Pleje af dine barfodede sko lavet af nappa læder (glat læder)

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Nappaleder (Glattleder)

Nappaleder er en særlig åben -pore, åndbart og meget glat materiale. Det er den ydre side af dyrehuden og omtales ofte som et fint glat læder.

I lighed med vores hud er der fedt i læderet, der holder det glat. Disse går imidlertid tabt over tid gennem hyppig slid. Kun hvis læderet er tilstrækkeligt smurt og forsynet med næringsstoffer forbliver det blødt og resistent.

Med fint glat læder opfører det sig såvel som med stresset hud. Hun har brug for meget omhu. Når dine hænder er tørre om vinteren, fløde du dem for at undgå revne områder.

Så at du nyder dine Zaqqs i lang tid, vil vi give dig tip til at pleje dine barfodede sko lavet af nappaleder.

 

Hvilke Zaqq barfodesko er lavet af Nappa -læder?

Vi har en række barfodede sko lavet af glat nappa læder. Du kan finde de materielle oplysninger, der er anført for hver enkelt sko.

For eksempel er vores populære re -shoe Piquant Nappa Black eller vores Chelsea boot equity sort Lavet af fint glat læder. I bunden finder du flere barfodede sko lavet af nappa -læder angivet.

 Sygeplejerske nappa læder

 

Rengøring af Nappa -lederen

Det første trin er altid tørrensning af Nappa -læderet. Det er bedst at gøre det med en blød skobørste. Hvis du ikke har nogen endnu, kan du også rense dine sko med en tør klud.

det Collonil rengøringsbørste Vi kan meget anbefale fra vores egen erfaring:

Pleje lædersko 

Fugt og fedt til Nappa -læderet

Da fint glat læder er mere følsomt over for eksterne miljøpåvirkninger, såsom solstråling, fugt eller slid, skal tilstrækkeligt fedt indarbejdes i det åbne -pore -materiale efter rengøring.

For at give læderet den optimale pleje, anbefaler vi 1909 Crème de Luxe. Denne rige skocreme sikrer ikke kun tilstrækkelig fugt, men frisker også farven på læderet. Du kan vælge 1909 Crème de Luxe farveløs for at have en passende skocreme klar til alle farvevarianter. Men de fås også i blåt, lysebrunt, Bordeaux mahogni, medium brun og sort.

For at anvende skopoleringen bruger du enten en børste eller en tør klud. En skostramme kan sikre, at rynker trækkes glat for at opnå disse områder optimalt.

Efter at plejecremen er påført, skal du give læderet i mindst en time eller bedre, endda lade skoene hvile natten over. Så næringsstofferne kan trænge dybt ind i læderet. Placer dine zaqqs på et tørt sted, men aldrig i solen eller under opvarmningen.

Overfladen på læderet ser Matt ud gennem skocremen. Hvis du vil skinne dine Zaqqs, skal du polere dem med en blød børste. det Collonil poleringsbørste, som var lavet af ægte gedehår, vil du tjene dig meget godt. På denne måde savner du dine barfodede sko på kort tid.

Sygeplejerskeinstruktioner og sko-slik læder

Hvor ofte skal der plejes

Der er ingen fast regel for dette, fordi det naturligvis afhænger af, hvor ofte du bærer dine barfodede sko, og hvilke vejrforhold de udsættes for.

Hvis du rejser med dine sko hver dag, skal du forsyne dem med nærende næringsstoffer hver anden uge efter de ovennævnte instruktioner.

Så Nappa -læderet forbliver blødt, glat og slidbestandigt. Med plejecremen sikrer du også en farveoplysning af dine ZAQQ'er.

Glat læder

 

Imprægnat nappa læder efter vedligeholdelse

Nappaleder er ikke vandtæt på grund af den åbne overflade, men kun vandrepellent. Hvis du ikke ønsker at få våde fødder, selv når det regner, skal du bestemt imprægnere dine barfodede sko.

Med Imprægnationsspray "Waterstop genindlæst" Rådes du godt. Det er ideelt til alle typer læder og sikrer perfekt beskyttelse mod fugt og UV -stråling. Men rolig, dine Zaqqs forbliver åndbare. De åbne porer i Nappa -læderet limes ikke af imprægneringssprayen, når de bruges korrekt.

For at imprægnere anbefaler vi at gå til den friske luft eller i et godt ventileret rum. Udskift dine ZAQQ'er helt fra en afstand af ca. 30 centimeter. Først sørger du for, at du sprøjter skoen jævnt og for det andet, at ikke kun det fine glatte læder, men også sømmene er dækket med en vandbeskyttende film.

Undgå at bruge sprayen for ofte!

Tommelfingerreglen er at imprægnere dine ZAQQ'er først efter ovennævnte rengøring og pleje. Hvis du bruger imprægneringsspray for ofte, kan det ske, at porerne klæber til lim og vejrtrækning af dine barfodesko lider.

 

Du er velplejet med disse plejeprincipper, og du vil nyde dine barfodede sko lavet af Nappaleder i lang tid.

 

Tilbage til blog
1 af 3