Pleje af dine barfodede sko lavet af vegansk materiale

Pflege deiner Barfußschuhe aus veganem Material

Vores ZAQQ -barfodesko lavet af vegansk materiale er super lette at pleje og se, afhængigt af de materielle lædersko forvirrende ens. Med vores Zaqqs fra Ökotex 100 -stof har alle troet, at det er velour læder.

Fordelene ved veganske materialer er åbenlyse. De behøver ikke at blive plejet så intenst som ægte læder, og ingen dyr var nødt til at tjene til at fremstille materialerne. De funktionelle egenskaber er mindst lige så gode, hvis ikke bedre end med ægte læder. Alle de bedste grunde til at se nærmere på vores veganske sko!

Her giver vi dig nyttige tip til rengøring og pleje af dine veganske barfodesko.

 

Vores barfodede sko lavet af vegansk materiale

Vores Zaqq barfodsko lavet af veganske materialer

I denne plejeinstruktioner reagerer vi kun på vores veganske sko, der var lavet af syntetisk materiale. Naturligvis er vores bomuldsstrikesko også veganske. Omsorgsinstruktionerne til dette kan findes under "Pasning for dine tekstilskosko".

Vi har en bred vifte af veganske barfodesko. Bare få et overblik her.

 Pas på veganske sko

 Quintic Winter Vegan Grut

Rent vegansk materiale

Hvis dine veganske barfodesko kun er lidt beskidte, kan du nemt fjerne støvet med en tør klud. For stædig snavs, der ikke kan fjernes tørt, kan du bruge en fugtig klud. Undgå at udøve for meget pres, når du rengøres. Det er blidt at køre over de beskidte områder flere gange. Hvis snavs ikke kan fjernes, anbefaler vi dette til dig Blid rengøringsgel eller dette Rengøring af skumDet er meget effektivt.

Veganske sko 

Prequel vinter vegansk sort

Imprægneret vegansk materiale

Det hævdes ofte, at vegansk materiale ikke behøver at blive imprægneret. Dette er ikke korrekt, fordi veganske sko også har sømme, gennem hvilke vand kan trænge igennem. Ved at imprægnere danner du en beskyttende film på dine sko, som ikke kun forhindrer vand mod, men også beskytter dine Zaqqs mod snavs. Kun gennem den almindelige imprægnering vil du nyde dine barfodede sko i lang tid.

Sørg for at bruge en imprægneringsspray uden fedt til dine veganske sko lavet af syntetisk. Vi anbefaler det Carbon Lab Protecting Spray fra Collonil.

Sprayen påføres jævnt fra en afstand af ca. 30 cm. Derefter skal imprægneringsagenten tørre godt. Vi anbefaler at gentage denne proces flere gange for at lave en effektiv beskyttelsesfilm på dine ZAQQ'er.

Syntetiske sko rengøring

 Sqill Ash

Tilbage til blog
1 af 3