Hvorfor køre barfodet og barfodede sko er så sunde

Warum barfuß laufen und Barfußschuhe so gesund sind

 Vi er født uden sko, kan køre perfekt barfodet og dermed udvikle en naturlig og fælles venlig gåtur. Imidlertid er dagens liv ikke rettet mod at gå barfodet hele dagen.

ZAQQ-BAREFOOT SHOES PICANT

Hvorfor vi ikke længere kører barfodet

Hvis du ikke kun løber barfodet på stranden eller på engen, men ved alle aktiviteter ser du på en vinkel og ofte stemplet som spinnere, frafald eller hippie. At køre barfodet er simpelthen ikke socialt acceptabelt. Den underjordiske, vi kører, er selvfølgelig sjældent. Snarere kører vi i øjeblikket på asfalt og er derfor nødt til at beskytte vores fødder mod skår, spidse kanter eller opvarmede sten ved hjælp af sko.

På hård asfalt, keder en spids sten eller en pind meget lettere sig i vores hud end på den naturlige skov eller eng jord, som altid giver lidt. Så vi har brug for tilstrækkelig beskyttelse til vores fødder!
At bære barfodede sko er den variant, der kommer tættest på at gå barfodet. Når du har haft barfodesko, er du garanteret ikke at gøre uden det. At bære barfodede sko har enorme fordele!

Barefoot sko sandal cliq

Hvilke ændringer ved at bære barfodesko?

Bare tag dine løbesko af og jogging barfodet. Du vil hurtigt indse, at du aldrig lander på dine hæle. Vi ved ubevidst, at det vil skade! Vores passage er designet til først at tage på ballerne. Dette er nøjagtigt, hvad vi automatisk gør, når vi løber, når vi udelader skoene - en slags urininstinkt, der beskytter os mod skader.
Små børn, som du ikke tiltrækker sko, når du lærer at gå, gør netop det. De vises først på bolden, før de ruller ud foden til hælen. Desværre trænes denne naturlige bevægelse af vores moderne sko. Vi lander ikke længere på bolden, men mest på hælen. Dette forstærkes igen, når du bærer salgssko. Mange stempler bogstaveligt talt deres hæle i jorden.

Barefoot sko Qore

Med denne gang, der er unaturlig for os mennesker, bruges færre muskler. Trinnene kan tages markant længere, hvis du først sætter foden på hælen. Som et resultat skal du tage betydeligt færre skridt for den samme rute end med den naturlige Bale -bande. Gennem chok -dampende egenskaber ved de moderne sko, kan leddene og rygsøjlen udholde den hårde rullende over hælen godt - men nogle gange ikke! De fleste af dem har ingen problemer med det i en ung alder. Med stigende alder lider imidlertid mange mennesker af ledssmerter.

Mange ved ikke, at denne smerte kan relateres til den unaturlige passage. Dette medfører tab af vigtige fastholdelsesmuskler, der beskytter vores ledapparat og den større belastning på grund af utilstrækkelig dæmpning.

Strømper barfodet sko SOQQ

Barfussboot Equity 

 

Tilbage til den naturlige gåtur med barfodede sko

Barfodesko omtales ofte også som minimale sko. De har en meget tynd og frem for alt fleksibel sål. Du skal sikre dig, at din fod bruger alle de muskler, der også bruges, når du går barfodet. Desværre har mange mistet nøjagtigt disse muskler eller udviklede sig ikke engang i barndommen ved at bære sko. Derfor skal du langsomt vænne dig til barfodede sko.

Giv din fod- og benmuskler tid til at udvikle sig. Efter overgangen vil du helt sikkert føle ændringer på din krop. At køre barfodet eller køre de rigtige løb i barfodede sko beskytter vores led i vores fødder, ankler, knæ, hofter og rygsøjlen.
Vores krop har installeret naturlig stødabsorption. Når vi går tilbage til at gå, er dyre høje -tech -sko med sofistikeret dæmpning absolut overflødig og endda kontraproduktiv! Det er meget vigtigt, at du tager kortere skridt for at kunne vises på bolden. Hvis trinnene er for lange, er dette ikke længere muligt, og du lander uundgåeligt på dine hæle.

Barefoot boot qice

Det er som alle andre rutiner, du vil træne. Du skal forblive konsekvent på bolden og træne den naturlige gang igen og igen, helst hver dag. Derefter på et tidspunkt ændres du automatisk og behøver ikke længere at være opmærksom på at køre ordentligt. Bale -banden bliver din nye rutine.

Du kan forberede dine fødder på barfodede sko især godt ved faktisk at køre barfodet så ofte som muligt og bedste under jorden. I begyndelsen er en blød eng eller en sandstrand velegnet. Hvis du er vant til det, kan du altid prøve nye underlag.

Barfuss Sneaker Qnit

Pludselig mere smerte, når du bærer barfodede sko

Det kan ske, at du får muskel- og ledssmerter i de første par dage. Den første er et positivt signal, fordi du bygger muskler, der blev atroferet af den unaturlige gang. Ledsmerter er dog et advarselssignal!
Mange begår den fejl, de kører i barfodede sko så meget som før, dvs. hård på hælen. Da mange barfodede sko ikke har dæmpning, øges intet, og stresset på leddene øges enormt.

Vores ZAQQ -barfodesko er perfekte til skift.

Vores såler er supertynde og fleksible, men har stadig en meget let dæmpning. Dette gør det lettere for dig at skifte fra hælen til balancen. Det er helt normalt for dig at ende på din hæl igen og igen, når alt kommer til alt har du gjort det i årevis. Træning af denne vane tager noget.

Med vores minimale dæmpning beskytter du stadig dine led, hvis det ikke skulle fungere med balle i starten. I vores Zaqq Barfoot -sko får løb en helt ny kvalitet. Du føler overfladen og tager dine omgivelser meget forskellige. Du beskytter dine led og din rygsøjle og danner optimalt de muskler, som hele vores muskuloskeletale system har brug for for at forblive smidig og sund.

Nu er der ingen ryg, så du kan rummage gennem vores sortiment. Vi har ikke kun den rigtige barfodede sko til dig til sport og udendørs, men også til forretning og alle daglige aktiviteter.

Du er velkommen, føl zaqq.

Barefoot sko bådkvintic

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.

1 af 3