Vedligeholdelse af hiqe udendørs barfodesko

Pflege der HIQE Outdoor Barfußschuhe

Vores Hiqe -model er en af ​​de bedste udendørs sko i den barfodede verden. Ikke underligt, fordi maksimal komfort, chic design og materialer med høj kvalitet gør denne model simpelthen uovervindelig.
Udendørs sko udsættes ofte for høje spændinger, når de er aktive. Derudover er der fugt gennem regn eller våde underlag samt stærke UV -belastninger. Med den rigtige pleje vil din Hiqe ledsage dig i lang tid, og selv efter mange ture, ser næsten ud på den første dag.

Udendørs barfodesko 9

Vores hiqe barfodsko med mesh -indhold

De fleste af vores HIQE -modeller består af en kombination af læder- og meshvæv eller vegansk materiale og meshvæv. Alle giver straks mening, at læder ønsker at blive plejet. Imidlertid er de andre materialer mindst lige så vigtige for at have en lang sjov af dine barfodede sko. Med den rigtige rengøring og pleje undgår du revner eller skrøbelige områder.

Udendørs barfodesko 7

Rengøring og vedligeholdelse af maskevævet

Lysforurening kan let fjernes med en blød børste. Men hvordan går du med stædige pletter, der ikke er så lette at børste væk?

Brug ganske enkelt en speciel renere, der ikke kun gør dine barfodede sko til lyn, men på samme tid opretholder meshvævet. Vi fraråder at bruge husholdningsrensere eller vaskemiddel, fordi de kan gøre materialet sprødt.
For at rengøre og vedligeholde meshvævet anbefaler vi følgende produkt fra Collonil:

- Syncare Classic Care Foam -


Hvis du bruger dette plejeskum regelmæssigt, holder du elasticiteten af ​​meshvævet og forhindrer revner i materialet.

Anvendelsen er hurtig og nem: Shake kan, sprøjte skum på en klud, arbejde i vævet og på samme tid fjerne pletterne. Så lader du omhu med at trække godt ind og tørre. Færdig!

Udendørs barfodesko hiqe-rød

Imprægnering af meshvævet

Vores hiqes er udstyret med en vandtæt indre membran, men du skal også behandle dem udefra, så de afviser vand. Sådan skånes det øverste materiale for at kunne bruge dine barfodede sko intensivt på det næste udendørs eventyr.
Med imprægneringen er dine hiqes ikke kun beskyttet mod gennemtrængende fugt, de er også snavsrepellente. Dette er nok til kort at tørre over dine barfodede sko, hvis snavs kort tørrer dem igen.
Til imprægnering anbefaler vi Collonil -produktet:

- Carbon Pro -

Rengør de veganske hiqe barfodesko korrekt og vedligehold

Omsorg og rengøring af vores veganske hiqes er et barns leg, fordi du kan bruge ovennævnte produkter og trin til hele barfodeskoen.

Rengør og vedligehold de områder, der er lavet af læder korrekt

De fleste af vores HIQE -modeller består af en blanding af meshvæv og læder. Afhængig af modellen er det enten et glat nappa læder eller fløjlsagtig ruskind. Du opretholder læderet separat i henhold til disse instruktioner:

Udendørs barfodesko 10


Vi har også følgende tre modeller i butikken, der er lavet udelukkende af læder. Naturligvis gælder instruktionerne til læderpleje også for disse. Da disse Hiqes ikke har et Mesha -indhold, gemmer du ovennævnte plejeinstruktioner.

Hav det sjovt på din næste turné med dine hiqes
Dit ZAQQ -team

Tilbage til blog
1 af 3