Kærlighed i det første trin med Zaqq Yorq Barefoot sko

Liebe auf den ersten Schritt mit ZAQQ YORQ Barfußschuhen

Vores kunde Judith sendte os følgende rapport om hendes oplevelser med vores barfodede sko. Vi er overvældede af linjerne og mange tak.

 

Vil du sende os en rapport om offentliggørelse?

Skriv derefter til os:

we@zaqq.de

 

 Experience-ZAQQ-Barefoot Shoes-Yorq-4pgfx5dwwu53k4 

Af en sand historie

"Vil du prøve ???". Denne gang handlede det ikke om et saftigt stykke chokoladekage. Jeg gik med min bedste ven, da hun fortalte mig om sine første barfodede sko med lyse øjne. Da de så ekstremt iøjnefaldende ud, havde jeg ikke set nogen grund til at tackle dem på deres fodtøj. Undskyld!

Indtil denne dag må jeg også erkende, jeg havde aldrig hørt om denne slags sko. Det lød underligt, og jeg var usikker på, hvad jeg kunne forvente. Nå, jeg ville ikke dø af det ...

Da min kæreste også er elskelig og absolut ekstraordinær (hvem kører en hest til arbejde?) Og alt, hvad der inspirerer hende, temmelig cool og trendy, var jeg enig og vi udvekslede - men kun den rigtige sko. Jeg ville være på den sikre side. Da jeg klækkede ind, og skoljagerne var bundet, løb jeg, og så skete det ...

 

Experience-Zaqq-Barefoot Shoes-YORQ-3

 

Hvordan den første barfodede sko ændrede mit liv

... Jeg var blændet. Ikke fordi jeg ville være faldet. Haha! ingen Fordi jeg bar to forskellige sko, var jeg i stand til at finde en direkte forskel. Mens min egen sko opfangede min fod, havde mine tæer og balle i den barfodede sko nok plads. Skoen var ekstremt blød og beliggende perfekt på min fod. Han var hyggelig blød og meget lys, som om jeg overhovedet ikke havde nogen sko. Men han var der! Jeg kunne se ham?.

Men det faktiske højdepunkt, gennem hvilken jeg ikke kunne vride min entusiasme, var den superfleksible og bløde sål. Hvert trin lad mig føle undergrundsbanen. Med store øjne og åben mund var det kun en tanke, der blev skudt ind i mit sind: Jeg blev forelsket.

Jeg har elsket at gå barfodet siden barndommen. Vi havde en stor have. Han var mit udendørs legerum. Der var jeg i stand til at finde ud af verden med mine fødder. Det bløde græs, The Angular Stones - som glødede fræk om sommeren - for at føle det fine, kilende sand og de ridsete børster af vores float - det var altid et fantastisk eventyr.

I minderne havde jeg nu lagt på den anden barfodede sko, og jeg var sikker på: Min kæreste ville aldrig få det tilbage.

Åh nej, der var stadig et problem ...

 

 

Det undertrykte ønske om barfodede sko

Selv hvis jeg kort tænkte på, hurtigt (og stor, mega, ekstremt behageligt!) Træder for at kigge efter bredden, så jeg endelig kan kalde skoene mine egne, så jeg afviste denne forfærdelige tanker og gav selvfølgelig skoene tilbage. Venskab for evigt.

Men hvordan gik det videre? Hvad skete der med min store kærlighed til barfodede sko?

Vi havde faktisk mistet os selv i et par år - den barfodede sko og mig. Årsagen var ikke den form på det tidspunkt, som nogle mennesker følte at vænne sig til. Nej, dette er simpelthen formen på vores fødder. Da vores krop i sin helhed er et æstetisk mesterværk, er vores fødder også perfekte. Så hvorfor ikke bære en sko, der svarer til den oprindeligt udtænkte kontur? Dette er også meget sundere og forhindrer en forkert justering af tæerne og dermed yderligere sundhedsmæssige problemer. For eksempel er denne forfærdelige og almindelige væsen den Vuxal Hallis, No, Hulla Vaxis, Axel Valgis eller var det Hallux Valgus? Alligevel har jeg kæmpet med det i mange år. Høje hæle var mit undergang. De kan hvile i fred.

Nå, tilbage til det faktiske problem med min kærestes sko: det var ... designet. Skoen var absolut intet-sofistikeret, udtryksløs, uspektakulær. At "bestemt noget" manglede. Noget særligt. Denne "wow" eller "Boah", der gør dig muntert bifald. Jeg ved, at det ikke altid behøver at være ekstravagant. Men nogle gange!

Og desuden: Hvis jeg skal låse mine fødder (barfodet for at arbejde? Bedre ikke ...), skal du i det mindste være smuk. Som om du boede i dit eget lille palads? . Så ønsket om den perfekte barfodede sko slummede i mig, og en dag skulle endelig ammes ...

 

Experience-Zaqq-Barefoot Shoes-Yorq-1
Experience-Zaqq-Barefoot Shoes-YORQ-5

 

Kærligheden til barfodede sko, som antages at gå tabt, genopdaget

Efter år, kærlighed til barfodede sko blussede op igen. Endelig!

