Qollins Brown - min nye chelsaboot til enhver lejlighed

QOLLINS Brown - mein neuer Chelseaboot für jede Gelegenheit

Vores kunde Stefanie sendte os denne smukke oplevelsesrapport om vores Chelsea Boot Qollins. Hun er begejstret, selvom hun på forhånd har haft lidt erfaring med barfodede sko.

Vi ønsker dig mange gode gåture med dine nye Qollins.


Vil du også sende os en rapport om offentliggørelse?

Skriv derefter til os:
we@zaqq.de

___

Qollins-Cognac-6


Jeg elsker min nye Barefoot Boot Qollins, som jeg har båret i kontinuerlig brug i 3 uger nu. De går bare med alt, nøjagtigt hvad jeg ledte efter.

Jeg kom igennem en god ven på Zaqq, der næsten altid har båret sine sparqle -støvler i 2 år, når jeg møder hende. Selv om sommeren vil hun ikke gøre det uden det. Desværre har vi 3 sko størrelser forskelligt, så jeg kunne komme i dine sko, men de var alt for store for mig. Men i det mindste fik jeg en følelse af Zaqq barfodesko.

Jeg tænkte på det i lang tid, om jeg skulle bestille den samme boot, men så fandt jeg det bedre at vælge en anden model.

Qollins Cognac-4
Igen og igen rummede jeg i butikken for støvler til foråret. For at være ærlig tog det mig et halvt år at endelig tage på et. En ting var sikker på, at det skal være en Chelsea -båd, der kan kombineres både sporty og feminin. Qollins Brown og Qey West Cognac var øverst på min liste.
Qollins-Cognac-1
Da en bypause var i en bymæssig pause, og jeg havde ingen egnet og frem for alt komfortable sko, besluttede jeg mig for Qollins uden videre, fordi den har en kortere skaft og derfor kan bæres på varmere dage. Jeg rejser altid med minimal bagage og ville have en sko, som jeg kan bære ved enhver lejlighed. Og det fungerer uden problemer. Han ser godt ud for jeansene, men jeg kan også bære det vidunderligt til nederdelen uden at det er chunky. Perfekt!
Den smukke varme farve passer også til min tøjstil, og blomsterdekorationer i læderet virker også særligt feminint med ellers sporty touch.

Ordren og forsendelsen

Jeg blev glædeligt overrasket over, hvor hurtigt ordren ankom. For at være i stand til at starte støvlerne bestilte jeg dem ekstra 4 uger før min bytur. Men de ankom med mig efter 2 dage. Wow, det var virkelig en flash.

Qollins-Cognac-3

Det første indtryk af min barfodede boot Qollins

Hvad kan jeg sige, min nye Qollins Brown er en drøm om båd !!! Jeg har båret det i næsten 3 uger nu og er blevet begejstret siden den første dag. Sålen er vidunderligt blød og fleksibel. Mine tæer har plads uden båden ser for ænder ud som med andre barfodede sko. Tværtimod ser det endda meget feminint ud og har på samme tid et sportsligt touch.
Dog må jeg også indrømme, at jeg først skulle vænne mig til at se på bagagerummet. En barfodet sko ser meget anderledes ud, især i den øverste visning, som en smalskåret sko med en høj sål.
Mine venner bemærkede ikke forskellen, nogle talte endda med mine smukke støvler. Sandsynligvis vil alle piger fra min vennekreds Chelsea -støvler fra Zaqq snart have.

Qollins-Cognac-5lcr21GZJMGH

Materialet og behandlingen

Bagagerummet er meget høj kvalitet. Sømmene trækkes rene og ser meget robuste ud. Da jeg kun har båret det i et par uger, kan jeg selvfølgelig ikke sige, om Qollins også varer i mange år. Men da jeg har det gode eksempel på min kæreste med hendes opsparing, antager jeg, at mine Qollins også holder det, han lover.
Læderet er især fløjlsagtig udefra, det ser næsten ud som stof. Men det er faktisk en fin ruskind. Glat læder sys indefra, kun de elastiske indsatser er ude af det. Den indre sål er også lavet af glat læder.
I begyndelsen var Qollins stadig lidt stiv, men det var allerede på den første dag. Før jeg havde det første korrekte slid, flyttede jeg materialet frem og tilbage på bagsiden for at gøre det mere elastisk. Og så havde jeg en god løbende følelse fra starten.

Føler komfort i Qollins

Som allerede nævnt er sålen særlig blød. Da jeg stadig vænner mig til barfodede sko i "normale" sko efter mere end 20 år, er den bløde sål helt rigtigt. Jeg har endda en fornemmelse af, at de dæmper mere end mange af mine gamle sko, selvom sålen er så tynd. Jeg er temmelig hård på mine hæle, som altid udløste stærke rygproblemer med mig. Jeg kan løbe i Qollins i timevis, og rygproblemerne er blevet meget bedre. Måske er det også fordi min passage automatisk tilpasser sig, når jeg bærer de barfodede støvler. Sandsynligvis kommer jeg på mine hæle gennem den flade sål mindre hård, men snarere jævnt på hele foden.

Konklusion
Med Qollins fandt jeg en bagagerum, der opfylder nøjagtigt mine forventninger til en behagelig barfodsko. Jeg er mere end tilfreds og kan anbefale Qollins uden begrænsning. Det er bestemt ikke min sidste barfodede sko, nu hvor jeg fik en smag. Til sommeren elsker jeg allerede et par suqar ballerinas lavet af stof, der kan lide mere. Takket være ZAQQ -teamet for det gode arbejde er en ny almindelig kunde sikker. Venlig hilsen Stefanie

Tilbage til blog
1 af 3