Mine barfodede sko til enhver lejlighed: Sqy White

Meine Barfußschuhe für jede Gelegenheit: SQY White

Vores kunde Valentina var allerede begejstret for hendes ekspreqs. Til sommeren halvt år blev hun forelsket i den sportslige barfodsko SQY White.

Tak for denne smukke oplevelsesrapport og mange komfortable ture med dine nye barfodesko.


Vil du også sende os en rapport om offentliggørelse?

Skriv derefter til os:
we@zaqq.de

Sqy-white-3erdblnku5rjqa


Hvis jeg kun kunne have en sko, ville det være min nye SQY White! Denne barfodede sko overbeviste mig absolut. Men det er bedst at fange i begyndelsen. Jeg bestilte mine første ZAQQ -barfodesko sidste år, efter at jeg behandlede emnet i detaljer. Da jeg kun vil eje meget få sko, skal det være en halvhøj og frem for alt vandtæt vandrende sko, der ikke ligner udendørs. Jeg rummede hos forskellige udbydere, men jeg sad fast ved Expeq Vegan Marone Waterproof. Og hvad kan jeg sige, jeg var begejstret. Denne sål er dejlig og gribende og løber vidunderligt blød.
Sqy-White 2elrf2x7qfkva0
Derfor skal min sommerhalvdel have denne sål. Sqy White fangede straks mit øje. Som en løbesko i ZAQQ -butikken ser den også absolut velegnet ud til daglig brug takket være dets hvide materiale. Så jeg ramte to fugle med en sten og kan tiltrække denne barfodede sko både i byen og på sportsaktiviteter. Derudover er Sqy White også vegansk, hvilket var særlig vigtigt for mig, da jeg valgte.
Sqy-White 4qv7wwpr79os9
Efter to uger med intensiv løb i denne barfodede sko, er jeg lige så begejstret som med den første generalprøve i min lejlighed. Let, fleksibel og universelt anvendelig, min nye yndlingssko til enhver lejlighed.

 

Detaljer om Sqy Barefoot Shoe White

Denne barfodede sko behøver ikke at blive sammensat, hvilket er en stor fordel for mig. Et elastisk bånd er fastgjort til toppen af ​​det elastiske meshvæv, så skoen sidder godt. Mesh -stoffet opbevares i en ufølsom grå tone. Du kan ikke se hvert sted på dette, hvilket er en anden fordel ved ture gennem naturen.
Sqy-White 5ed4DIQBME53PV
Et hvidt lag sys på ydersiden omkring mesh -stoffet, der ligner læder, men er lavet af vegansk materiale. Det kan tørres vidunderligt. Både græspletter og mudder kunne fjernes uden problemer. Skoelacerne er faktisk elasticestics, der giver den barfodede sko et bedre look. Du kan også trække dem nærmere eller knude nedenfor, hvis skoene er for langt. For mig sad den barfodede sko optimalt fra starten. Inde i indersiden er et turkis, meget fint tekstillag syet, som optisk passer til hvidgrå meget pænt. Du kan dog ikke se dem, når skoen er klædt.
Sqy-White 6cedwgz1JS74KU
Hvor bærer jeg SQY overalt? Som allerede nævnt ser SQY ikke ud som en typisk sportssko. Derfor bærer jeg disse barfodede sko til at arbejde. Da jeg har kørt 5 km ind på kontoret i nogen tid, er jeg især glad for at have fundet en sådan hyggelig sko. I weekenden sættes denne barfodede sko gennem dens tempo. Jeg har lavet flere lange ture gennem marker og skove, og jeg er stadig begejstret.

Nu har jeg fundet min kolde sæsonsko med Expeq og min gode vejrsko med SQY. Kun et par sandaler til midtsommer mangler! Men de vil også flytte ind hos mig snart.

Tilbage til blog
1 af 3