Eneste

Vores såler

Vores såler er lavet af gummi, selvfølgelig især for ZAQQ i Tyskland. På anmodning fås de i en lang række farver.

Rauguk har flere fordele. Sammenlignet med kemiske materialer fra de fleste konkurrenter er det for eksempel kendetegnet ved en af ​​de bedste slidværdier i branchen. For dig betyder det, at din ZAQQ -sål er meget holdbar, holdbar og tilbyder meget høj modstand. Derudover er gummi økologisk nedbrydeligt, har en meget god dæmpning, er lettere end sammenlignelige materialer og desuden utroligt anti -slip. Med det, uanset hvor du løber, har du altid optimal hold og beskyttelse. Raubuk er det perfekte materiale og første valg til dine Zaqq barfodesko.

Sidst men ikke mindst - perfektion i detaljer. Bare kig på din Zaqq barfodsko nedenfra. Vi implementerede endda vores idé om design på undersiden af ​​din Zaqq Barefoot -sko. Funktionen er uden tvivl, designet blev gennemtænkt til den sidste linje.

Zaqq en sål - barfodet sålZaqq One ​​Sole - Barefoot såler

Zaqq en sål

Vores Zaqq One ​​-sål gør dine fødder helt glade. Det er lidt profileret og har en patenteret poron © lang -term dæmpning.

Dette kører på en blød og absolut fleksibel sål, som kun er 3,9 mm tyk.

 

Modeller med Zaqq en sål:

ZAQQ Sneaker Sole

Sammenlignet med vores Zaqq One ​​-sål er sneaker -sålen blødere igen og giver dig således et særligt blødt udseende. Hvis du for det meste er på asfalt eller laver en masse sport, vil du elske denne sål.
Du genkender sneaker -sålen ved at se ZAQQ -bogstaverne på bagsiden.
Selvom sålen kun er 3,9 mm tyk, har den en let profilering, der sikrer den bedste glidemodstand.

 

Modeller med ZAQQ Sneaker Sole:

Zaqq udendørs sål

Med vores Zaqq udendørs sål er du godt udstyret til hvert eventyr. Det giver dig en masse greb om dine vandreture over pind og sten.

Arrangementet af de individuelle elementer, der falsker sig ind i hinanden som et puslespil, er på ingen måde utilsigtet. Det er også ønsket at opnå den bedste glidemodstand med høj fleksibilitet.

Zaqq udendørs sål er 3,9 mm tyk.

 

Modeller med ZAQQ udendørs sål:

Zaqq Terra Sole

Vores nye udendørs kollektion er udstyret med den nye ZAQQ Terra Sole.

Vi lægger meget tid i den nye Zaqq Terra -sål for at gøre dem perfekt perfekte. Vores mål var at udvikle en meget fleksibel sål, der er absolut ikke -slip på alle overflader.
Vi kan med stolthed sige, at vi absolut har fået succes, og at det giver dig mere greb end vores Zaqq udendørs sål.

Zaqq Terra -sålen er 5 mm tyk.

 

Modeller med ZAQQ Terra Sole:

ZAQQ Business Sole

Elegant sko uden salg? Er det muligt? Ja!!!

Det var ikke let at udvikle en sål, der opfylder alle kravene til en behagelig barfodsko og ser stadig helt elegant og stilfuld ud.

Med vores ZAQQ -forretningssål overskred vi os selv - en sål, der har det hele, og som let kan følge med de konventionelle forretningssko.

Højdepunktet i vores ZAQQ -forretningssål er det salg, der faktisk ikke er nogen. Du skal se nærmere for at bestemme, at det kun er hakket udefra ind i sålen, men sålen er absolut flad. En barfodet sko er ikke mere elegant!

ZAQQ -forretningsområdet er 3,9 mm tyk.

 

Modeller med ZAQQ Business Sole:

Zaqq flad sål

Navnet siger det hele, vores ZAQQ -flad sål er absolut flad og wafer -tynd, næsten som papir. Med kun 2,9 mm tykkelse giver det dig en uforlignelig følelse af barfodet.

For at give vores flade sål nok greb har vi grovet overfladen. Så du har vidunderlig støtte på alle overflader uden en profil.

Leder du efter den ultimative følelse af barfodet om sommeren? Så skal du teste vores flade sål!

 

Modeller med Zaqq flad sål:

Zaqq Light Sole

Indtil videre bruger vi kun vores ZAQQ -lette sål til nogle kvinders sandaler.

Hvis du stadig mangler fodmusklerne til at køre i meget tynde, meget fleksible såler, anbefales du godt med Zaqq -lys sål, fordi det er lidt tykkere end Zaqq -flad sål.

Selvfølgelig kan du også føle undergrundsbanen i denne sål, og selvfølgelig kan du rulle dine fødder ud.

ZAQQ -forretningsområdet er 3,5 mm tyk.

 

Modeller med ZAQQ lys sål: