Pleje af dine barfodede sko lavet af tekstil (bomuld, reb) og lamskind

Pflege Deiner Barfußschuhe aus Textil (Baumwolle, Strick) & Lammfell

Om sommeren og for sport er sko lavet af bomuld og andre tekstiler især praktiske. De er meget luftige og åndbare. Ducked tøj kan sættes hurtigt og komfortabelt i vaskemaskinen? Men kan du også gøre det med vores barfodede sko?

Her giver vi dig tip til rengøring og pleje af dine tekstilsko.

Vores Zaqq barfodesko lavet af bomuld, reb og andre tekstiler

Vi har flere barfodede sko modeller fra tekstiler i vores butik. Som eksempler kalder vi vores mest populære modeller her:

Vores Bestseller Barefoot Shoe Qnit Er lavet af et bomuldsstrikvæv og vores Populær soksko sooq Lavet af et bomulds elastanvæv. Vi har også nogle vintersko med lammeskind. Både vores barfodede sko lavet af tekstil- og lammeskindområderne på vinterstøvlerne kan rengøres i henhold til følgende instruktioner.

Pleje tekstilsko

Qnit sort

Imprægnering af dine tekstilsko, før du bærer den første

Uden imprægnering er dine tekstilsko som en magnet til støv- og snavspartikler. For at beskytte dine ZAQQ'er fra starten skal du imprægnere dem med et specielt middel.

Den bedste imprægneringsspray er Carbon Pro, som du ikke kun kan bruge til tekstiler, men også til mange andre materialer såsom Gore-Tex® eller Sympatex®.

Før behandlingen skal dine Zaqq barfodesko være rene og tørre! Imprægneringssprayen påføres jævnt fra en afstand af ca. 20 cm. Vær opmærksom på god ventilation i rummet eller gå ud i den friske luft. Ved at imprægnere dine tekstilsko bliver du snavs og vandafvisende uden den luftvejsaktivitet.

Bomuldsko rengøring

SOQQ SVART

Rengør zaqq -tekstilskoene

Du skal aldrig lægge dine Zaqq barfodesko i vaskemaskinen !!!

De forsigtigt renser dine tekstilsko med en blød børste. Dirtpartikler kan børstes meget hurtigt ned. En almindelig børste er normalt nok til at holde dine ZAQQ'er ren. Har stadig deponeret stædigt snavs det Med den tørre børste Du kan ikke fjerne, du kan En fugtig svampn brug.

Når tekstilskoene er renset og tørret godt, skal du imprægnere dem. Kun gennem den regelmæssige imprægnering af dine Zaqq barfodesko vil du have en lang sjov med dem.

Reinnigung-Weisse-tekstilsko

 Qnit White

Tilbage til blog
1 af 3