Slip ind og føl dig godt - Zaqq Barfoot Shoe Roqq Trail sort

Reinschlüpfen und wohlfühlen - der ZAQQ Barfußschuhs ROQQ Trail Black

Denne oplevelsesrapport sendte os alvorligt fra Schweiz. Han er glad, hver gang han lægger sine Zaqq barfodesko på. Og vi er desto mere glade!

Tak seriøst for dine ord. Vi ønsker, at du fortsatte gode ture med vores udendørs sko rooq trail sort.

Vil du også sende os en rapport om offentliggørelse?

Skriv derefter til os:

we@zaqq.de

På jagt efter en let vandresko, der inkluderer anklerne og er behagelig at bære i sommertemperaturerne, endte jeg med Zaqq Roqq Trail. Før det havde jeg prøvet sko fra andre udbydere, den rigtige sko var ikke der.

Jeg bestilte det i størrelse 47. Min "normale" størrelse er 45, jeg har en fornemmelse af, at mine fødder har brug for mere plads efter cirka to år.

Leveringen var straks. Jeg er altid overrasket over, hvor hurtigt det fungerer, fordi jeg bor i Schweiz. Min første tanke, mens jeg prøvede det, var at "glide ind og føle sig godt", som det skulle være med en sko.

Experience-ZAQQ-ROQ-3ZGWBSS5YYYY8FSAOplev ZAQQ-ROQQ-2
Oplev zaqq-roqq-1g6kw9y4vhe8ua

Skoen er let, meget behagelig og klemmer bogstaveligt talt mine fødder. I de sidste to måneder har jeg testet det i vid udstrækning, hvad enten det er på en vandretur i Chiemgau Alper, i det indre af Portugal eller her i Schweiz. Intet klemmer eller kramper fødderne, det er ikke -slip og meget behageligt at have på sommertemperaturer.

Jeg føler mig sikker i mine sko. Jeg laver en dobbelt knude, mens jeg er snor, ellers vil knuden være glad for at opløses. Det er ikke vandtæt, hvilket ikke er muligt med materialet. Skoen er let at pleje, normalt er en børste eller en fugtig klud nok. En imprægneringsspray beskytter mod fugtige enge, men heller ikke i timevis.

Det lyder måske underligt - jeg er glad, hver gang jeg tager på mine sko.

Tilbage til blog
1 af 3