Barfodet rundt om i verden med Zaqq

Barfuß um die Welt mit ZAQQ

Vores kunde Corina har allerede været rundt om i verden med hendes hiqes.

Tak for denne smukke oplevelsesrapport. Vi ønsker dig en masse spændende ture på komfortable Zaqq -såler.


Vil du også sende os en rapport om offentliggørelse?

Skriv derefter til os:
we@zaqq.de

ZAQQ-BAREFOOT SHOES EXPARTER-FRANC-POLYNESIA


"... barnet har brug for indskud ..." Det sagde meget tidligt ... så mine fødder var altid en "byggeplads" i hele hans liv. De var altid elegante, når de dansede, men i hverdagen blev det altid meget smertefuldt, når stien skulle være længere.

Der var altid kun en måde, hvorpå mine fødder var "fredelige" - hver gang jeg var barfodet. Men selvfølgelig er dette ikke altid muligt på en vandretur eller i hverdagen. Og efter utallige, forskellige indlægssåler, og år senere stødte jeg på ordet "barfodede sko" og tænkte "hvad?"


Jeg prøvede dem og fandt de første, som jeg også havde meget flot, men ikke egnet til off -Road og "nub -lignende" -profilen var hurtigt udløbet .... Og så skubber jeg derefter på Zaqq. Valget var stort, og de sko, jeg opdagede, så bestemt mere robust ud. Nå, et forsøg er det værd… .tja, og hvad kan jeg sige?! Disse sko bar mig rundt i verden, og jeg har ikke haft nogen problemer siden da. Bare fedt. Hvad gjorde skoene? Se her:

De var….

 • … .An strandene i det franske Polynesien (se 1. billede)
 • …. Hoch til Ross i Costa Rica… .in af Namibia -ørkenen
ZAQQ-BAREFOOT SHOES RIDE-COSTA-RICAMLVLS2VLUIEMR

 

 • …. I ørkenen af ​​Namibia
 •  

  ZAQQ QQ-Barfusschuhe Experience Report-Namibia  ... på forskellige vandreture
  ZAQQ QQ-barfusschuhe Eksperatoplevelsesrapport spanienkag20ps3jnrx8

   …. I haverne i Spanien
   Zaqq-Barefoot Shoes Experience Report-Gaerden-Spania

    …. På sporene fra Maya i Mexico
    ZAQQ-BAREFOOT SHOES Experience Report-Mexico

     …. I hulerne i Kappadocia
     ZAQQ-BAREFOOTING SHOES EXPARTER Report Coat of Arms3

     • …. Men nogle gange…. Merch Times var det tid til at tage de bedste barfodede sko :-) (på stranden i Seychellerne)
     ZAQQ QQ-Barfusshufe Information Insycheles

      Tilbage til blog
      1 af 3