Vores splinternye barfodede sko i guld og sølv

Unsere brandneuen Barfußschuhe in Gold und Silber

Med vores nye modeller kan du virkelig skinne igen i sensommeren. De barfodede sko i guld og sølv krydderer hvert tøj og er beviset for, at komfort og stil passer perfekt sammen.

Kort efter publikationen i butikken var nogle størrelser allerede udsolgt, dvs. adgang hurtigt, hvis du gerne vil drage fordel af disse feminine barfodesko om sommeren.

Gardin til de splinternye modeller: Qosmo Champagne, Qoqet Osiris, Uniqe Silver og Qatar White!

 

Qosmo Champagne-din barfodet loafer med stil

Klassiske loafers er for borgerlige for dig? Som en kosmopolitisk værdsætter du ukonventionel stil, der stadig er elegant? Så er vores Qosmo -champagne din nye komfortable loafer! Skimrende, ligesom Champagne, der flyder ned på glasset, bringer han den bestemte glamour ind i dit look. Man kunne næsten glemme, at en behagelig barfodsko er skjult bag den skinnende facade. Qosmo Champagne er din nye barfodede loafer, som garanteret sikrer specielle øjeblikke!

Barfuss-Laafer-Qosmo Champagne

Til Qosmo Champagne - klik her!

 

Qoqet Osiris - De forførende barfodede sandaler

Fast og forførende, vores Qoqet lever op til sit navn! Med disse barfodede sandaler får du det, du vil!

Det specielle snit af denne barfodede sandal gør hele dit udseende utroligt feminint look. Det bløde Nappa -læder i en blank guldtone skaber resten. Hvem siger, at barfodede sko ikke kan se utroligt sexet ud? Qoqet Osiris er mystisk forførende og alligevel helt behagelig.

Barefoot Sandals-Qoqet Osiris

Til Qoqet Osiris - klik her!

  

Uniqe Silver - Dine unikke barfodede sandaler

De unikke barfodede sandaler til unikke kvinder, vores uniqe sølv er en drøm på varme sommerdage. Det raffinerede forløb af stropperne ser særligt feminint ud og sikrer på samme tid optimalt hold. Uniqe er ikke kun absolut unik, det udstråler også et godt humør. Han får dig til at skinne med sit look og gør dit sommerantøj til et øje.

Barfodet sandal universitet sølv sølv

Til Uniqe Silver - klik her!

 

Qarat White - Dine legende barfodede sandaler

Nogle gange skal det bare være lidt mere! Qatar er glamorøs og forbeholdt på samme tid med ædelstedet indrammet i læderet. Med disse barfodede sandaler er du altid godt klædt om sommeren, fordi det er særligt feminint på grund af det legende design.

Barefoot sandaler-Qatar White

Til Qarat White - Klik her!

 

Nu bliver du spurgt? Hvilken ny barfodet sko -model kan du virkelig lide? Hvilke barfodede sko vil du have i en anden farve?

Skriv os i kommentarerne. Kun hvis vi kender dine ønsker, kan vi producere barfodede sko i fremtiden, der møder dine ideer.

Et par overraskelser venter på dig i år, indtil da ruller vi ærmerne op og fortsætter med at arbejde hårdt.

Dit ZAQQ -team

Tilbage til blog
1 af 3