger, er vand -repellent og er lettere at rengøre.

Med 2 mm tykkelse er vores læder en absolut undtagelse i skoindustrien. Kun nogle få producenter kan overhovedet behandle et så stærkt læder, fordi dette kræver manuel dygtighed på det højeste niveau. Jo stærkere det forarbejdede læder er, jo højere er kvaliteten af ​​skoene. Af denne grund kan vi også klare os uden en yderligere indre foring, flere lag af læder- eller metaløjet til snøring, fordi vores 2 mm jagtlæder er ekstremt tåresistent og ikke kræver nogen forstærkning.

Ved at bruge jagtlæder og blandingen mellem den glatte og fløjlsagtige side får hver ZAQQ -sko lavet af jagtlæder sin uforlignelige og uafhængige karakter.

bæredygtighed

For os som virksomhed betyder miljøbeskyttelse at producere med så lidt som muligt affald og dermed bæredygtigt at stole på naturlige, regenererende materialer og at gøre uden miljøskadelig kemi. Dette sker selvfølgelig, fordi vi er overbevist om det selv og kommunikerer det også med vores ansatte. Hvad betyder det for dig?

Dine ZAQQ -barfodesko er produceret i regionen. Så vi sparer os selv lange og ubrukelige transportveje. Takket være produktionen i vores produktion kan vi også være sikre på, at der ikke bruges nogen miljøskadelige eller endda skadelige stoffer til produktion. Som et eksempel er vores opløsningsmiddelfri lim, sålen lavet af gummi eller den eksklusive brug af naturligt læder.

Dette er også en grund til, at vores medarbejdere elsker at arbejde sammen med os. Du vil i sidste ende finde alt dette i dine nye Zaqq Barfoot -sko - en rigtig god følelse, ikke?

Da vi næsten udelukkende bruger naturlige produkter, er dine nye ZAQQ -barfodesko naturligvis biologisk og økologisk genanvendelige. Men inden du tænker over det, skal du kun bære dem i mange år. Og vi er sikre på, at du vil elske dem nøjagtigt som vi gør.