De 4 sæsoner i Zaqq -sko

Die 4 Jahreszeiten in ZAQQ Schuhen

Eva har allerede haft en masse erfaring med at bære barfodesko. Din nye Expeq Wide er hendes 4. Zaqq -sko, som hun ikke ønskede at opbevare i starten. Efter den første tvivl var det stadig stor kærlighed. Siden da har hun lavet mange ture med de barfodede sko og er begejstret.

Eva, vi ønsker dig meget sjov med dine Zaqqs.


Vil du også sende os en rapport om offentliggørelse?

Skriv derefter til os:
we@zaqq.de

Zaqq-Barefoot Experience Report-4


Kun den blotte fod alene kan være - barfodet og 100% åndbar og vandtæt. Men gode sko kan også give os en rigtig god følelse. Ligesom et uendeligt antal kvinder lider af kolde fødder, og så tænkte jeg, at jeg ville prøve det. At bære så lidt sko som muligt på dine fødder, og hvis tæerne har nok frihed og er mere aktive, er dette bestemt en fordel. Først og fremmest, når jeg arbejdede med mine første tåsko, der stadig bærer mig gennem virksomheden farverig efter 13 år. I mellemtiden har jeg utallige par på barfod / minimumssko og sandaler fra 11 producenter, der beskytter mine mirakelfoci, når det ikke er muligt.

Zaqq-Barefoot Experience 3Ved en tilfældighed på udkig efter en sandal, som også er bærbar til tøj, kom jeg over Zaqq Cliq, en elegant minimal læderskønhed, der er absolut behagelig at bære om sommeren. Og så kom Peaq Broque Cognac som en udvidelse, hvis det barfodede look med lange bukser ikke skulle være så slående. I øvrigt er dette mine yndlingssko, når jeg går ekstremt længe i byen eller på asfalten, da den brede tåboks altid tilbyder nok plads til tæerne, hvis foden svulmer som normalt. Sæsonerne passerer, og jeg ville nu også have en skomodemodel til vandreture og vinter hverdagen for efteråret og vinteren. Jeg vandrede i de østrigske bjerge hver weekend om sommeren og for det meste barfodet eller så minimal som muligt. Vinteren er altid mit største problem, da tæerne kan lide at blive istapper og tykke sokker og tænder frihed er vigtige, Zaqq Online Shop blev igen gennemsøgt. Så jeg snuble over denne model på grund af den brede tåboks, ikke -slip -sål, og denne model er også vandtæt.

 

Zaqq-Barefoot Experience-6Expeq bred grå vandtæt
Nej, ikke kærlighed på det første trin - jeg kunne ikke lide det i begyndelsen. For meget sål - for høj - for stiv - bare en grå mus. "" Pas ikke i, og derfor landede han endda 3 gange i skoboksen for tilbagevenden, men han forblev. Ingen idé om hvorfor, men jeg gled ind igen og igen og derefter den første vandretur. Det blev konstant sammenlignet med andre modeller, og dette par havde det ikke let med mig. Vi er vokset sammen i løbet af månederne, og nu finder jeg denne sko virkelig så strålende.
Som alle ZAQQ -sko er denne model også meget behagelig i begyndelsen, og du nestler dine fødder virkelig over tid. Hvad der generede mig i begyndelsen, hældelen af ​​sålen, som ikke er så fleksibel, nu finder jeg det fremragende, fordi hælen forbliver stabil i position, og forfoden kan skrue ind som i spiraldynamik, hvilket sikrer optimal stabilitet. Udendørs sål har et enormt greb, jeg testede alt, hvad der er glat og ustabilt i naturen, fra våd mos på klippebiter, fugtige rødder og skovpassager, enkle via ferrataer i et let snefald og via iskolde stier (med Grödel) om vintervandring .

Zaqq-Barefoot-11


Vandtæt: Ja, skoen, der holder sig tæt, når vandrestier er grødet, snedækket, men jeg var ikke i det tyngste regnvejr endnu, men i dette tilfælde har jeg også et par vandtætte sokker med mig. Og fordi denne sko er så bred, var jeg i stand til at bære tykke sokker og/eller varme aflejringer om vinteren og stadig havde plads nok, så tæerne kunne bevæge sig. Da temperaturerne gik op til frokost, indviede jeg sæsonen for at gå barfodet i lang tid. Derefter var jeg for doven til at tage på mine sokker og Expeq igen, så jeg forlod mine sokker væk og gik bare barfodet i mine sko, ikke kun var det overraskende blødt og behageligt, og jeg opdagede også det bedste af disse sko for mig.
Når man flyttede ud, kom den indre foring ud, fordi den kun er syet på toppen øverst. Den indre foring sættes på ydersiden, og skoen kan derfor tørre optimalt, uanset om det er hjemme eller på vej. Nej, det indre foring forbliver i position, når man bærer skoene og glider ikke. Til sommerstigninger er disse sko lidt for varme for mig, og hvor godt Zaqq har Expeq midt i sin rækkevidde.

Zaqq-Barefoot Experience 7


Konklusion: Ja, der er modeller fra andre producenter, hvor sålen er tyndere, mere fleksible, skoene er lettere i vægt, men ingen af ​​mine andre modeller er, som min kæreste sagde, når man prøver på, "føles som en handske". Det blev også overvældet af min bløde smukke Peaq -brokke cognac og Expeq bredt, som vejer Gr. 39 - 652 g og Quiq Trail Gr.38 - 396G

Om sommeren planlægger jeg en lang -ugers lang vandretur via Alpina i de schweiziske bjerge, og til denne vandretur testede jeg alle de modeller, jeg har. På trods af lidt mere vægt vil jeg bære Zaqq Quiq Trail Blue i godt vejr, da de ikke kun har den succesrige udendørs sål, men også har denne underlige indre foring i begyndelsen. Men dette var også meget overbevisende i den praktiske test, fordi det tilbyder en vis modstand, og foden glider derfor ikke i skoen på stejle bjergpassager. I regnvejr beskytter den mindre bror Expeq mine fødder, fordi det er vandtæt, ikke -slip, og den indre foring i solen kan optimalt tørre. Andre modeller vil helt sikkert lande i min skohylde over tid, fordi den er fremragende.

Tilbage til blog
1 af 3