Pleje af dine udendørs barfodesko lavet af fedt læder

Pflege Deiner Outdoor-Barfußschuhe aus Fettleder

Fedt læder er den mest robuste type læder og bruges altid, når det udsættes for høje belastninger. Det er også meget let at vedligeholde. Vi bruger det til vores Zaqq udendørs og vandresko.

Hvad er fedt læder

Det er allerede i navnet, læderet er dækket med et lag fedt. Dette gør det særligt modstandsdygtigt uden at miste sin smidighed. Normalt er det glat læder, men det kan også bruges nubuk eller ruskind, som vokser. For lægmanden er det vanskeligt at se, om det er fedt læder. Det kan se strålende ud, hvor glat læder, men også Matt som Rauleder.

Den bedste ting at gøre er at gøre fingeringstesten. Kør over overfladen med din negle. Hvis der er en klar linje, er det fedt læder.

Fedt læder bruges også til vintage udseende. Ridser og rynker, der let er inkorporeret i læderet, får materialet til at virke typisk.

Pleje fedt læder

Quintic Winter Velors brun vandtæt

Zaqq udendørs barfodesko lavet af fedt læder

Selvfølgelig behøver du ikke at udføre fingersporetesten, du kan også nemt se under den respektive materialebeskrivelse. Du finder smurt ruskind og voksede nappa -læder.

 

Ren, vedligehold og imprægneret fedt læder

Pleje af fedtlædersko er slet ikke kompleks. Det er bedst at rengøre dem med en blød børste eller en fugtig klud. Så er skoene imprægneret. Dette er bedst egnet til dette Aktiv biwax -spraysom allerede inkluderer sygeplejevoks.

Hvis du vil opretholde læderet endnu mere eller reparere ridser eller slidpunkter, kan du anvende en voks -indeholdende skocreme efter tørring. Sørg for at bruge et farveløst middel. Da skocremen kun reparerer det eksisterende lag fedt, trænger den ikke dybt ind i læderet, men forbliver som en beskyttende film på overfladen. Hvis du bruger farvede skopoleringer, kan det ske, at skoene farvet på din kant.

Før du behandler hele skoen med en voks -indeholdende plejecreme, skal du teste den i et lille, skjult område på forhånd. Vi anbefaler Farveløs skopleje rustisk rør.

Tilbage til blog
1 af 3