Derfor skal du stole på barfodede sko under sport

Darum solltest Du auf Barfußschuhe beim Sport setzen

Uanset om jogging, vandreture, fitness eller indendørs sportssport - sportssko producenter antyder, at du har brug for en bestemt højprestationssko til enhver sport. En rigtig god sportssko har brug for salg, dæmpning og understøttende elementer? Ikke engang tæt på! I denne artikel forklarer vi dig, hvorfor det modsatte er tilfældet, sko med stærke spjæld kan skade kroppen, og hvorfor vores sko er den rigtige til næsten enhver sport.

Barfouse er den mest naturlige type transport, der kan forestilles, og alligevel er vi afhængige af sko i dag, hvor den ene forekommer mere innovativ end den anden. Dette giver ikke nødvendigvis mening, især når det kommer til sport. En undersøgelse af Evolutionsbiolog Daniel Liebermann fra Harvard University fra 2010 fandt, at moderne sko er ansvarlige for adskillige ortopædiske problemer. I undersøgelsen fandt Liebermann, at barfodede løbere først vises med den forreste eller midtfod, mens de løber, men løbere med dampede sko med hælen. De barfodede løbere satte muskuloskeletalen mindre. Samlingerne og knoglerne kæmpes paradoksalt nok med dæmpede sko, når de løber.

Hvad gør barfodede sko specielle inden for sport?

Sport barfodede sko som Zaqq, som det er for begge Mænd såvel som for Damer giver, har sat sig selv til fødderne så meget Bevægelsesfrihed at tilbyde som muligt. det  Gives absolut til disse sko - intet presses her! Dette betyder, at den naturlige løbende bevægelse kan understøttes bedre, og tæerne gør det, de er beregnet til. I løbet af dette er sofistikerede dæmpningselementer derfor temmelig dispenseret med.

<< Opdag løbeskoene til mænd >>

Med ZAQQ -sportsskoene - som med alle andre sko fra os - gælder dette Nul salgsprincip. Vores sko har ingen højdeforskel eller hæl mellem balle og hæl, hvilket bekræfter den korrekte rullende og forekomst. Så du kan først vises over forfoden og ikke over hælen for klassiske sportssko som sædvanligt.

Vores sko er også forårsvægte. Med 200 g (størrelse 41) er du markant under vægten af ​​velkendte sportssko -producenter som Adidas, Nike og Co. Dine fødder er ikke specielt indlæst!

<< Opdag løbeskoene til kvinder >>

Løbesko fra Zaqq-Hive din træning til et nyt niveau!

Spiqe Red Black 2

Vi har en masse modeller i en etage, der understøtter dig, hvor sport og giver din fod og hele muskuloskeletalen tilbage til de naturlige bevægelsesmønstre. Vores Spiqe i farverne Blå sort og Rød sort Tilbyder alt, hvad en god sko har at tilbyde til sporten: høj komfort, selv med lange afstande, åndbar og ekstra tynd indre foring samt en meget fleksibel, ikke -slip og slid -resistent gummisål.

Bliv langsomt vant til din nye træningspartner!

Men vær forsigtig: Hvis du vil træne med vores sko i fremtiden for at tilbyde din krop på lang sigt, må du ikke skynde dig noget! Dine muskler, sener og ledbånd er sandsynligvis stadig vant til at blive understøttet og dampet - så du er hidtil blevet taget væk fra arbejdet. Så din krop har brug for tid til at vænne sig til de nye omstændigheder og opbygge din egen modstand igen. Så du skal give din krop mindst tre måneder for at vænne dig til dine barfodede sko trin for trin, før du skifter til den helt til din træning!

Denne gang er det værd, for i sidste ende vil din krop være stærkere end nogensinde! Du er velkommen, føl zaqq!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

1 af 3