Min forskning viste, at barfodede sko eller de såkaldte “minimale sko” nu var fortsat med at etablere sig på markedet. Så jeg gennemsøgte forskellige online butikker fra velkendte barfodudbydere. Jeg mødte Zaqq. Og fandt, at der er kreative sind med et blødt sted for bæredygtighed og design, der hævder at skabe noget specielt. Funktionalitet møder design.

Resultatet er en række modeller. Jeg behøvede ikke at gøre det uden noget mere. Der er ballerinas, forretningssko, hjemmesko, moccasins, udendørs sko, løbesko, sandaler, blonder -op sko, soksko, støvler. Selv sneakermodellerne varierer: Times Highop eller Mid-Cut. Den brede vifte af barfodede sko -typer lader mig se på min tablet.

Hvorvidt dynamisk, elegant, ekstravagant, eksotisk, klassisk, afslappet, sofistikeret, retro, romantisk, sporty - der er enhver stil, i enhver farve. Om monokrom eller glad farverig. Om metallisk skinnende eller faktuel og ren.

Eyecatcherne deltager også. Farverige såler og skolisser, glitrende stenapplikationer, skinnende paljetter, blomsterbroderi, ædel blonder, kølige nitter, sølv- og guldstropper, flettede stropper.

Så jeg havde drømme og ideer om de perfekte barfodede sko. Zaqq vækkede mig og gjorde det klart for mig: Mine drømme virker ikke kun virkelige, de er!

Selv min elskede løbende sål - højdepunktet for enhver barfodet sko - tilbydes i forskellige variationer. Med eller uden dæmpning (dette har intet at gøre med madlavning, men med funktionen af ​​at absorbere den kraft, der opstår, når den forekommer) og forskellige styrker af sål og profildybde.

Undskyld, tilbage til historien. Så jeg slap der og længtede efter den første egen barfodede sko. Hvis et andet problem ikke var opstået igen: Jeg opdagede et ekstremt mange specielle og udtryksfulde design på Zaqq, som jeg forlod, så jeg vidste ikke, hvordan jeg nogensinde skulle betale for disse sko i et liv. Nå, så jeg valgte "mindre er mere". Og så fandt jeg min absolutte favorit barfodsko ... Yorq.

 

 

Begyndelsen på en stor kærlighedshistorie til barfodede sko

Endelig holdt jeg skoboksen i mine hænder og åbnede den i langsom bevægelse. Tror du, jeg er skør? Ja, åh, nej! Jeg synes bare, du skal nyde hvert sekund, hvis du har valgt den rigtige. Så det fortsætter. Det dybe sorte tissuepapir kom frem, som jeg foldede op lige så omhyggeligt og knitrende. Og der var han. Mit objekt med lyst. Min første barfodede sko. Min elskede!

En smuk midtskåret båd, som blev dygtigt iscenesat af kombinationen af ​​den fineste ruskind og nappa-læder. Et smykke lavet til mig i håndværk perfektion. En lille retro og alligevel absolut opdateret. Ved nærmere undersøgelse bemærkede jeg et andet højdepunkt: den optiske hæl. Så det ligner lidt en forretningssko i kappen af ​​en bagagerum. Godt tænkt ned til den mindste detalje.

Min første gåtur med min "nye" var selvfølgelig en drøm. I øvrigt behøvede jeg ikke at løbe i skoen eller langsomt vænne mig til at køre med barfodede sko. Hvorfor også? Jeg behøver ikke at vænne mig til barfodet.

Og igen blev jeg opmærksom på: vores fødder bærer os tusinder af kilometer gennem vores liv og tjener derfor kun det bedste. Jeg vil ikke have nogen andre sko længere. Til det nød jeg følelsen for meget, mens jeg løb.

Så nu, hvor jeg næsten har solgt hele mit interiør for at forkæle mig med min nye lastbil og have flere barfodede sko som retter i lejligheden, kan jeg endelig læne mig tilbage lykkeligt og tilfreds. Nej, det var selvfølgelig bare sjovt. Jeg har nøjagtigt et stykke retter mere end barfodede sko.

Min konklusion: Med den perfekte barfodesko kan du føle og nyde livet endnu mere.

 

Experience-zaq qq-Barefoot Shoes-yorq-6djhbg32oungp

Tak Judith for denne store rapport om vores barfodede sko. Vi ønsker dig kærligheden til vores Yorq holder en hel skobue. Men for at være ærlig er vi ikke i tvivl.

Hvordan var din første oplevelse med barfodede sko? Var der også en kærlighedshistorie? Schwelge i minder og kan lide at efterlade en kommentar med dine oplevelser. Har du også et ZAQQ -yndlingsdesign? Vi er begejstrede.

Selvfølgelig er du også velkommen til at sende os en detaljeret rapport om udgivelse. Skriv til os:

 we@zaqq.de

Du er velkommen, føl zaqq.

Tilbage til blog
1 af 3